Hawaii; de första dagarna.


Vårt första boende :)




Vår lägenhet var jättemysig! Trivdes jättebra i Lahaina, där har det varit som bäst. De två första dagarna stannade jag hemma medan Rasmus var iväg på sin konferans. Skrev lite på bloggen, badade vid poolen eller tog en tur ner till staden. En dag gick jag ner och lunchade på "Cool Cat", en 50-60tals restaurang där de bla spelade Elvis musik och hade mat döpta efter gamla låtar eller kändisar. Mycket mysigt! Servitören var lite nyfiken på vart jag kom ifrån, han kunde inte placera min dialekt. När jag berättade att jag kom från Sverige ropade han på en av tjejerna som jobbade där. Det visade sig att hon var svensk! Hon var överlycklig för att träffa en svensk, det hände inte så ofta att svenskar kom hit. Hon hade åkt hit på semester för sju år sedan, fastnat för stället och flyttat hit. Mycket trevlig tjej :)

Äter på Cool Cat, Lahaina.


Nere i Lahaina

De andra fyra dagarna i Lahaina följde jag med Rasmus till konferanshotellet, som låg tio minuters bilfärd från vår lägenhet. Här umgicks vi mycket med Emmelie och Edwin och jag saknade dem när de åkte hem, efter fem dagar. Vi solade och badade tillsammans samt lunchade alltid med dem och Rasmus skulle alltid sitta i solen. Även om vi låg och solade i flera timmar, skulle han tvunget sitta i solen. Man kan ju inte slösa bort flera minuter av viktigt solande! Jag däremot, som brände mig ganska bra andra dagen, satt gärna i skuggan. Halvskugga iaf, palla sitta i stekande sol när man äter? Hursom retade vi Rasmus lite för detta, retade även honom för att han i början alltid beställde in en drink och en öl samt mycket mat. Ofta tog han två maträtter eftersom han ville ha lite av varje. Det var som Edwin sa, den dagen Rasmus får hudcancer kommer han att säga; Det var värt det.


Från vänster; Edwin, Emmelie och Mike.

Från vänster; Emmelie, Edwin och Mike.


Det var helt underbart på detta hotell. När man kommer in i Lobbyn möts man av en stor damm med ett vackert vattenfall. I denna damm simmar koifiskar kring rosa flamingos och två fina svanar. Det finns även fyra papegojor bredvid, en av dem vinkar hela tiden och säger "Hi!". Svanarna blev jag total förälskade i! Främst den ena, för hon (jag har säkert fel, men jag säger att det är en hon) hade så mycket personlighet. Simmade runt och gjorde en massa söta ljud :) Fick höra att hon är uppmot 20 år gammal. Varje morgon gick jag och pratade med dem och matade dem i typ en timme, innan jag lade mig vid poolen. Det blev alltid en liten folksamling när jag matade mina små älsklingar.





Lobby, vattenfall, damm, flamingos :)



Svan ett



Gojorna!



Min älskling och koifiskarna.




Det fanns flera pooler att välja mellan, men vi lade oss alltid vid poolen en trappa upp - där endast vuxna fick vara. Här fanns även en bar, Rasmus gillar att pimpla drinkar vid poolen ;) Framför oss hade vi havet, det var bara ett par meter nedanför. Så vi solade lite och sen badade vi i havet - eller poolen. Jag tog gärna dopp i poolen, ofta ville jag bara svalka av mig då det blev för varmt i solstolen. Det var ju inte helt problemfritt att bada i havet, det var en massa vågor som försvårade det hela. Första dagen skulle jag bara gå i och känna efter lite i vattnet och då slog en våg omkull mig ;) Detta klipp finns att skåda på facebook. Det berodde dock på vart man badade, bara några meter åt ena eller andra hållet kunde spela stor roll. Vågorna var dock inte så farliga där, det skulle bli desto värre på andra stränder. Rasmus kunde inte heller hålla sig på fötter denna dag.. Se foton nedan! Hursomhelst var det underbart på konferanshotellet, där trivdes jag verkligen. En dag solade vi bredvid ett par som var väldigt trevliga. Jag pratade lite med dem och frun var så gullig att det gjorde lite ont i hjärtat. Dagen efter hälsade vi på varandra och då skrattade Emmelie och Rasmus lite åt mig. Men tji fick dom, denna vänskap skulle visa sig vara fördelaktig, jag fick mig allt en poolmadrass av frun en dag senare ;) Så det så! Fick Rasmus och Emmelie någon madrass kanske? Icke!

