Rensning!

God kväll, allesammans :)

Nu har jag precis rensat bort "vänner" som fasiken på fb. Hade runt en 500 st, nu har jag 267. Känns underbart! Varför vara vänner med dem man inte pratar med, dem man irriterar sig på eller de som ignorerar en? Jag krälar inte för någon! Ser ner på sådana människor.

Nu är det bara fem dagar kvar tills jag flyger hem! Förhoppningsvis för Nalle också.. Katastrof! Hans rabiesvaccin var ok, så allt är ordnat med pass och vaccineringar. Men idag när jag skulle boka in honom på flyget säger de; "du kan inte boka, men vi ska skicka iväg en förfrågan". Mycket konstigt då Nalle räknas som ett handbagage, som jag dessutom ska skjuta in under stolen framför och det gick ju hur bra som helst förra gången. Jag frågade varför det inte gick att boka, när han faktiskt räknas som handbagage. Dessutom betalar jag ju för honom!
- Det är rutin, man måste få godkännt av flygplatsen och sedan får det inte vara för många hundar på samma flygplan.
- Men det är ju ganska galet, för det är katastrof om inte min hund kan följa med. Hur ska man göra för att få veta att hunden kommer med? Jag har ju köpt min biljett och allt.
- De flesta biljetter brukar man kunna avboka inom 24 timmar så nästa gång får du boka din biljett, fråga om din hund kan följa med och kan den inte det, så får du avboka.
Är det inte ett toppensystem? For fuck sake, alltså. Rent löjligt! Tänk nu om han inte får åka med? Då kan ju inte jag heller åka någonstans, så står vi där. De sade att jag skulle ringa "om några dagar" och fråga om det är ok. Får ringa på måndag, dagen innan hemresan och hoppas, hoppas, hoppas att det är ok.

Så ledsen blir han, om han inte får följa med..

Jag är dock väldigt glad över en annan sak; mitt VISA kort kom idag! Jag trodde inte att det skulle hinna komma fram innan jag ålte. Men det gjorde det, med god marginal. Tack, Skandiabanken! <3

Joy är världens goaste. I måndags kände jag mig lite krasslig men vi hade bestämt att vi skulle se film hos mig och det ville jag fortfarande göra.
- Tycker du om kebab?
- Jag är ju vegetarian, gumman.
- Jamen, den där vegetariska.
- Falafel? Ja, det är gott!
- Snälla, kan vi inte beställa det? Jag bjuder!
- Aw, vad gullig du är. Om vi kan äta hemma hos mig?
- Ok.
Inte så kul att sitta på en restaurang när man mår lite sisådär. När vi kom till restaurangen beställde Joy 2 falafelrullar, en grekisk sallad, dricka och efterrätt till oss. Hon är så underbar :) Det roliga var att jag sade "nu har vi beställt en massa mat!" och hon svarar "Not really." Sedan gick vi hem till mig för att äta och kolla film! Mycket mysigt. Love you, Joy!


"Marlene, kooom tillbaka och jobba lite med mig på grand. Jag saknar våra söndagar"
Nu blev jag underbart glad! En gammal kollega från Grand Coffee skrev det. Blir helt varm inombords! Hihi :)

Vill sända en tanke till Ronny och Ros-Marie som helt oväntat och plötsligt förlorade sin hund Tessie häromdagen. De är våra "granngrannar" i Nyhamnsläge. Tessie hade börjat betée sig konstigt på många sätt, så Ronny tog henne till veterinären. De upptäckte att hon hade hela magen full med cancer och avlivade henne direkt. Hon blev bara åtta år, inte gammalt för en stor hund. Det är som att mammas och pappas (och min:) hund Max skulle gå bort nu. Han har ju typ halva livet kvar! Inget kul alls :( Kommer att kännas tomt!

Läs detta;
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article13053028.ab
"– Jag har tvingat honom att skriva "jag ska inte klippa in penisar i Pluras kök" 100 gånger på en whiteboard-tavla. Budskapet har gått fram skulle man kunna säga, han har lovat att det inte kommer att upprepas."
Hahahahahaaha!

Dagens fruktfakta.
Citroner innehåller mer socker än jordgubbar!
Källa; fruitninja.

Dagens BB-snack.


