Nej!!

God morgon allihopa! Äh, det kan jag nog inte säga förresten. Goddag!
 
Igår var det fest hos Niklas och Anna, världens gulligaste människor som alltid bjuder mig när det vankas fest. Å vilka värdar de är! Igår bjöd de på dricka, snacks och ostbricka. För att inte tala om hur trevliga de är :)
 
Stefan var en ängel som vanligt och skulle hämta Angelica och Christian, han frågade om jag också ville bli upphämtad. Det tackar man inte nej till!
 
Blev aningen chockad igår. Som människor ser på förhållanden idag! Satt och pratade med en kille, vi kan kalla honom Johan och en annan kille som hakade på. Oj, det var såå imponerande att jag kunde vara min kille trogen, fastän han bodde i Schweiz. Alltså, varför skulle jag ens vara i ett förhållande om jag inte vill vara trogen? Den andre killen (vet inte vad han hette och bryr mig inte heller) skulle nämna ordet k*k varje och varannat ord. Blir du inte sugen på k*k? Vill du inte ha k*k när din pojkvän inte är här? Du borde hoppa på all k*k du ser. Lilla vän, tänkte jag, har du fått k*k på huvudet?! Han använde ordet så mycket att jag var tvungen att fråga om han var gay?
 
Sedan försökte jag att förklara att jag inte vill hoppa i säng med en kille jag träffar en kväll. Jag är inte intresserad av en kille förrän jag lärt känna honom. Då säger "Johan"; men vi har ju träffats tre gånger? Ja, det är uppenbarligen kört för dig, svarar jag. Han blev lite sur över detta. Behöver jag nämna att han har tjej och barn?
 
Det är inte imponerande att vara sin partner trogen, det är så förhållanden funkar. Som sagt, varför vara i ett förhållande om man vill ligga med varje kille/tjej man ser? Självklart kan man åtrå någon annan och tycka att någon är snygg, het eller whatever, men detta betyder inte att du måste ligga med personen. Jag är väldigt glad att jag träffat Rasmus, det finns inte i hans värld att vara otrogen för en kväll. "Det man inte vet har man inget ont av", men JAG vet ju. Har ni inget samvete? Ingen etik och moral? Skrämmande värld vi lever i!
 
Förutom detta hade jag väldigt trevligt. Såg Gangnam-Style videon för första gången, han som sjunger är ju så sjukt bra på att dansa, vilken stil! ;) Om du inte sett den, kolla in den på youtube med en gång..
 
En kollega från jobb drog in mig på toan när hon skulle kissa (ja, vi tjejer gör så) och det blev jag väldigt glad över då de där dryga killarna satte igång med något nytt struntprat. Behövde egentligen inte gå på toaletten, men tänkte att jag kunde passa på när jag ändå var där. Lite senare sitter jag i vardagsrummet och ska plocka fram min mobil. Vart fan är den? Panik! Stefan ringer till den; den är avstängd. Avstängd? Åh, vad fasiken. Då slår en tanke mig. Neej, den kan väl inte? Jag går in i badrummet och konstaterar; jo, den trillade ur min backficka, rätt ner i bulls eye, när jag kissade. Där ligger den och lyser på botten av toaletten..
 
- Stefan, du kissade på min telefon!!
- Nä!
- Jooo!
- Det hade jag sett!
- Det gjorde du uppenbarligen inte!
- Jo, jag hade sett den om den låg där!
- Men det gjorde du inte!!
 
Jag bad om en plastpåse, trädde på den på handen och fiskade upp min mobil. Tvättade den lite med tvål - den hade ju för fasiken legat i toaletten! Ska sprita den med handsprit sen. Not funny :( Snacka om skitmobil! Vill inflika att detta inte hade något med spriten att göra, det har hänt minst en gång i nyktert tillstånd.
 
Lite senare promenixade vi ner till Folkparken, jag arm i arm med Stefan. Mycket tryggt när man har höga klackar.. Det skulle vara ett liveband och lite hålligång där. När vi kommer in upptäcker vi att meddelåldern är runt 45-50.. Men hey, man har inte roligare än vad man gör det! Så jag och en tjej som hette Anki dansade tills vi var genomsvetta :) Jag kunde knappt gå (högklackat, aj) men dansa gick bra! När de stängde och vi skulle gå och hämta våra jackor, frågade jag Stefan om jag fick rida på honom, på ryggen, förtydligade jag. Sedan kröp jag halvt hängandes mellan Stefan och Therese (tror jag att hon hette) ut därifrån.  
 