Rasmus går ut i vattnet, vågen tornar upp sig, vågen slår till!


Rasmus i en naturlig tvättmaskin, Rasmus uppspolad på land




Nedanför var som sagt havet och längs havet en strandpromenad. Där låg några restauranger, ett valmuseum samt ett litet shoppingmall. Jag hade hört att de skulle ha ett valskellett i riktig skala och jag var lite nyfiken på att gå dit, det var dessutom gratis. Så vi gick dit! Vad besviken jag blev. Det handlade bara om valjakt, hur de dödat valar genom tiderna. "Sköt en val, men den kom undan.. Harpunerade en val som dog". Är det något att vara stolt över?! Jävla idioter. Gick ut så fort jag förstod vad för sorts skitmuseum det var.


Det stora poolområdet

Den fina omgivningen

Strandpromenaden, havet


Vi åkte iväg till Wallmart en dag, detta har ju jag planerat ända sedan vi bestämde att jag skulle följa med. Handlade för nästan 2000kr.. Det blev mycket julklappar, smink och krämer för pengarna :D Hade dock förväntat mig ett större utbud eftersom det varit det på mina tidigare Wallmart. Men kanske lika bra det! Money, money.. Det bästa med att åka dit var Rasmus min när vi kom till sminkavdelningen.. Han blev helt förskräckt och sa; Bara gå! Misstänkte nog att det skulle ta sin tid.. Blev dock väldigt arg andra gången vi åkte dit (vi var tvungna serru) och såg att de hade fiskar i små plastburkar. Levande fiskar, 20-30st, ensamma i varje burk. Burken var jätteliten och de lär inte kunna leva där speciellt länge och inte har dom det bra heller. Skitdåligt!

Efter nästan en vecka i Lahaina åkte vi vidare till Kihei - vi hittade knappt dit. Problemet här är att det bli mörkt snabbt och ganska tidigt. Ser man inget, så är det svårt att hitta! Dagen efter när det var ljust, förstod vi att vi hade kört rätt när vi trodde att vi körde fel. Men men! Detta hotellet var inget speciellt. Det var ok! Fast duschen var hemsk, jag gav den jättedåligt betyg i ett formulär där man betygsatte rummet/hotellet. Haha ;) I de flesta duschar här sitter munstycket fast i väggen, vilket gör att det är svårt att hålla rent i dusch/badkar, därmed låg där två pubeshår i badkaret.. Yummie! För övrigt var det fräscht. Duschstrålen var antingen jättehård eller för mesig och värmen var svår att ställa in. Jag blev jättearg, haha. Dåligaste duschen någonsin!

Här bodde vi i tre nätter. De två dagarna spenderade vi på stranden, vi hittade en jättefin strand med lavaklippor/stenar. Första dagen stötte jag på världens sötaste Jack Russel, bara 5,5 månad gammal. Så söt! Jag funderade starkt på att kidnappa vovven och ta den med mig hem.. Vi promenerade längs stranden och såg på alla fina hus. Det var en fin strand men förutom det fanns det inte alltför mycket att göra i Kihei. Btw, när vi var på Wallmart andra gången köpte jag "Twilight - New Moon" som jag snart läst ut. Den är underbar! Looove it. Ska se filmen när jag får tillfälle :) Vill ha de andra böckerna också..

Har nu hållt på att lägga upp bilder i flera timmar, är helt slut! Rasmus somnade för 1-2 timmar sedan. Bilder från Keihai får ni i nästa inlägg!

Puss och kram :)
















Hawaii; resan hit.

Aloha!

Här sitter jag i vår lägenhet på Maui. Vilken pärs det var att ta sig hit.. Sjukt drygt! Från Sverige till Köpenhamn, från Kph till London, från London till LA och slutligen från LA till Maui. Fyra flygplatser och tre byten. Skönt att äntligen vara framme!

Lite efter klockan tre på fredagsnatten ringde alarmet. Man var inte så sugen på att gå upp :) Taxin kom och hämtade oss vid fyra för att ta oss till Köpenhamns flygplats. När taxichauffören såg våra bagage sade han; - Ska ni vara borta i ett halvår eller?

