Countdown: 7 dagar kvar.

Om en vecka sitter jag nog i Stockholm vid den här tiden.. Galet! Känns inte verkligt än. Tror inte riktigt på det ;) Får väl försöka övertyga mig själv..

Jobbade sista dagen på jobb idag och det kändes bitterljuvt. Alla är ju så underbara! Kommer att sakna dem allihop. Jag blev väldigt rörd när en av stammisarna kom fram och gav mig en låda med praliner, började nästan gråta! Så himlans gulligt. Ska aldrig äta upp dem, de ska tryckas in i en fet ram! Om jag inte får godissug en dag när jag inte har något annat gott hemma.. För övrigt ville jag bara krama ihjäl alla mina kolleger och aldrig släppa taget om dem. Aldrig har jag kännt så när jag lämnat en arbetsplats, det har alltid varit tvärtom. Det är ju min familj jag lämnar! Alla systrar, brödrar, mammor, pappor, farbrödrar.. Mitt andra hem.


Bye, bye Waynes.


Julafton var väl inte världens hit! Men vad kan jag förvänta mig med denna släkt/familj? Först blev de sura på mig för att mamma gick ut med hunden.. Jag hade sagt att jag kunde göra det, men sen glömdes det bort, jag var skittrött och kollade film med kusinerna. Då ser jag mamma ta på sig ytterkläder i hallen och säger;
- Neej, du ska inte gå! Jag ska gå!
Även om jag är så pisstrött att jag inte vet vart jag ska ta vägen.
- Sluta nu, klart jag ska gå. Se klart på filmen nu!
- Nej, mamma. Jag går.
- Du ska vara hemma och ta det lugnt nu när du äntligen är ledig.

När mamma är på det humöret går det inte att rubba henne och jag som var pisstrött orkade inte försöka längre! Å därför blev jag utskälld två gånger. Wiihoo. Men jag är så van vid det, jag är alltid det svarta fåret, så jag orkade knappt bry mig. När dom alltid tror det värsta om mig känns det inte som en idé att ens försöka förklara, de har ju redan sin bild av mig.

Sen var det så många småsaker. Vissa började bråka om var de skulle sitta vid matbordet..

"Men, vem har tagit min plats?!"

"Jag satt faktiskt där!!"

"Åh, nu får jag sätta mig på en annan stol!!"

Det spelar väl för guds skull ingen roll vart ni sitter människor! Å det är alltså inte barn vi snackar om här, det är "vuxna" människor i 50-60-års åldern.

Det som förstörde hela kvällen var när min faster började diskutera min utbildning. "Hur stor är chansen att du får jobb efter utbildningen? Ska du starta eget? Det är jättesvårt, det måste du förstå. Det är sociala avgifter och så... Du vet inget om hur man driver ett företag. Du ska inte tro på allt vad folk säger. Du måste vara medveten om riskerna. Du får inte vara blåögd. Tro inte att det är så lätt, att du klarar det själv. Jag och din far har levt lite längre än vad du har, vi har mer erfarenhet i livet. Det är ett råd, ta det...."

Bla, bla bla bla.. Om man ska göra något, då måste man tro på det! Annars lyckas man inte. Hon sa att jag skulle lyssna på henne, men hon lyssnade ju inte på mig. Jag kommer inte att starta ett företag dagen efter att jag gått färdigt utbildningen, mitt mål är att förhoppningsvis kunna göra det en dag. Givetvis kommer jag då att ta reda på allt jag behöver veta, ta en kurs eller ta hjälp av någon som kan. Det kanske börjar med att jag har ett annat fast jobb och makeup och hårstylist som en hobby, tills jag fått upp en kundkrets. Kanske hyr en stol på någon salong tills jag har erfarenhet, kunskap, tid och pengar att starta eget.

