KlumpLen i farten.. OBS! Känsliga läsare varnas.

Gud så fula ögonbryn jag hade förr.. Haha! Sitter och kollar på gamla bilder på datorn. Min dator pajade ju i Sthlm efter att jag fått virus. Tog bort viruset och då följde delar av Windows XP med och sen var inget sig likt.. Buhu! Nu har jag äntligen fått tag i en bärbar hårddisk så att jag kan föra över allt jag vill spara, bilder, musik och filmer. Så att jag kan omformatera hela hårddisken och ominstallera windows. Men tror du att datorn vill hjälpa mig? Neejdu, han (måste vara en han eftersom den bråkar med mig) vill inte kännas vid den bärbara hårddisken, ignorerar den totalt. Har ringt Tobias och gråtit lite.. Nu ringde han! Å hjälpte mig :D Nu verkar det som att det löser sig.. Min ängel!

Fikade med Karro i fredags, mycket mysigt! Efter fikan gick vi i lite affärer och jag köpte nya skor :) Jättefina! När vi kom in i affären var där två anställda som jobbade, musik igång och några kunder. Efter ett tag gick det ena kassabiträdet och musiken försvann precis som kunderna, det var bara jag och Karro kvar. Tyckte att det var konstigt att de inte satt igång musiken igen, men jag tänkte inte mer på det.

Efter ett tag frågade jag Karro vad klockan var. "18.10 svarade hon." De hade stängt! Men oooj! Bad så hemskt mkt om ursäkt till tjejen i kassa, betalde fort mina skor och gick därifrån. När vi hade gått över vägen skulle jag ta fram min mobil, men kunde inte hitta den. Bad Karro att ringa till den. Där stod vi och väntade på att få höra min mobil ringa.. Vi tittade på varandra och båda tänkte "varför hör vi inget?!". Jag sprang tillbaka till den stängda skoaffären och knackade på glasrutan. Som tur var såg hon oss, höll upp en mobil och såg frågande ut. Jaaaaa, nickade jag! Åh, gud vad rädd jag blev.. Tur att jag märkte det innan jag åkt hem med bussen. En dramatisk shoppingtur.. Det må jag säga! Köpte även en ny parfym som är uuunderbar. Yumyum!


The shoes


Under min tripp till Hbg hade jag på mig ett par skor som jag ääälskar. Har bara användt dem en gång innan och fick skoskav eftersom de är väldigt hårda vid hälen. Det slutade med köttiga sår och jag gick hem barfota från bussen.

 Aaaj..

På kvällen skulle Tobias komma och se på film med mig. Innan han kom höll jag på att pilla lite på rummet, skulle ta ett papper från en hög med tidningar på mitt "skrivbord". Detta skrivbord är eg en vägghylla, men jag använder det som skrivbord. Tog pappret från högen och vände mig om. BOM! Skrivbordet lossnade från väggen och rasade.. Det var ca 10-15 minuter tills Tobbe skulle komma och mamma ropade att det var mat.

Jahapp.. Så jag gick in i vardagsrummet för att äta.
"Mitt skrivbord rasade just, men som tur är stod inte datorn på den".
Jag fick upp en bild i mitt huvud, en bild på min skrivbordstol som stod vid mitt skrivbord, jag hade flyttat den dit. Om datorn inte står på skrivbordet så står den bredvid sängen på min stol. Så om stolen inte stod vid sängen betydde detta att datorn hade stått på skrivbordet när det rasade.
"Eller, jo, det gjorde den nog!"
Sprang in på mitt rum och hittade datorn under tidningar och grejer.. NOOOO!


Skrivbordet - tillbaka på plats

Så den var lite trashad, men den funkade! Thank God. Pappa har skruvat ihop den och nu är den som ny igen. Nästan.. 