Rasmus och hans proffessor Edwin skulle flyga tillsammans, precis som deras kollega Emelie och jag. Trodde vi! Det skulle vi inte. Klockan fem var vi framme på flygplatsen, Rasmus flyg gick 6.10, mitt 7.45 och Emelies 8.10.

Vi skildes åt efter säkerhetskontrollen eftersom Rasmus plan snart skulle avgå, Emelie gick på ett annat håll. Vi bestämde att vi skulle ses lite senare och vänta på våra plan tillsammans. När jag kom in bland alla affärer och restauranger insåg jag att vi aldrig skulle hitta varandra. Det var för stort! Trött som jag var lade jag mig på en bänk för att sova. Jag vaknade hela tiden för att jag frös så mycket och drömde hela tiden om att jag gick ut i hallen och hämtade min tröja. Osis varje gång man vaknade! En kvart före boarding gick jag mot min gate. På vägen stannade jag till på en av toaletterna, där jag stötte på Emelie. Stor risk! Hon frågade om jag hade väntat på henne och var glad för att jag inte gjort det då det hade varit problem med att checka in, det hade tagit henne evigheter.

Rasmus plan blev försenat då polisen stormade planet för att arrestera en kille som haft knark i väskan..

Jag bordade planet och flög till London, Heathrow. Satt bredvid ett danskt par, mannen hade de största händerna jag någonsin sett! Gigantiska. Kvinnan försökte stänga av sin mobil, men det gick inte. En flygvärdinna försökte hjälpa henne och sedan kom en manlig flygvärdinna och försökte han också. De lyckades inte.. Såg ganska roligt ut när alla stod runt mobilen och tryckte. De fick inte ens ut batteriet! Bulletproof mobil, eller?

Det satt ett svenskt, lite äldre par bakom mig. De skulle med samma flyg från LA som jag och det kändes tryggt att veta. Pga av mitt låga blodtryck blev jag väldigt dålig av flygturen och när vi kom av planet darrade jag som ett asplöv. Har fått ny medicin men vet inte ens om den funkar eftersom jag i princip skrivit ut den själv. Man fick ta av sig skorna i säkerhetskontrollen och när jag skulle ta på dem igen svartnade det för ögonen och jag var nära på att svimma. Dök in i första bästa shop för att få i mig lite vätska och socker. När jag senare nådde gaten, förstod jag att det svenska paret hade varit lite oroliga för mig, då jag bara "försvann". De blev lite lättade av att se mig.

Jag hittade min plats i den bakre delen av planet, intill fönstret. En man i 40-årsåldern slog sig ned bredvid mig.

- Hello, sade jag.
- Hey.

Han verkade inte alls vilja prata. Gud vad tråkigt!

- Where are you from? Försökte jag.
- Germany.

Aha! Nu fattade jag.

- You don't like speaking english, do you?
- It's just that my english isn't that good.

Efter att det var sagt slappnade han av och vi blev sjukt tajta polare! Han skulle också till Hawaii, fast inte till samma ö, för att springa maraton. Ljudet till min skärm, den man ser film på, funkade inte. Som tur var ville inte han se på någon film, så han erbjöd sig att låta mig koppla in mina lurar i hans stol. Mycket snällt av honom!

Jag hade givetvis beställt vegetarisk mat på planet och det fick jag. Det intressanta med det här är att om man beställer vegetarisk mat, så verkar de inte tro att man inte äter kött, de tror bara att man vill äta nyttigt. Köttätarna fick en pastasallad med kyckling, kladdkaka, mm. Jag fick ris med ärter, svampröra, bönröra, sallad, müslibar och knäckebröd. Det var bra, gillade riset och bönröran. Tysken fick mitt knäckebröd och han erbjöd mig hans chokladkaka i utbyte, men jag tackade nej. Några timmar senare fick vi bulle med julskinka/ost, twix och chips.

- Finns det vegetariskt till mig? frågade jag.
- Det måste du beställa i förväg.
- Det har jag gjort.
- Du måste beställla långt innan du går på planet.

Jaha, tänkte jag. Måste man beställa vegetariskt två gånger på samma plan? Väldigt konstigt. Men då kom det en annan flygvärdinna som visste att jag skulle ha vegetarisk mat. Så jag fick marinerade kikärter/paprika/lök och en müslibar. Hade föredragit en bulle. Ibland känns det som att de bara krånglar till det. Skippa skinkan, så blir det vegetariskt. Tada!