Ska få låna Stefans extramobil, vilket faktiskt är samma mobil som jag själv har, tills jag vågar sätta igång min mobil och testa om den funkar. Blev tillsagd att den skulle torka ett par dagar innan jag sätter igång den, så jag gör så för säkerhetsskull. Men jag kollar faktiskt lite på tradera efter mobiler..
 
Har inga bilder från igår då de finns i mobilen som tog sig ett dopp, men här finns ett foto där jag är nykter och sedan ett foto på Angelica och mig.
 
 
 
 
 
Kram på er!
 
 
 
 
 
 

Universal Studios

 
Då var det dags att bege sig till Universal Studios! Något som passar både vuxna och barn. Det består av två parker; Universal's Islands Of Adventure och Universal Studio Florida. Vi började på den sistnämnde. Det var så fint där inne! Det var som om man gick på en bilväg genom en stad och allt var ju perfekt.. Len gillar perfekt!
 
 
               
 
 
Det hela började bra, vi gick in och såg terminator i 3D, med skådisar på scen. Därefter gick vi på en liten magishow, där trollkarlen visade olika fenomenala trick. Det visade sig dock att de sålde tricken, dvs små boxar med instruktioner till hur magin skulle upstå. Rasmus var sugen på en brinnande plånbok, men glömde att köpa den "senare". Hade varit häftigt om man hade med plånkan till restaurangen och när man sedan ska betala och öppnar den, så börjar den att brinna. Hade velat se minen på den servitrisen..
 
Jag tror att vi har kommit fram till min mardröm ungefär nu. The Simpsons Ride.. Mår illa bara jag tänker på den! Hursomhelst. Vi var sex-åtta personer och vi fick sätta oss i en öppen bil, i ett rum. Därefter frågade de om någon var klaustrofobisk. Njaa, inte i den här bilen, den är ju så öppen, tänkte jag. Bilen höjdes sedan upp någon meter och sedan sattes skärmen på, den var stor och var även om sidorna på oss. Det var en simulator.. Efter två sekunder blev jag skitdålig, hängde på Rasmus och sade att jag inte klarade detta. Blundade därefter, men det hjälper ju fan inte när hela bilen skakar, det är redan för sent! Så jag satt och lutade mig på Rasmus som försökte lugna mig genom att klappa mig på huvudet, jag satt och andades som om jag födde barn och var helt genomsvett. Jag skrek; "I WANNA GET OFF" ett par gånger i förhoppningen att det fanns en liten chans att de skulle stanna bilfan och släppa ut mig. Drömma går ju! Om inte bilen hade varit så högt upp hade jag nog försökt att klättra av, vilket nog var ganska farligt med tanke på att bilen hoppade så mycket. Fy fan! Vet inte vilket som var värst; rymdträningen på EPCOT eller The Simpsons Ride.. Mådde dåligt i nästan två timmar efteråt och höll på att spy när diverse dofter kom åt mitt håll.
 
 
                 
 
 
Vi gick vidare efter att jag suttit på golvet inne på K-Mart och kom fram till "Men In Black". Jag gick fram till tjejen som stod vid ingången och kontrollerade att man inte hade några väskor med sig och frågade;
 
- Är detta en simulator?
- Nej.
Phew..
- Vad är det för något, hur går det till?
- Man sitter i ett fordon och skjuter aliens.
- Okej! Kan man bli illamående?
- Den snurrar, men väldigt lite. Man måste vara jättekänslig för att bli dålig av den!
 
Super, den tar vi! Vi fick sätta oss i ett grymt fordon med pistoler - vad mer kan man be om? Vi åkte iväg och började skjuta på aliens som poppade fram här och där. Plötsligt börjar den snurra. LITE? Sade du LITE? Snacka om att ljuga.. Den snurrade som fasiken, min brillor föll av men jag hann att fånga dem innan de föll av. Jag satt och skrek: Näääää! Den skulle ju inte snurra mycket! Den snurrar ju skitmycket! Näääää! Inte igen! Näää!
Rasmus skrattade..
 