Faster, jag är inte en polischef som du. Pappa, jag är inte civilingenjör som du. Men jag har hittat något som jag brinner för och det är det viktigaste för mig! Det betyder inte att jag är dum, för det är jag inte. Tro vad ni vill. Den dagen jag har mitt miljon-spa kan ni stå där. För när jag vill något, då försöker jag att lyckas med det. Jag misslyckas hellre än att inte jag inte försöker alls! Råd tar jag gärna emot, men det var inget råd jag fick. Det var ren kritik för att du ansåg att jag tagit fel beslut. Men låt mig ta det då, det är mitt problem. Inte ditt.

Nu lämnar vi det kapitlet. Jag väntar fortfarande på att en bra jul ska komma! Må det så ta tio år, men den kommer.

I fredags efter jobb åkte jag till Malmö och träffade Tobias för första gången. Han är en supergo kille! Problemet var att jag inte hade kommit över mange så mycket som jag trodde. Så det blev "lite" tårar - förlåt Tobias! Men han var förstående, det ordnade sig. Jag blev dock väldigt arg när jag insåg hur pass mycket Manges handlingar påverkat mig, hur trasig jag i dagsläget är. Därför skickade jag ett sms, för jag ville att han skulle få veta vad han gjort med mig. Jag hoppades på att han skulle inse hur dum han varit och be om ursäkt.

Men jag fick inget svar, ingen ursäkt. Det trodde jag inte heller att jag skulle få, men jag hoppades.

Tobias kom hit igårkväll, det var mysigt. Mamma tyckte om honom, hon sade att han kändes avslappnad och att hon därmed slappnade av. Att han verkade vara en snäll och go kille - vilket han är :) Jag tyckte också att han skötte sig bra, han verkade inte alls nervös. Inte ens när han skulle hälsa på pappa, som jag berättat en massa skräckhistorier om.  

Fast jag tror inte att jag är redo för ett förhållande än. Hjärtat är inte tillräckligt ihoplappat för att ges till någon annan än, det är fortfarande i bitar. Jag behöver verkligen det här Stockholmsäventyret. Vilket är ganska lustigt, för många tror att det var anledningen till att Mange gjorde slut. Att han var rädd för att det skulle gå å h-vete när jag bodde i Sthlm och då gjorde han slut innan han innan han blev sårad. Men sårade mig istället. Ja, jag vet inte. Allt jag vet är att jag behöver komma härifrån, andas ny luft, skapa nya tankar och träffa nya människor i en annan miljö. Så jag tar det väldigt lugnt med Tobias. Har sagt till honom att jag är väldigt känslomässigt förvirrad, för det är jag. Känner mig tom väldigt ofta, det är nästan värst. En ihålig Marlene, fylld med vakum.

Jag vet inte om jag tycker om Tobbe för den han är, eller om jag tycker om honom för att han tycker om mig - för att jag behöver någon som kramar mig.

Imorse när jag satt på bussen på väg till jobb fick jag ett meddelande från Mange:
Förlåt.

Gud som jag väntat på det. Det var en lättnad, spänningarna bara släppte och tårarna rann. Förhoppningsvis hjälper det mig att komma över honom. Men det är svårt, man kan inte bara ersätta någon hursomhelst. Ingen är som Mange. Å jag saknar så mycket med honom. Men den Mange jag saknar, han finns ju inte längre. Vi siktar på Sthlm och nya miljöer. 

Nyår ska jag fira med Tobbe i Malmö, det ska bli jättetrevligt! Vi är ett gäng som ska käka tillsammans, kompisar till honom, bekanta till mig. Sen blir det någon nog någon hemmafest och kanske en tur på stan efter det. Så det ser jag fram emot! Alla är så trevliga och härliga. Speciellt Tobbe :) Vi har ganska mycket gemensamt.