Efter att jag sett en film och ätit kändes det som att det hade gått några timmar. Flygturen skulle ta ca 10 timmar, men jag hade ingen klocka och ville gärna veta hur länge vi hade flugit. Så jag frågade Markus, som tysken hette.

- Seven hours.
- Seven hours? Wow, time flies! That's great.
- What? No, time does not fly.

Var skitglad för att vi hade kommit så långt. Men han tyckte tydligen inte att det hade gått snabbt. Lite senare visade sig att han hade missuppfattat mig.. Han trodde nog att jag frågade hur långt vi hade kvar. Vi hade nämligen bara flugit 2-3 timmar! Det var totalt förödande. Nä, time does not fly. Crap!

Det var väldigt bra service på planet och personalen var jättetrevliga. Jag fick "plinga" på dem när jag ville ha något eftersom jag satt vid fönstret och inte kunde störa Markus hela tiden. Efter ett tag började dock Markus att serva mig, haha.
- Do you want more cola? More preztols?

Jag drack faktiskt tre burkar cola och de var på 355ml. Så jag drack över en liter! Jag som aldrig dricker läsk. En av flygvärdinnorna var chockad över hur jag kunde vara så smal, "fastän att jag drack cola".

När det var ca en timme kvar av flygturen till LA frågade jag en av de manliga flygvärdinnorna om han visste hur mycket tidsskillnad det var mellan LA och Maui. Detta ledde till ett samtal om varifrån jag kom. Jag förklarade var och när min resa hade börjat och han utbrast:

- What? You've travelled for such a long time and still look so fresh?!
- Fresh? I look like shit.
- No you don't, I wanna know what you eat. I wanna eat it! What do you eat?

Jag kände mig verkligen ofräsch. Men, vad ska jag säga.. Ät inte kött! ;)

Det var helt underbart när planet äntligen landade i LA. Jag ville bara av! Å andra sidan väntade en flygtur till och den såg jag inte fram emot. Hela världen snurrade och jag var tveksam till om min kropp verkligen skulle palla mer.

När man kommer in i landet blir man fotad och de tar ens fingeravtryck. I kontrollen satt en sur japan. Men när jag kom fram och han fick veta att jag var svensk, då sken han upp. Stolt berättade han att han hade varit i Sverige och Finland. Han försökte därefter säga "Yxi, kaxe, kolme", men mindes inte det korrekt. "It was a long time ago". När jag skulle gå sade jag tack, och han svarade tack, på svenska ;)

Vi hämtade våra bagage och gick genom tullen. De höll på att bygga om på flygplatsen, så allt var rörigt och när de frågade om mitt bagage skulle vidare och jag svarade ja, så sade de att jag kunde ställa det intill väggen. Hade där inte stått en massa resväskor hade jag trott att det var någon som försökte lura mig av bagaget. Kändes inte så tryggt att ställa det vid en trasig vägg mitt i byggandet! Frågade nog två gånger om det verkligen skulle komma fram till Maui och de svarade ja, så jag gick.

För att nå nästa terminal fick vi gå ut och ta bussen. Markus hade inte ställt av sitt bagage, han hade det med sig.

- I left my luggage over there, shouldn't you do that as well?
- No, I don't think so.
- We got our luggage here, sade ett tyskt par.

Kändes ju lite jobbigt. Var det fel av mig att ställa av mitt bagage eller inte? Markus flyg gick nästan direkt, så han checkade in med en gång och sen var vår vänskap historia.

Utanför terminal sju ;)

Jag tog mig till min gate där jag skulle få vänta någon timme, tiden gick dock ganska snabbt. Pratade med lite trevliga människor :) Sms:ade Rasmus under tiden jag väntade och fick ett sms av honom en sekund efter att jag skickat iväg mitt sms. Vi hade messat varandra samtidigt! Soulmates.

Var som sagt inte alls sugen på att flyga i ytterligare sex timmar men vad hade jag för val? Bordade motvilligt planet och efter ett tag slog ett äldre par sig ner bredvid mig. Drar dem till mig! De var jättetrevliga, bodde i Kalifornien men hade ett hus på Maui. Deras hus ligger i närheten av vårt hotell och den här staden är ganska liten, så kanske springer vi på varandra igen, vem vet.