Gurkan fortfarande sur och tråkig. Klagar på ALLT. När Martin och Sara rökte blev han arg för att de inte ropade på honom så att han kunde ta sig ett bloss. Han verkar ha förträngt att han en gång snodde alla cigg de fick, utan de andras vetskap, gömde dem i sin väska och rökte efterhand upp alla själv. Biiaaattch! Å jag höll på att skratta ihjäl mig när han sade "vaddå, jag är inte charmig? snälla, jag är världens charmigaste". Eller hur! Du är så jävla charmig Gurkan, som alltid går omkring i din morgonrock, pillar dig i näsan, tar dig ständigt på tasken och tvättar inte händerna efter toabesök - vill ni verkligen äta hans kebab? För att inte snacka om din personlighet; du snackar skit, du sitter på din röv och beordrar andra att göra saker och ting. Tråkig är du också, orkar inte göra något. Det är charm, det.

Alla utom Martin och Simon var ju rååmesiga under känseltävlingen, när de skulle stoppa ner händerna i lådorna. Martin är en riiiktig man! Simon också. Men Martin tar nog priset alltså. Helt fantastisk människa! Han är snäll, smart, omtänksam, generös, modig, stark.. Det måste ju vara för att han är från Hörby ;)

Sara är ju ett jäkla pack. Först gillade jag henne, sen gillade jag inte henne. Sen gillade jag henne och nu gillar jag inte henne. Hon är så dum mot Martin!
- Det hade inte rört dig i ryggen om jag (Martin) hade legat med en av de nya tjejerna ikväll?
- Näee, det är ju ditt val.
Suck. Martin, hon förtjänar inte dig!!

Skitkul dock, med den nya tjejen Matilda som ska hitta på en massa bus. "Sök trygghet hos Peter under strömavbrottet". Hon måste kännt sig ganska dum när hon fortfarande höll fast vid honom när de kom ut ur det mörka rummet.. Myyycket roligt när hon fick i uppdrag att stöna när Peter masserade henne ;)

"Hey! Du tappade något. Faarrhtteen!" - Chrille i BB.

Nu ska jag avsluta kvällen(dagen, morgonen?) med ett BB-avsnitt. Puss och kram, vi ses på stan!

Det är inte bara vi tvåbenta varelser som njuter av solen <3




Åååhh!

Vad mysigt, äntligen åskar det här också.. Ha en mysig söndag!

Pussar


Mer vin, tack!

God kväll allesammans. Eller ska jag kanske säga god natt?

Man blir lite trött ibland. Tänker inte nämna några namn och tänker sammanfatta det kort.. Ett ex till mig har en flickvän som inte tål mig. Det gillas inte vad jag skriver till mitt ex eller hans familj som jag har bra kontakt med. Vi har redan haft ett snack om det hela en gång, då tyckte hon att jag var respektlös mot henne och att andra människor kunde misstolka det jag skrev. Jag mötte henne halvägs den gången och vi löste det.

Men idag, så skrev jag en kommentar till mitt ex, vilken uppenbarligen var på skoj och då ansåg hon att jag var respektös igen. "Det är inte underhållande, det är respektlöst". Alltså. Grejen med mig är att jag är en människa som skojar mycket och jag kan inte stänga av mig bara så där. Man älskar eller hatar mig och hon gör det sistnämnda. Idag sade jag helt enkelt att det fick vara nog, jag säger upp kontakten med henne och honom. Palla med att hon ska reagera på allt jag skriver! Hon vet att jag har en pojkvän som jag älskar över allt annat, så vad spelar det då för roll? Om jag hade varit singel och råraggat på hennes kille, fine. Då hade hon gärna få tillrättavisa mig, men nu är inte fallet så. Hon har tagit så jäkla mycket energi från mig så det var inget svårt beslut för mig att ta. Härom veckan hade jag en dröm, drömde att mitt ex hade ett lusttigt smeknamn på sin flickvän. Detta skrev jag till honom och då tog hon givetvis illa upp. Mitt ex sade att drömmar är konstiga, men att det där smeknamnet var riktigt knasigt.
- Skyll inte på mig, det var ju du som sade det! skrev jag.
Det uppskattade hon inte.
- Men det var ju din dröm, så det var kanske inte han som sade det då.
No shit! Snälla.. Det var en dröm. Slappna av lite! Jag har förklarat att "I come in peace", men det räcker uppenbarligen inte. Trampa inte på mig när jag inte gör något fel, när jag förklarat läget och att du inte har något att oroa dig för.