Efter detta ansåg jag mig vara färdig med allt vad karuseller hette. Inte kan man lita på parkens personal heller.. Jo, jag är känslig. Men det snurrade inte lite! Hon är säkert en människa som ALDRIG blir åksjuk på något vis. Tur för henne att hon inte stod kvar när vi kom ut. Morr!
 
                    
                  Ni som sett "Walking Dead" bör känna igen den första bilen..
 
Vi gick vidare och käkade varsin burgare. Å, nu blev jag sugen på det.. Haha. Efteråt hittade vi någon sorts attraktion. Jag gick fram och frågade vad det var för något, åker man eller vad? Nej, det är en filminspelning med publiken som skådespelare. Jaha, inget snurrar eller rör sig? Nej, det enda som händer är att det skakar lite. Lite? Klarar väldigt känsliga personer av det? Om jag säger såhär; både gamla och barn fixar det. Ok, då kör vi!
 
 
Denna kära anka och jag hade ett fint moment tillsammans..
 
Jag tog fasta på att gamlingar klarar det, ungar klarar ju mest av alla! Det är minst risk att de blir åksjuka.. Vi var en ganska stor grupp, minst 50 personer, som fick gå in i en stor sal. Sedan bad regissörens assistent om olika skådespelare; en mormor, en liten kille, en bad guy, osv. Jag fick ingen roll.. Wtf! Haha. Alla som känner mig tror att jag vågar allt, men det gör jag inte! Vi stod längst bak så det fanns ingen chans att någon skulle se mig. Om man ville bli vald så skulle man gorma och hoppa - välj mig! Det fixar jag inte :O) När alla roller var satta fick vi gå in i ett annat rum och lyssna på den projicerade regissören. Efter detta, in i ett annat rum där scenerna med skådespelarna skulle spelas in. De var så kassa att jag blev arg ;) Skådespeleri är blodigt allvarligt för mig! En tjej skulle skrika, men hon var ju inte bra på det.. Dessutom började hon skratta! Jag däremot, jag kan skrika..
                         
                                                
 
Efter att dessa scenerna var inspelade skulle vi "åka tunnelbana". Vi fick gå in i ett annat rum, som såg ut som en tunnelbana. Alla fick sätta sig i tåget och sedan berättade de i högtalarna att vi skulle göra vad de sade; skrika och se rädda ut. Vi sitter bara på tunnelbanan en vanlig dag när allt går åt helsike.. Tåget rullades in i ett annat rum och nu började det häftiga! Saker brann, exploderade och sedan blev det översvämmning! Jag satt och skrek och spelade som fan, men ingen bredvid, bakom eller framför gjorde något! Inklusive käre Rasmus.. Dåligt, hörrni, dåligt! Efter en minut fick vi se vår film, "Disaster". Sista scenen var på tunnelbanan och den raden som blev filmade gjorde INGET. De bara satt. Så dåligt! Filmen blev inge bra.. Tänk om JAG hade gjort alla roller, då jävlar hade det varit en bra film.. ;O)
 
 
   
  
 
     
Klockan var nu fem och den andra parken skulle stänga sju, så vi bestämde oss för att gå dit. När vi kom dit berättade de; vi stänger sex idag! Men vad fan.. Då jag mest ville till Harry Potter världen sprang vi dit. Hann inte kolla in Jurassic Park :( Vi kom dit och steg in i Hogsmeade, så fint det var :) Låg snö på taken och de stod och sålde honungsöl. Ångrar att jag inte köpte en, men vi hade så bråttom. När vi kom dit var klockan redan 17.30! Det fanns en Harry Potter-simulator. Jag hade lärt mig av mina misstag så jag gick INTE in på den. Gick dock in på Honey Dukes och handlade lite gottis! Åh, nu blev jag sugen på det.. 
 
 
Jag fick iallafall säga hej till Rex, på vägen till Harry.
 
Det fanns en våldsam Harry Potter-bergochdalbana som Rasmus ville åka. Vi gick uppför trapporna, jag med stor tveksamhet. Det var ingen kort åktur, utan en lång med fem miljoner loopar och grejer. Tillslut sade jag, nä, jag kommer att bli skitdålig av denna, jag kan inte.. Men du får gärna åka om du vill! Det var väldigt tråkigt, för jag har kunnat åka karuseller förut, men nu fixade jag det bara inte.. Han ville inte åka själv. Då gick vi till en barn-bergochdalbana, haha. Den överlevde jag! Thank God. Nu var klockan lite över sex och vi fick gå mot exit. På väg dit köpte jag dock två klänningar och ett par shorts ;)
 
Vi avslutade kvällen med mat på Hard Rock Café.
   