Å min älskade vovve Max blev påkörd häromdagen, dagen före julafton - för att pappa släppte ut honom utan uppsikt. Han sprang då bort till vägen och sprang över den, eller ja, han var på väg att korsa den då en bil kom. Som tur var sprang han in i sidan på bilen, hade han kommit någon sekund tidigare hade han blivit överkörd och antagligen inte överlevt. Tacka änglarna för det! Jag var på jobb och visste inget om vad som hänt. Hemma pågick ett bråk då mamma ville ta Max till veterinären men pappa sade nej. Han betedde sig idiotiskt och elakt! När jag kom hem tog jag ett snack med honom och fick därefter pengar av en väldigt sur pappa, så att mamma och jag kunde ta hunden till djursjukhuset. För att göra en lång historia lite kortare; Max var öm och fick därmed ta det lugnt i några dagar, han skulle bara gå korta promenader och vila mycket. Idag mår han bra, kanske har han fortfarande lite ont i bakbenen, men det ska förhoppningsvis snart vara bra. Max, vad skulle vi göra utan dig? Det hade varit så hemskt om du lämnat oss. Älskar dig, gulleplutt!

                              


Nu är det dags att gå in och kela med min lilla mise. Ska dessutom gå upp tidigt eftersom jag ska fixa naglarna kl 9 i Hbg imorgonbitti. Äääntligen! Jag vet precis hur de ska se ut :) Efter det ska jag och Lee luncha och mysa lite. Om jag inte är sjuk, känner mig nämligen lite krasslig :S

Nattpuss på er.

Min gosiga lilla voffsing!


Roliga kommentarer och händelser..
Imorse skulle Tobbe åka iväg till jobb å jag skulle sova vidare. Vi hade sagt hejdå och han hade gått ut ur mitt rum. Så kommer han in på mitt rum igen och frågar;
- Hur öppnar man er dörr?

Jag är uppe tidigt eftersom jag ska iväg och jobba. Står i köket och gör frukost när pappa går upp för att besöka toaletten. När han är i hallen ropar han:
- Godmorgon Barbro!
- Men pappa, det är ju Marlene som står här.
- Ah, du skulle upp och jobba ja.
- Ligger inte mamma i sängen och sover?
- Jo.
- Varför tror du att hon står i köket då?!


Det är lördag på Waynes och det kryllar av folk. Efter ett par timmar är det lätt att man blandar ihop saker och ting. Jag står på kaffestationen, dvs att jag gör kaffe efter beställning. Marie ropar;
En salamilatte, tack.
Ah, en latte med en salamiskiva i då eller?






En vanlig konversation mellan Sandra och mig;
1.)
Sandra säger:

Haha, du är ju cp :P

LillaLene (blogg.se) säger:

Klart jag är


LillaLene (blogg.se) säger:

Annars tror du väl inte att jag skulle vara kompis med dig heller?


Sandra säger:

haha


2.) LillaLene (blogg.se) säger:

Vi ska ju ha lyckliga liv, har du glömt det?


Sandra säger:

Neee! Jag drömmer om det varje natt ;P


LillaLene (blogg.se) säger:

Själv drömmer jag bara mardrömmar om nätterna..


LillaLene (blogg.se) säger:

Men alla är vi olika!


Sandra säger:

haha =D


Sandra säger:

Man får inte vara negativ =P


LillaLene (blogg.se) säger:

Absolut inte, då kommer man inte till himlen..


Sandra säger:

precis =)


Så Len, så oemotståndlig..