För att inte nämna att jag försökte prata med henne, som en vän. Kommenterade på hennes status, men då ignorerade hon bara. Jag har försökt, det har inte hon. Kände att hon var en människa som tog energi från mig, så jag hade faktiskt tänkt att ta bort henne från min vännerlista. Igår när jag skulle ta bort mitt ex, fick jag lite dåligt samvete. Det var ju inte hans fel att hon och jag bråkar. Men när jag skulle ta bort honom, hade han redan tagit bort mig. Så det gick ju lätt!

Jag antar att jag är en respektlös människa.. Livet är för kort för att ödsla på svartsjuka och konstiga bagateller! Kom ihåg det.

Nu ska jag dricka mitt vin och kolla hundsängar/klänningar på tradera.

Puss och kram på er!!

Min pojkvän Rasmus och jag - näe, han är inte påhittad..



I go crazy!

Jisses. Helt slut.

Det hela började i förrgår. Skulle gå ner och handla lite mat på SPAR. Plockade ihop varorna jag ville ha, gick till kassan och packade ner dem i påsar samtidigt som jag betalade med kortet. Eller ja, försökte.. Kortköp nekas! Suck. Ska gå och ta ut pengar, sade jag till kassörskan och gick iväg. Rasmus kort har nämligen krånglat ibland, det har bara gått att ta ut pengar i bankautomaten, så jag tänkte att det kanske hände mig. Men det gick inte att ta ut pengar heller. Wtf?! Irriterad i värmen gick jag hem för att kolla om det var något fel på internetbanken. På hemsidan stod det att de hade driftfel, det gick inte att logga in på internetbanken men det skulle inte vara några problem att betala med kortet. Mmm, märkte det! Eftersom jag hade en matkasse väntandes på mig i affären lånade jag pengar av grannen och gick ner för att betala.

Idag när Joy och jag var ute med vovvarna gick vi inom en skoaffär, jag skulle kolla ifall de converseskorna jag ville ha fanns kvar. Det gjorde de. Där fanns dock en sportoutlet en våning upp där jag aldrig varit, så tänkte kolla där först, innan jag köpte de andra skorna. De hade modellen på skorna som jag egentligen ville ha och helt ok färger. Tänkte köpa två par eftersom de var så jävla billiga! Ett par mörkgråa och ett par jeansblå. Converse, 350kr/styck ;) Hell yeah! Men inte fan gick det att betala..

Gick ner till automaten och försökte ta ut pengar. Nepp, gick inte! Började bli ganska irriterad.. Gick hem och loggade in på min bank. Pengarna var där, så vad var problemet? Kollade så att regionsspärren inte var på och då stod det att jag inte hade något kort? Skrev till dem i hjälpchatten. Killen jag pratade med kollade mitt konto och sade att allt såg bra ut. Men mitt kort funkar inte? Efter många om och men kom han fram till att mitt kort gått ut och att de inte skickat något nytt eftersom jag är bosatt i utlandet.

Han gav mig ett nummer jag skulle ringa för att skaffa ett nytt kort. Men då funkade plötsligt inte min kod.. Jag ringde och berättade om mina problem. "Vet du koden"? Jaa, men den funkar inte. Hon bad mig försöka igen. Funkade inte.. Kom till en ny kille och fick förklara allt om igen. Som tur var kom vi fram till att jag använde fel kod. Vi försökte igen och det gick! Så det är löst. Men jag kommer antagligen inte hinna få kortet innan jag åker till Sverige vilket är sjukt irriterande. Då får jag växla till svenska pengar och hålla på för att ens kunna ta mig hem. Då blir det komplicerat. Så snääällaa, låt kortet hitta hit i tid!

Så rörigt det kan bli! Nu ska jag ta mig ett glas vin och bara slappa. Har överfört mina pengar till Rasmus konto så imorgon ska jag hämta ut dem och köpa mina skor..

God kväll på er!

I köpcentret med våra vovvar




RSS 2.0