Eftersom jag inte ville flyga mer bestämde jag mig för att jag skulle sova bort flygturen, antingen jag kunde eller ej. På resan mellan London och LA sov jag 40-60 min på tio timmar. Markus retade mig när jag försökte sova eftersom jag försökte jag dra upp benen och vred och vände på mig hela tiden.
- You need a bed?
- Yes please.

Nästa gång ska jag flyga första klass, de jävlarna kunde ligga ner dom! Bekvämt dessutom.

Jag lyckades med att sova. Även om jag vaknade och somnade om 2582758128 ggr under 6 timmar, men ändå. När vi väl landade ville jag bara springa ut i den friska luften! Men jag fick en chock, luften var jättevarm och fuktig, även om klockan var åtta på kvällen. Luften var så våt, jag har aldrig varit med om något liknande! Nu ville jag duscha ännu mer, blev helt genomsvett. Mådde inte så bra efter den sista resan och det håller fortfarande i sig!

Min väska kom fram, thank God. Inom en timme var vi alla samlade och vi gick iväg för att hämta hyrbilen. Rasmus blev lite orolig för att han hade beställt en för liten bil. Det hade han, vi fick inte plats. Det var ju fyra personer + bagage som skulle få plats och det hade han inte tänkt på. Vi fick en Jeep Liberty istället och det var precis att vi fick plats med bagaget i den! Efter att ha ätit lite på Mc Donald's och lämnat av Emelie och Edwin på deras hotell, kom vi äntligen fram till vårt lägenhets-hotell. Klockan var då runt 23. Problemet var att det inte satt någon i receptionen, det verkade stängt. Jag var trött, ville bara få ta min dusch och sedan sova.

Hade de inte öppet? Vi gick bakom receptionen och kollade, ingen där. Jag hörde att ljud och sprang till receptionen, men ingen där. Tyckte jag inte att jag hörde en dörr stängas igen? Jag knackade. En man i väktarkläder öppnade. Vi sa att vi ville checka in och han berättade att han precis var på väg därifrån. Det handlade alltså om sekunder, hade jag inte hört honom hade vi inte kunnat checka in! Vi fick vår kortnyckel och gick till lägenheten. Men kortet funkade inte, vi fick inte upp dörren! Rasmus sprang bort till receptionen men väktaren var inte kvar. Vi stod och försökte få upp dörren, men lyckades inte. Jag hörde en bil starta och sprang bort till den i hopp om att det var väktaren. Det var det inte.. När jag kom tillbaka till Rasmus hade han fått upp dörren! Tack gode gud. Jag tog en efterlängtad dusch och sedan gick jag och lade mig.

Over and out.

Knappt tre dagar kvar!!

Nu är det inte alls långt kvar tills vi åker :)

Sitter och fixar det sista inför resan. Har kollat upp en bilfirma eftersom jag ska köpa cadillac-delar till min far, tidigare har jag kollat in vart Wallmart (viktigast av allt) ligger, stora shopping malls samt SPA. Det tråkiga är att det är så jäkla dyrt på alla SPA. En ansiktsbehandling på 50 min kostar 1100kr. Lite väl!! Här hemma får man en 80-90 min behandling för typ 700. Gaalet. Men jag vill verkligen ha en ansiktsbehandling! Försöker hitta det billigaste stället.  

Aha! Nu hittade jag en mycket prisvärd behandling :D 735 svenska kronor (om man utgår från att dollarn är värd ca 7 kr). Ansiktsprodukterna är löjligt billiga. I Sverige är allt sånt svindyrt! Sen vet jag ju ifs inte om det är bra produkter.. men iallafall!

Jag har nog bestämt mig för vilken SPA-behandling jag vill ha :) Den är inte bara för ansiktet, den låter sååå fin. Såhär står det;

Coconut Milk Wrap
Relax, unwind and watch your skin become smoth, soft and super hydrated even the driest skin. This luxurious wrap uses warm creamy coconut milk, virgin coconut and Hawaiian macadamia nut oils to moisturize and nourish.       
Dry-brush exfoliation
Coconut sugar polish
20 minute coconut milk wrap
Lotion application
Mini Hawaiian Facial

1,5 h, 140$


Där får man ju en helkroppsbehandling + en ansiktsbehandling. Det blir ca 980kr och jag hade tänkt att offra en tusing på en behandling. Max! Så det är ju bättre om det är billigare, jag kan ta ansiktsbehandlingen nedan istället;