Hello!
Nu är Len "lite småsur". Eller nej, jag sitter med en glass i flabben och är supertjurig! Man är sådär liten och det är nu man behöver den där pojkvännen som kramas med en i soffan. Jag får käka glass istället. Fast det hade jag gjort med pojkvännen också. Men jag får nöja mig med glassen eftersom jag inte har det andra! Varför är jag sur då? Jo, mitt jäklans internet vill inte alls med mig. Har krånglat i flera månader och jag har gett mig fan på att fixa det. Det har ju eg gått jättebra, jag har låst upp en spärr jag inte kom förbi, har fått connection och internet. Men inte funkar explorer och msn.. Så vad är poängen då?! Ska det vara så jävla svårt? Jag ringde D-link (vilket kostar 39kr+mobilsamtalskonstnaden) som bad mig att ringa Netgear eftersom nätverkskortet är därifrån. Men de säger att de inte kan göra något, jag ska istället ringa till D-link igen och be dem ändra namnet på nätverket. Jamen, gå och dö! Som sagt löste jag det själv med hjälp av Tobbe, tack din ängel. Men det vill ju ändå inte funka, work with me here! Ska fan ta en glass till, det är ändå en sån miniglass. Då måste man ju käka två för att det ska bli som en hel, vanlig glass. Ren fakta!

Åhh, trött jag blir. Nu har jag inte ens någon uppkoppling! Jag har ju pappas dator, men den fixar inte bilder m.m från min mobil, den vill inte känna av usb-kontakten. Jag vill sälja mitt skrivbord på blocket och då vill jag lägga upp en bild, mkt viktigt.. Sen tycker jag ju om att lägga upp bilder här med! Har bilder från en utekväll med Marie, pepparkaksbakning med Sandra, bilder på mina smågrabbar, min lilla baby osv. Så sjukt störigt! Sen har jag så svårt för pappas dator eftersom skärmen är mörk och detta går alltså inte att justera på inställningar. Därmed ser man knappt bilderna, det är för mörkt.

Jaja, dagens I-landsproblem, jag vet! Men det är bara en sån dag. Så mycket att göra idag, det jag har gjort har inte gått så värst bra och resten hinner jag inte med. Sjukt skönt att skriva av sig på bloggen.. Ska dock bli en trevlig kväll hos Madde, "underklädesparty". Blev först misstänksam när jag blev bjuden. "Det innebär väl inte att alla ska gå runt i bara underkläder va?". Som tur var, nej! Det är som ett sexparty, dvs att dom visar fina underkläder som man sen kan köpa. Kan och kan! Syrran sade ngt om att det var svindyrt. Aja, vi får se. En string hit eller dit borde inte tära på plånboken alltför hårt. Hade tänkt att köra till Madde, men man blir ju sjukt sugen på ett glas vin när man haft en "jobbig" dag.. Ska kolla bussarna om någon passar! Så ska jag minnsann ta ett glas rosé sen.. Yum!

Men nu skiter vi i allt sånt. För annars mår jag faktiskt bra! Tro det eller ej :) Tänker knappt på den där.. Vad hette han nu? Markus, Micke, Mattias? Magnus var det! Så skönt. Glad att han gjorde slut, för han höll mig tillbaka. Sånt man inser efteråt. Jag låtsades inte om det negativa i förhållandet för att det skulle hålla, för att det inte skulle bli bråk.. Sen kunde jag inte hålla mig, jag exploderade den dagen mange dumpade mig eftersom han sade så mycket som inte stämde. Allt var mitt fel och jalla, jalla.. Blaaaabla. Tror inte att han gillade när jag sade ifrån. Synd! :P


Söndag
På Maddes fest blev det lite köpande, men jaa.. Det var svindyrt! Hehe. Köpte en behå för 500 spänn, aldrig köpt en så dyr bh! Men man kände inte att man hade den på sig, provade den ju, så det får vara värt det. Skönt att ha på jobb och i skolan. Förutom den köpte jag ett jättefint nattlinne! Very sexy. Svart och genomskinligt på sidorna, formar sig efter kroppens kurvor. Oh lalla!