På lördagen jobbade jag daytime och sedan var det lite dricka och mys hemma hos Karro. Eftersom det var fest ville jag vara fin och jag skulle bannemig ha min nya skor trots mina köttiga sår! Så jag tog ca 5-10 plåster på varje fot.. Det funkade! ;)

Jag tog bussen in till Hbg och hoppade av vid lasarettett för att gå ner mot söder. När jag passerat den lilla kyrkogården svängde jag in på en liten bakgata. Den brukar vara tom, men det gick runt sex personer lite längre fram, mot mitt håll. När jag gått några meter på gatan trampar jag fel på kullerstenarna och trillar.. Framför denna grupp av människor! Jag satt kvar ett tag, funderade på om jag skulle resa mig eller ej. Så jäkla pinsamt! Skrapade upp knäet också, men som tur var höll strumpbyxorna! Ringde Karro för att jag skämdes så. "Jag trillade just framför en massa människor! Då kommer gruppen av människor fram och jag ser att en av dem är Emelie, en arbetskompis. 
"Men Marlene, hur går det eg?"
"Det värsta är att jag inte ens börjat dricka än!"

Baah.. Måste man trilla när man går själv? Fy vad jag skämdes!

Det var jättemysigt hos Karro! Vi spelade det här nya.. Ehm, ni vet guitarrhero? Det har ju kommit en uppföljare till det, med ett helt band. Så vi spelade det! Karro på trummor, Simon på elgitarr, Jessica på bas och jag greppade micken. Det lät förjäkligt när jag sjöng, men det var roooligt :o)

Tyvärr kunde jag inte följa med ut eftersom jag skulle jobba dagen efter så jag tog bussen hem vid midnatt.

Det hände en lustig grej på jobb i lördags.. Jag plockade disk på uteserveringen. Där satt två killar och då tjejer några bord ifrån varandra. En av tjejerna skulle gå in och gick då förbi killarnas bord. Tydligen kände den ena killen henne och han sade "Hej". Hon svarade hej, men på ett sjukt dissigt sätt. 
Len: Sikken diss..
Killen: Men hon är konstig!
Killens kompis: Skyll på det du..

Med brickan full skulle jag gå in men jag hade glömt att ställa upp dörren. Först försökte jag trycka brickan mot glasrutan och hålla upp den med benet men brickan var för tung och det gick inte. Satt ner brickan på marken samtidigt som en kille som gick förbi på gatan springer fram och öppnar dörren till mig samtidigt som killen som blev dissad också springer för att hjälpa mig med dörren. Vad an dessa gentlemän?! Gulligt värre.


Var så trött imorse. Madde sov här inatt och jag vaknade när hon gick upp. Sedan blev det ingen bra sömn och jag var trött när jag vaknade, jag drömde när klockan ringde. (Btw verkar det inte som att jag kan lösa det här med datorn just nu. Men ska prata med Tobbe imorgon och försöka lite till..) Hatar när jag har sådana dagar eftersom jag inte blir piggare under dagen. Jag satt på bussen, det var pissväder ute och så säger de på radion "Idag skiner solen i hela Sverige, underbart!". Jasså? Vart är mitt fina väder då? Huh? HUH? Hoho.. Fast det blev fint väder sen :)

                                                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                           Frukost..
                                    
 

Mådde inte riktigt bra utöver tröttheten. Kändes som att jag höll på att bli sjuk, som att jag hade ngn infektion i kroppen. Så jag gick hem lite tidigare från jobb, Sara kunde hoppa in. Gick hem och lade mig för att sova. Det var riktigt skönt!


  
Max hittade en jättestor "pinne". Han kunde inte hitta en större.. Eller jo, det kunde han!

Efter min vila kände jag att jag behövde lite luft så jag gick jag ut med vår lilla monstervovve. Lyssnade på radion via mobilen.. Blev lite "arg"! Eller ja. Irriterad kanske. För de pratade om överraskningar och lyssnare kunde ringa in och ge tips eller berätta om just överraskningar. Då ringer det en tjej som berättar att hon är så nyfiken att man inte kan ha presenter till henne i den gemensamma bostaden eller bilen, då letar hon upp dem. Och ÖPPNAR dom. Sen slår hon in dem igen och spelar överraskad när hon får dem. Hallå eller? Okej att man kan vara nyfiken, men det tycker jag är fult och barnsligt gjort! Skaffa dig ett liv istället för att leta efter presenter och överraskningar, hörru..