    
 
 
 
 
Puss och kram på er
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Maten på Rosen Center Hotel

Första erfarenheten av andra hotellets mat var ju inte den bästa, med den där pastan. De hade även en tapasbar, en sushibar och en tequilabar. Dessa tre var sammanlänkade och de hade god mat, men inga skrovmål. Sushin var mycket fin och jag testade även deras quesadillas och de var också goda :) Hotellets frukostbuffé var inte så mycket att hurra över. Den var ok! 

  
Förutom detta hade de en restaurang, Everglades. På tisdagen eller onsdagen, bestämde vi oss för att boka ett bord och testa maten där. De kom in med bröd, som de alltid gör. Det första som indikerade på att det inte var en så bra restaurang var just brödet som var kallt, torrt och gammalt. Jag beställde en löksoppa, hummus med nybakat bröd till förrätt och en sallad till huvudrätt, Rasmus en soppa och en köttbit till huvudrätt. När servitören började hälla upp soppan som var mycket mörk, var jag redan misstänksam. Den såg inte god ut. Den smakade inte gott heller, kan jag berätta. Mackan med ost på i bottnen ska vi inte snacka om. Urk! Jag åt den inte, så när han kom in med hummusen sade jag att han kunde ta soppan med sig.

- Var det något fel på soppan?

-Den var inte riktigt i min smak, bara.

Han sade att jag inte behövde betala för den. Hummusen med brödet var inte heller gott.. Samma äckliga bröd och hummusen var direkt tagen ur kylen och kändes inte speciellt fräsch.. Då kommer föreståndaren för restaurangen(eller något), med glass.

- Här får ni, som plåster på såren för soppan.

Det var ju snällt, men kunde vi kanske fått den efter huvudrätten och inte före? ;) Den var åtminstonde god! Det var inte våra huvudrätter så dit gick vi inte igen.

På tal om mat började vi dricka tequila, den lite finare sorten. Jag gillade det! Klarar inte riktigt den "vita" tequilan vi har i Sverige, den är så äcklig att jag inte vill dricka den! Men denna gick bra, den var mellanmörk. Ju mörkare den är, ju lättare slinker den ner. Men du mörkare, ju dyrare. Den tequilan vi drack kostade runt 70kr/shot och det dyrare kunde kosta upp till typ 300 kr för en shot. Lite väl, kanske ;)

 

Vi ska köpa lite finare tequila som vi kan dricka hemma!

 

Puss och kram

 

                  

                                                           Yum, yum ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Rosen Center Hotel

Vi var sjukt trötta efter Disney EPCOT och satt oss i en taxi för att komma till nästa hotell. När vi kom dit kändes det konstigt, det hade varit så hemtrevlig och mysig atmosfär på förra hotellet, här kändes det genast kallt. I lobbyn låg ett stengolv, som var från 70-80 talet. Detta hotell var top notch då, inte nu! När vi checkade in blev vi frågade om det gick bra med dubbelsäng? Ja, det är väl klart! Dum fråga?!
 
  
 Därefter gick vi till en affär/pizzeria som låg inne på hotellet för att köpa varsin pasta att ta med upp på rummet. Vi tog hissen upp till högsta våningen och kom ut i en hall med extremt ful matta och dörr- och väggfärgen var så rälig att vi nästan spydde ;) Vi kommer in på rummet. Aha, dubble-beds, sade hon.. Två sängar. Inte riktigt vad vi ville! Dessutom var rummet fult och ogästvänligt. Väggarna var senapsgula och jag kände mig instängd.

 

- Ska jag verkligen spendera mina dagar här inne när du är på konferansen?!

Kändes inte alls kul. Vi satt oss ner, bedrövade över att vi numera bodde i gettot. Nu kom nästa kräkattack; pastan. Den var så äcklig att den inte gick att äta! Tomatsåsen smakade.. Mögel? Uuaah! Detta gjorde oss inte direkt på bättre humör. Jag tappade lite pasta på golvet, Rasmus sade;

- Låt det ligga, råttorna tar det.