På tal något helt annat.. Jag måste berätta om något jag hörde, för det är det gulligaste jag hört! Det var en man vars fru hamnade i koma. Mannen försökte göra allt för att väcka henne, han spelade radio, kittlades, läste böcker, pratade med henne, spelade musik mm.. Detta hade han gjort i tio år, han gav inte upp, han skulle hitta ett sätt att väcka henne ur koman. Romantiskt eller vad? Att kämpa i tio år för den man älskar. Hursomhelst! En dag fick han höra att kroppens känsligaste område är fötterna. Så han började bita henne i tårna och då vaknade hon!! Är det inte en helt fantastisk historia? Hon är numera ur koman men har inte fått tillbaka talförmågan än då hon inte pratat på tio år.. Vilken man! Det måste vara äkta kärlek det.

Imorrn ska jag äntligen till frissan å fixa till kalufsen! Ska bli så skönt. Å sen ska jag julhandla. Baah! Palla.. Men jag måste. Har ju precis gått tillbaka till heltid på jobb, inte riktigt van vid att jobba så mycket. Länge sedan nu ju! Så om jag är ledig vill jag helst ligga död någonstanns tills nästa gång jag ska jobba, men det har jag ju inte tid med nu när jag inte är ledig så ofta. Bara varit ledig en dag denna veckan och det har stressat mig som fasiken eftersom jag inte hunnit med allt jag skulle göra utanför jobb. Så därför måste jag göra det imorrn, annars hinner jag inte! Gosh. Andas kvinna!

Har planerat min avskedsfest också, ska bli superskoj! Blir en hel del som kommer också :) Ni som inte svarar när jag ringer - skyll er själva att ni inte blir bjudna! Ska ha den på Harrys, smartast och roligast så! Jag har inte riktigt råd med att ha en fest med massa mat och grejer, så istället får var och en pröjsa för käk och dryck. Sen blir det party-party och min sista utgång i Helsingborg på väldigt länge! Spännande grejor :D Å då kan jag använda det där sexiga fodralet som jag eg köpte till en nyårsfest. Men efter att jag blivit singel blir det nog så att jag firar med familjen och då känns det lite onödigt att ha den lilla svarta. Men det är ju toppen att jag har klädseln till festen färdig ;)

Om en vecka är det julfest på jobb också, det ska bli så sjukt skoj.. Först julbord och sen nöjesgalan på Wallmans :) Hoppas vi vinner i år igen! Har dock fått en massa konkurrans sedan förra året, men inse.. Vi är ju bäst! 

Nää, nu orkar jag inte mer idag. Ska krypa ner i badet efter en låååång, hååård dag på jobb! Å mysa. Å käka lussekatt å dricka thé. Hihi!

Puss å kram babes and bitches.





 
















 


Saknar dig så.

Jag saknar det vi hade, det som var bra. Tyckte att allt var bra tills du fick ditt ryck och gav upp. Just nu vill jag bara ligga i din trygga famn och känna värmen från din kropp. Ena handen smeker mitt hår medan den andra ligger på min rygg. Inombord är det så tomt. Så ensamt. Även om jag hade haft 205920502 kompisar hade jag ändå kännt mig ensam. För så känns det utan dig.

Jag hatar mig själv för att jag saknar dig, du som inte bryr dig alls. 

Livet känns väldigt meningslöst och hopplöst ibland.
 
Som nu.

Dedication.

Och jag minns ännu nu
Du sa jag var ditt ljus
Men säg mig varför
är jag då ensam nu?

Vem är jag nu?
Vem är jag nu?
Hur kunde du..?
 

( Wilmer X - Vem får nu se alla tårar?)


Talkin' bout, girl, I love you, you're the one
This just looks like a re-run
Please, what else is on

And the award for the best liar goes to you
For make'n me believe that you could be
Faithful to me
Lets hear your speech out
How about a round of applause
A standing ovation


But you put on quite a show
You really had me goin
But now it's time to go
Curtain's finally closin
That was quite a show
Very entertainin
But it's over now
(But it's over now)
Go on and take a bow

But it's over now.