Hawaiian Facial
Our healing facial, Formulated to your skin's needs, it includes a private consultation followed by a customized cleansing, exfoliation and herbal mask. We will also provide a pressure point face and hand massage using aromatic Hawaiian botanicals to stimulate circulation and improve skin texture and tone.
Ideal for all skin conditions.    
50 min, 80$


Den kostar ju "bara" 560kr. Men det hade varit trevligt med en helkroppsbehandling, min kropp behöver det. Sen låter det helt underbart med cocosmjölk och macadamian nöt.. Väldigt Len! Har dock dessa två behandlingar, tillsammans med två andra, på en lista som jag ska skriva ut och ta med. Så kan jag tänka på det :D Hihi.

Sånt här är ju det bästa jag vet. När jag blir rik så ska jag få behandlingar heeela tiden!

Har sett ganska mycket på Animal planet på senaste. Idag såg jag ett program om "djurpolisen" i Syd Afrika. Det är knappt att jag klarar av att se det men samtidigt som det är jobbigt att se måste man vara medveten om verkligheten och glädjas av att det finns folk som kämpar för att djur ska leva under rätt omständigheter. Men jag bölar ju varje gång. En hund hade fått kokande vatten över sig, den fick inte hjälp förrän två dagar senare och det var hemskt att se. Den ena sidan av kroppen var helt sårig, blodig och skållad. De sade att de hade sett grannarna hälla det över hunden, men de hävdade att de hade kokt ris och sedan tömt vattnet utanför fönstret utan att se att hunden gick där. Hoppas verkligen att de talade sanning men det känns ju lite.. Osannolikt. Vovven klarade sig tack vare djurpolisen som tog den till en veterinär.

Det var ett hus de fick rensa från katter. De hade runt trettio katter, varav åtta stycken var döda. Inte begravda, de låg lite här och var. En i trädgården, resten inomhus. De var så vanskötta och hade kissat så mycket inne att golvet börjat fräta bort. De som hade katterna sade att det inte var vanskötsel. Katterna var blinda och jättesjuka. En katt var så förstörd att den inte ens såg ut som en verklig katt. Hur fan kan man inte förstå att man vansköter djuren?! Hela huset stank så hemskt att de knappt kunde gå in i trädgården, för redan där luktade det.

Tre hundar på en liten kennel ansågs vanvårdade. Ägaren fick en varning och en vecka senare såg det bättre ut på kenneln. När de kom tillbaka några veckor senare såg det ännu värre ut, än vad det hade gjort från början. De tog med sin hundarna till veterinären och de var så utmärglade, man såg vartenda ben i kroppen. En av dem var en lite valp som bara var fem månader gammal. Ägaren fick inte tillbaka sina hundar, tack gode gud. En av hundarna, en blandras med b.l.a pudel, var väldigt rädd. Några dagar efter att veterinären tittat på honom skulle de se om han gick att adoptera bort och isåfall till vem, kunde den nya ägaren ha barn, katt osv. De gjorde olika test, som att se hur han reagerade om man klappade honom. Han var så osäker, man såg det så tydligt på honom. Hans ögon bad om kärlek men han visste inte riktigt om han kunde lita på att det var ofarligt. Han visste inte hur man lekte eftersom ingen någonsin lekt med honom. Så sorgligt! Han förändrades, blev en glad hund och tryggare i sig själv.

Annan typ av vanvård gällde en krokodil. Den var 3,5 m lång men hölls i en bur som var 2,5m. Den kunde inte röra sig och i vattnet låg en massa tomburkar och skräp som folk slängt in. Hur kan man vara så respektlös?

Tråkigt att se hur folk behandlar djur illa men fantastiskt att se de människor som jobbar för att göra något åt det.

Å, btw. Var med Rasmus på "Max Labb" i söndags och fick se stället han gör alla expriment på. Fattar ännu mindre! Vad sysslar han med, undrar ni? Jo; "Strukturbestämmning och reaktivitet av modellkatalysatorer av övergångsmetaller." Så då vet vi det...


  



Bästa citatet
Crocodilehunter, Steve Irwin, håller i en livsfarlig orm;
"Bit mig inte i ansiktet. Inte mellan benen heller!"


Som sagt, knappt tre dagar kvar till Hawaii.. Pirrar i magen!
Puss & Kram :)


RSS 2.0