Vi satt och skrattade tills vi grät. Jag var den rika, gnälliga frun..

 

Dagen därpå skulle vi få ett nytt rum, med EN dubbelsäng. Vi blev nedflyttade två våningar och förväntade oss inget, möjligtvis att det skulle vara sämre än det förra rummet.. Men det var bättre! Det var helt perfekt, faktiskt :) Detta rum hade renoverats och det var modernt. Inga senapsgula väggar och gav ingen känsla av att vara instängd. Helt perfekt! Nu var vi nöjda.

 

 

            

 

 

På söndagen slappade vi lite vid poolen. Efter ett tag började jag prata med två kivnnor som badade samtidigt med oss i poolen, Molly och Joanne från New Castle, England. Vi pratade mer och mer.. Efter ett tag kom vi fram till att Rasmus skulle på konferans och de sade att jag gärna fick ligga och sola med dem vid poolen om dagarna. Gulligt! På måndagen startade Rasmus konferans och det regnade ute, så jag stannade inne och bloggade och latade mig hela dagen!

 

                               

 

Dagen därpå var vädret fint och jag gick ner till poolen. Tjejerna var där och sade att jag skulle ta en solstol bredvid dem. De hade letat efter mig dagen före, men inte hittat mig. Aw! De undrade om Rasmus skulle jobba sent och om jag ville följa med dem och shoppa lite senare? Dagen därpå hade de dragit fram en solstol till mig och lagt fram handdukar. Jag blev rörd.. Har haft så kul med de här två tjejerna! De är så härliga. Generösa, snälla, unika.. Är imponerad av dem båda. Molly, hon hade en kille, de var förlovade och bodde ihop. När Molly fick ett jobb som var bättre betalt än hans, flippade han ur. Hon dumpade honom och bor nu själv i sitt hus och är helt oberoende. Joanne var ihop med en man i tio år och därefter gifte de sig. Efter två år begärde hon skilsmässa då han var otrogen.. Hon är också helt oberoende och bor i ett hus. Härligt! Det var riktigt mysigt att ha "tjejerna" där. Jag kunde ha tjejsnack med dem samtidigt som jag hade pojkvännen där. Jag köpte ett par solglasögon som är ganska stora (okej, de är stora) och Rasmus tyckte de var lite väl stora. Så jag sade att de kanske var lite stora, men att jag gillade dem ändå! Då sade de att glasögonen klädde mig och att jag såg ut som Elisabeth Taylor.. Sade ju att de var snälla ;) Haha. Så de kallade mig för det. Molly var Shakira och Joanne var Jennifer Hudson.

 

  

 

Jag vill också vara engelsk! Då kan jag säga saker som; "that's aaamazin(amazing)", that's dead-fonny (funny), me and me (my) girls, fab! (fabolous) osv.. Molly tycker att allt är amazing, haha..

 

En dag pratade vi om resor och vänner. Molly berättade om en resa hon gjorde med tre tjejkompisar, när alla fyllde fyrtio. Jag frågade om när hon fyllde år och hon svarade juni. Jag kände det på mig.. Ivrigt frågade jag; vilket datum?

- Den femte.

- Nä, sluta.

- Du också?

- Ja!

 

Så jäkla sjukt ;) Har bara träffat en annan människa i hela mitt liv som fyllt år på samma dag som jag. Kändes väldigt mycket som att ödet hade fört oss samman.

 

 

          

         

 

 

Sista kvällen gick vi ut och åt med dem på en italiensk restaurang. Rasmus var så snäll, som vanligt, då vi satt och pratade om smink och annat som killar inte har något intresse för, utan att klaga en enda gång.

 

 

Vi har varandras e-mail och facebook och ska hålla kontakten :) När vi skildes åt blev det mycket pussande och kramande. De sade att du/ni är välkomna att hälsa på i New Castle när som, vi har gott om plats. Det ska jag lätt göra :) Tack för att ni gjorde min semester, tjejer!

 

 

 

 

 

 

 


Shopping!