(Rihanna - Take a bow)


You know I gave you the world
You had me in the palm of your hand
So why your love went away
I just can't seem to understand
Thought it was me and you, baby
Me and you until the end
But I guess I was wrong

Don't wanna think about it
Don't wanna talk about it
I'm just so sick about it
I can't believe it's ending this way
Just so confused about it
Feeling the blues about it
I just can't do without ya
Tell me is this fair

Is the way it's really going down?
Is this how we say goodbye?
Shoulda known better when you came around
That you were gonna make me cry
It's breaking my heart to watch you run around
Cause I know that you're living a lie
But that's ok, baby, cause in time you will find


What goes around, goes around, goes around, comes all the way back around
What goes around, goes around, goes around, comes all the way back around
What goes around, goes around, goes around, comes all the way back around

What goes around, goes around, goes around, comes all the way back around

Now Boy
I remember everything that you claimed
You said that you were moving on now (on now)
Maybe I should do the same (maybe I should do the same)
The funny thing about that is
I was ready to give you my name
Thought it was me and you baby (baby)
And now, it's all just a shame
That I guess I was wrong

(Justin Timberlake - What goes around comes around)


If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man

I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed

If I were a boy
I would turn off my phone
Tell everyone its broken
So they think
that I was sleeping alone
I'd put myself first
And make the rules as I go
Cause I know that she'd be faithful
Waiting for me to come home

It's a little too late for you to come back
Say its just a mistake
Think I forgive you like that
If you thought I would wait for you
You thought wrong



But you're just a boy
You don't understand
How it feels to love a girl
Someday you'll wish you were a better man
You don't listen to her
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Cause you've taken her for granted
And everything you had got destroyed
But you're just a boy...


(Beyonce - If I where a boy)



You change your mind
Like a girl changes clothes

Yeah, you PMS like a bitch
I would know


And you always think
Always speak cryptically

I should know
That you're no good for me


'Cause you're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in and you're out
You're up and you're down
You're wrong when it's right
It's black and it's white
We fight, we break up
We kiss, we make up

You, you don't really wanna stay, no
You, but you don't really wanna go, oh


'Cause you're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in and you're out
You're up and you're down


We used to be just like twins, so in sync
The same energy now's a dead battery
Used to laugh 'bout nothing
Now you're plain boring

I should know
That you're not gonna change


(Katy Perry - Hot 'n Cold)


Det du har gjort är oförlåtligt! Man behandlar inte någon på det här sättet. Speciellt inte någon som man har älskat! Jag vill aldrig se dig igen, det känns faktiskt som om du aldrig funnits. Du var en lycklig dröm som blev till en mardröm och nu har jag äntligen vaknat. Då existerar du inte längre, du var bara en dröm. En dröm jag aldrig vill drömma igen.

If I were a boy.

Igår hände det som jag aldrig trodde skulle hända igen.. Rakt upp och ner ville Mange göra slut och att jag skulle ta mitt pick och pack och dra. Fattade ingenting, han har ju varit som vanligt, sagt "jag älskar dig", pussat på mig, omfamnat mig, pillat i mitt hår, myst osv. I tisdags när jag färgade håret och det blev misslyckat sade han att det inte spelade någon roll eftersom jag ändå alltid var fin. I fredags hade han tänkt att vi skulle äta spagetti med ostsås, "men om du inte vill ha det tar vi något annat". Någon dag innan det ringde han mig när jag jobbade och undrade om jag ville bli hämtad när jag slutade eftersom han var påväg hem från brorsan. När han hämtade mig sade jag "tack för att du tänker på mig" och han svarade "Det gör jag alltid". För några veckor sedan stod han och läste bland bostadsannonserna och frågade mig om det gick bra att bo där eller där.. Häromdagen konstaterade vi att vi reagerar på samma saker och tänker lika. Att det var häftigt men samtidigt lite creepy. Att vi hade det mysigt tillsammans i lägenheten.