Första mallet vi åkte till var ett outletmall. Det var super! Hamnade inne på Guess och hittade en sååå fin höstjacka att jag inte kunde låta bli. Hittade ännu en jacka, som är mer en vårjacka. Var tvungen att köpa dem! Förutom det köpte jag en fin kofta och.. Hm, var det mer? Ville köpa mer kläder där men hade inte råd. Handlade även tre bodylotions, en t-shirt och jättefina smycken :)

 

Vi har även varit på ”Millenium Mall” som var heeelt underbart ;) Först gick vi runt och kollade läget. Det är lustigt, under resans gång har ganska många killar frågat vad min tatuering betyder (kärlek är allt) och sedan sagt att den är vacker. Två killar frågade om det på shoppingturen och sedan sade två tjejer att jag hade långa ögonfransar. Den ena av dem jobbade på sminkavdelningen och sade: 

 

-          Wow, you should be our campanegirl! People pay for that..

 

Hihi. Tack! Jag som gick runt och kände mig grå.. Köpte en foundation där och sedan gick vi och åt på en härlig restaurang, Grill Of Tuscane eller liknande.Supergott! Mycket fick man också.. Rasmus satt kvar och drack vin/öl och jag återgick till shoppandet. Första affären jag gick in i var Victoria's Secret och det blev också den sista. Var där inne ett bra tag och när jag gick därifrån hade jag handlat för 2400, wooopsie.. ;) Men ni skulle sett behåarna, vilka behåar! Såå fina. Det blev fyra behåar, fem par trosor, ett par mjukisbyxor och en t-shirt.

 

Jag måste nog öppna en Victoria's Secrets affär i Sverige!

 

 

 

                                    

Puss och kram


Disney Wolrd EPCOT

I fredags åkte vi till Disney  – EPCOT. Det var blandad glädje.. Vi började med en resa genom tiden, fram till nutid. Det var billigt! Så dåligt gjort, de kom bara till 70-talet och sedan tog det slut. Jaha, de resterande fyrtio åren då? Det enda roliga var att de fotade oss i början och sedan klippte de in oss i en liten film från framtiden.  Såg roligt ut ;) Rasmus var där för tjugo år sedan och det var i princip detsamma. Borde de inte uppgradera saker och ting?

Därefter for vi ut i rymden! Det fanns en ”lätt” och en ”svår” rymdträning. På den svåra stod det att de som hade problem med illamående och åksjuka skulle välja den lätta. Så det fick vi göra, känslig som man är.. Det var tur, kan jag säga! Det började bra och var väldigt kul. Man var fyra personer i varje rymdfärja. Vi satte oss ner och drog ner ”säkerthetsvästen”, sådan i hårt material som man har på berochdalbanor. Vet inte hur jag ska förklara?! Hursomhelst, sen kom skärmpanelen närmare och rymdfärjan stängdes. Man satt extremt trångt på alla sätt och vis och man VAR instängd. Jag var pilot och detta blev jag jätteglad över, inte för att det spelade någon roll, haha.  Men jag gillade titeln ;) Sedan satte simulatorn igång, det kändes som att vi flög och när vi höll på att flyga in berg och liknande skrek jag högt.. Typiskt mig men kunde inte låta bli! Efter ett tag började jag att bli illamående. Jag blundade för att slippa se skärmen, men simulatorn rörde sig fortfarande och jag hade inget utrymme att röra mig på. Panik! Jag fick klaustrofobi. Det var hemskt! Jag sade till Rasmus att jag mådde illa och att jag höll på att flippa ur och tog hans hand. Försökte att lugna mig själv, men det gick inte! Som tur var stannade karusellen några sekunder efter och jag sprang ut. Aldrig fått panik på det sättet förut.. Jag behövde verkligen en kram efteråt! Och en vodka. Flaska.

 

Vi var besvikna på den första delen. Det var dåligt gjort och många attraktioner var bara för barn. Men vi hade annat att se fram emot! Vi skulle nämligen åka jordent runt. Det fanns matstånd med mat från hela världen samt restauranger i det land vi ”besökte”. Öl, vin, sprit och champagne fanns även att köpa. Vi började i Mexico och det var så jäkla snyggt gjort! Vi gick in i palatset och där fanns marknader,hus,  tequila-bar, mexikansk restaurang och det såg ut som att man var utomhusmed himlen och dess stjärnor skinande ovan oss. Helt fantastiskt!

 

Vi besökte även Kina, Japan, Italien, Amerika, Marocko, Norge, Kanada, Frankrike mm. Det var så sjukt varmt och jag höll på att gå under av värmen.. Då började det plötsligt att ÖSREGNA och åska och blixtrar satte igång. Det var helt sanslöst!  Vi var utomhus utan möjlighet att gå in. Rasmus ville gå och ta ut pengar, så han gick till Amerika (haha) när det regnade och kom tillbaka blöööt. Själv satt jag och gömde mig under ett parasoll med fötterna ovan marken då marken flöt.. Rasmus köpte ponchos och gav den ena till mig och därefter köpte han dricka till mig. Bortskämd brud!! Me like..

 

Efter 1,5-2h upphörde ösregnet. Det duggade lite men jag orkade inte sitta längre!  Drack lite och blev lite berusad och sedan var humöret på topp! Hihi. Men det var hårt att gå hela rundan.. Mot slutet brydde vi inte oss lika mycket, vi var helt slut! Vi var där i typ åtta timmar.

Vi tog en taxi tillbaka till hotellet för att hämta vårt bagage och sedan bege oss till konferanshotellet där vi skulle spendera resten av vår tid i USA. Vi lämnade inte vårt älskade hotell med glädje, men vad hade vi för val?

 

Om jag vill både ha kakan och äta den.. Kan jag inte bara äta hälften? För då har jag ju ätit den men har andra halvan kvar. Loophole!

 

Pussenuss


Wyndham Grand Orlando Resort

Vi bodde på Wyndham Grand Orlando Resort med fem pooler, minigolf och tre restauranger. För att inte glömma det underbara SPA:et som jag besökte dag två. Kände mig risig som fasiken, så jag gick dit och bestämde mig för att göra tre behandlingar – snabbisar. Jag valde mellan en ”ordentlig” eller tre små – prismässigt, tyvärr är jag inte rik.. ;) Då jag ville behandla mer än en kroppsdel fick det bli de tre små J  Det blev en kroppspeeling+fuktgivande bodyolja, och en ansiktsbehandling+ behandling av mörka ringar under ögonen. En timme totalt..

    

                      

Ultratrött Len

 

Jag kom dit och fick först fylla i en liten blankett med områden jag ville behandla osv. Sedan blev jag visad till ett jättefint omklädningsrum, där jag fick ett skåp med flipflops och morgonrock som jag skulle glida i. Där var ett litet omklädningsrum med skynke, en rund soffa, stora speglar och bodylotion, rakkräm, ansiktstvätt, och allt möjligt J Det fanns en dusch med elva olika strålar för massage av hela kroppen, en ångbastu, färskt vatten med vitaminer och ett vänterum med soffor, tidningar, vatten, te, chokladöverdragna blåbär och lite musli.. Tänk om man vore rik! Då hade jag varit där heeela dagen. På tal om rik var det jag och sedan en massa kvinnor i mogen ålder, antagligen hustrur till någon storpamp. Sedan kom min massör och ropade in mig, visade mig till ett rum belyst av stearinljus, bad mig att klä av mig och sedan lägga mig under lakanet, han gick ut under tiden. Massagebordet eller vad man ska kalla det var helt underbart och lagom värmt med hjälp av någon värmemadrass. Sedan kom min massör in och började massera in peelingen.. Herrejisses! Tror det var det skönaste jag varit med om! Vem behöver sex.. ;) Han gick sedan ut så att jag kunde duscha av mig peelingen och kom in när jag lagt mig under lakanet igen. Sedan masserade han in oljan. Åh, vad jag önskar att det hade varat längre! Men det var heeelt underbart..

 

 

  

 

 

Hotellet överhuvudtaget var magiskt. Det hade någon sorts underbar känsla i luften.. Man svävade på moln J Även i nyktert tillstånd! Lite senare gick vi ner till poolen och hoppade i jacuzzin. Det började ösregna och vi satt kvar med händerna över våra glas så att alkoholen inte skulle späs ut! ;) Det var mysigt och efter regnet kom solsken och så solade vi lite.