"Han hade kunnat använda frasen "Det är mig det är fel på, inte dig", utan att ljuga"
 
Varför säga och göra så om man vill göra slut? Han var jättekylig och elak när han gjorde slut, eller ja, när jag drog det ur honom. För det finns ju inget bra sätt att säga det på, ska jag säga att jag tycker om dig mindre och mindre eller? som han själv sade. Klart det finns bra sätt att säga det på!! Sätta sig ner, PRATA. Säga sorry, men det här funkar inte. Så jag är mest arg men visst gör det ont. Å hans katt Tusse, det är precis som att han kännt av att jag skulle försvinna därifrån för han har varit nära mig mycket i veckan, istället för Magnus som han brukar vara med. Häromnatten sov han mellan oss i sängen, mellan våra kuddar. Det har han aldrig gjort. När jag packade ihop mina grejer igår lade han sig på mina kläder. Så jag sparade dem till sist, eftersom jag inte ville störa honom. När jag lyfte honom höll jag kvar honom i min famn och han låg helt stilla. Det gör inte Tusse, han gör ljud ifrån sig och försöker ta sig loss. Då blev det sentimentalt och jag fällde några tårar. Jag visste att jag skulle sakna lilla misen och livet i lägenheten. Jag älskar den lägenheten! Hade gärna flyttat in där när Magnus flyttar ut. Men det går tyvärr inte.

Mange sade också att han var trött på att ta hand om mig - say what? Vad menar han med det? Man tar hand om varandra i ett förhållande. Menade han matlagningen? Laga mat gör han för att han tycker att det är kul och han har också sagt att det är tråkigt att bara laga mat åt sig själv. Jag bad heller aldrig om det och jag lagade ju också mat. Menade han att han hämtade mig på jobb ibland? Det var heller inget jag bad om - jag har busskort och tar gärna bussen. Exakt vad syftade han på? Att han masserade mina fötter? Att han ofta betalade min mat när vi handlade? Det bad jag inte heller om, jag hade betalat själv om han inte sagt att jag skulle låta bli. Har han glömt att jag faktiskt tog hand om honom också? Verkar så. 

Något annat som jag blev väldigt upprörd för var när han sade att han var trött på att jag alltid är trött. Tack! Han vet att jag är sjuk och att det är anledningen. Han sade att vi alltid chillade pga av det. Jasså? Har du någonsin föreslagit att vi ska hitta på något eller ens klagat? Jag har föreslagit en del grejer, men inget duger. Inte åka med Marie och David till Köpenhamn till "Ripleys believe it or not", inte gå på julskyltningen, inte ta en kvällspromenad, inte börja träna tillsammans, inte äta med min familj, inte shoppa, inte festa med syrran och hennes man.. Osv. Man kan inte klaga om man aldrig försökt att göra något åt det själv. Å du verkade inte misstycka att mysa i soffan efter en lång dag på jobb? I sure didn't.

En sak där som är väldigt intressant är att tidigare sade han att det var viktigt att han inte lade sig för sent eftersom han skulle upp och jobba, han behövde sova sina timmar. Det är klart! Det hände ganska ofta att jag stannade uppe lite längre än honom. Men nu när jag har haft en trött period och börjat lägga mig i tid, då är det plötsligt fel eftersom det är jag som är trött..


No more våtbåten och hetjärnet.


       
Å inget flytta ihop efter Stockholm.


Det är bättre såhär, jag vill inte vara tillsammans med någon som får panik av att vara med mig, någon som inte klarar av att äta middag med min familj eller att gå på julskyltningen med mig för att det gör mig glad. Jag ska vara med någon som uppskattar och älskar mig ovillkorslöst, för den jag är, precis som jag uppskattar och älskar honom ovillkorslöst. Någon som blir glad av att vara med mig. Som blir glad av att gå på julskyltningen med mig - eftersom han går med mig

"If I were a boy I think I could understand how it feels to love a girl, I swear I'll be a better man."

RSS 2.0