 

       

 

På kvällen åt vi på hotellrestaurangen, en mycket fin sådan. De hade rätter som hade fått utmärkelser för bäst i Orlando. Konstigt nog hade de inget vegetariskt på menyn. Har upptäckt att det inte är ett ovanligt fenomen här.. När det är en stor, fin restaurang blir jag förvånad! Första kvällen var jag inte så hungrig, så jag tog bara en sallad och lite grillad sparris. Det var bra, för sedan fick jag kramp och kröp upp till rummet. Rasmus satt dock och stönade över hur god hans mat var, så han var iallafall lycklig!

Andra kvällen fixade de en vegetarisk pasta som var supergod, lustigt att den inte fanns på menyn..

 

             

 

Ser på Doctor Phil nu. Ursäkta mig, men det inns inget annat ;) Haha. Hursomhelst, man upphör då aldrig att förvånas! En kvinna kände igen en man från high school på facebook (såklart) och addade honom som vän. De började träffas – han var gift men de började snacka om att bli ”friends with benefits”. De inledde ett förhållande och hon är nu gravid i femte månaden  och är orolig för att han ligger med sin fru.. Alltså, för fan! Han har ”lämnat” sin fru och de bor ihop. Men han är otrogen med andra kvinnor. Jag förstår inte detta, han är oattraktiv, äcklig och.. Usch! Varför gillar kvinnor sådana män?! Så här känner han för äktenskap;

”Giftemål är som att köpa en båt, första dagen är den bästa i ditt liv. Sedan investerar du en massa pengar i båten och när du säljer den, så blir det den bästa dagen i ditt liv.”

Behöver jag säga mer?

Pusspuss.

Orlando 2012

Hej på er!

Det var jättelänge sedan jag skrev.. Känns som att jag alltid inleder med den frasen :P Sitter på ett hotellrum i Orlando, kom precis upp på rummet efter att ätit frukost. Den var ok! Klockan är tio på morgonen.

Detta tangentbordet är grymt konstigt.. Y är Z och Z är Y.. Wtf? ;)

Flygresan hit gick bra, även om jag först blev lite kranky över att Rasmus och jag inte skulle sitta bredvid varandra – på niotimmmarsflyget. Jag hade dock tur! Hamnade bredvid en härlig kille från Costa Rica, Luberth. Vi satt i princip och pratade i nio timmar.. Hade roligare med honom än vad jag hade haft med Rasmus, haha :) Detta instämmer Rasmus med btw..

Däremot var inte allt så trevligt. En av flygvärdarna, en man på femtio plus, kanske, tafsade och sade olämpliga saker. Det obehagliga var att jag var själv med honom flera ggr, b.la. då flygvärdinnan gick för att kolla upp en sak och vi stod kvar själva, längst bak i planet. Han tog tag i mitt halsband, som i principhängde mellan mina bröst, tog av mitt armband, höll fast i min arm, med två händer och smekte min tatuering.. Varför jag inte sade något? Det kändes dumt. Jag vet att det är idiotiskt och att det var han som gjorde fel, men.. Försökte prata bort det men det funkade inte. Usch, ja! Ska försöka bli bättre på att säga nej. Egentligen har väl allt med dåligt självförtroende att göra.

Efter första flyresan lunchade vi med Luberth innan vi fick springa iväg till vårt flyg som plötsligt hade bytt gate. Nästa flygresa var dryg, tog ungefär fyra timmar och jag kunde inte sova. Så satt i princip och blundade i fyra timmar utan att somna ;) Haha. Synd om mig, va?

Väl påväg ifrån flygplatsen i Orlando var jag så sjukt grinig. Det hade inte funnits någon ”riktig” tax-free på New-Ark flygplatsen och sedan missade vi den i Orlando. Dessutom var jag hungrig och trött. Pga av min hälsa så höll min kropp på att kollapsa, tål inte så stora påfrestningar nuförtiden. Hade sovit 16h/72h.

Vi kom till hotellet vid 21-22 tiden och det var helt fantastiskt! Dagen före vår ankomst hade de firat sitt ett-årsjubileum. De öppnade taxidörrarna och tog hand om vårt bagage. Det var ett otroligt fint hotell och vi blev uppgraderade (för att de hade lust) till ett rum på högsta våningen. En piccolo följde oss upp och visade alla finesser och en lounge där man kunde se fyrverkerier varje kväll klockan nio – de avfyrades från Disney World. Vilket rum vi fick! Det var helt underbart. Vi beställde roomservice och sedan däckade vi..

Puss & kram


RSS 2.0