Jag ska avsluta dagens inlägg med att nämna Magnus Stenbocksgallerians reklamsång.. De sjunger en kass jäkla låt om hur de har öppet, "det är så rätt, lätt och passar mig så bra.." Bla, bla, blaaaa.. Efter detta säger de; "Våra öppetider är så lätta att de går att sjunga." Världens dåligaste! Borde det inte heta "våra öppetider är så lätta att du kan dem utantill". Vaddå "så lätta att de går att sjunga"? Man kan för fan sjunga vadsomhelst.

Skaffa er lite bättre reklamer va..
 
Sov gott med er, det ska jag! Ledig imorgon :D Så skönt..


Pusspuss                       

Du värmde mitt hjärta!

Blev så glad på jobb idag! 

Kim: - Kärlek, det känner jag när jag ser dig.
Len: - Nämen, vad söt du är!
Kim: - Säger inte det för att vara söt. Du ska veta att det inte är många man kan säga så om. Men du är alltid pigg och glad!
Len: - Men Kim, nu blir jag rörd. Så att man kan gråta lite!
Kim: - Gråt inte du, för då gråter jag med!

Hon är så söt! Gumman, you made my day. Du värmde verkligen mitt hjärta!!

Puss och kram till dig :)
 

Vänskap.. Vad är det?

Ibland blir man så trött på människor..

En av mina vänner vägrar att höra av sig. Jag har bett henne eftersom det inte finns någon anledning för mig att jaga efter henne hela tiden, det är alltid jag som hör av mig, frågar om vi ska ses.. Men hon hör inte av sig. Jag nämner inga namn, du vet vem du är. Detta tolkar jag som att du inte uppskattar vår vänskap och då avslutar jag den. Så som jag har ställt upp för dig och varit din vän. Men du är ingen vän. Det lustiga är att hon är så jäklans snabb på att dömma andra. En kille som jag dejtade hörde inte av sig på ett par dagar. När han sedan gjorde det skrev han att han varit sjuk och inte orkat höra av sig. Då sade hon att jag skulle göra mig av med honom. Men han hörde ju iaf av sig! Det gör ju inte du. Så då tar jag ditt råd och gör mig av med dig.

Kommer att sakna min bebis och han kommer att sakna mig. Är trött på den här karusellen, människor som dig behöver jag inte i mitt liv. Tråkigt för dig, your loss.

Annars är det en underbar dag, jag mår bra och har powerwalkat i solen! :) Ska hoppa i badet nu, sen blir det jobb 12.30-21.30. Jag börjar verkligen att må bättre nu och det känns underbart! att ge upp är inte riktigt min grej.. ;) 

Btw, jag har äntligen fått mina visitkort och mina portfoliebilder! Bilderna är gorgeus!! Jättenöjd. Visitkorten är också jättefina, ska inom Kerstins salong (där jag gör reklam för mig själv) och lämna en hög sedan.

Hoppas att alla där ute mår bra idag!

Puss å kram :) 







En bra dag!

God kväll!

Idag har varit en bra dag, börjar ju få lite hopp om livet här! :) Mådde bra i fredags också. Så kanske har kroppen börjat att vänja sig vid att inte få så hög dos av medicinen.

Har också mått bra psykiskt de senaste dagarna, känner att jag är på rätt håll. Har varit nere ett tag men nu så är jag påväg upp efter all skit! Tänker må jävligt bra nu faktiskt. Haha :)

Å blev så överlycklig över denna kommentar;

Len, du en sjukt underbar tjej och du duger pecis som du är. skit i vad din pappa tycker, han har en skruv lös som alla andra pappor. du är en av de vackraste jag vet och det gör mig ledsen att se dig så här, för du har alltid varit en förebild för mig liksom^^ så nu får du faen ta och gaska upp ditt självförtroende, du är värd det!

Tack du underbara människa!

Nu ska jag sova. Kärlek till er allliihhooopppa! hihi.

Pussar

Att le genom jobbiga stunder..



Som när jag skulle rengöra badkaret och tappade duschslangen..


Eller att jag är sjukt pank och i konkurs! Thank God för föräldrar.


Skit också!


Rob, Big, Mini Horse & Meaty



HAHA!

Ligger och kollar på "Rob & Big" på MTV. (Dom är grymma, de har lärt sin hund att åka skateboard och sedan har de en "mini horse". Sweet! Hursomhelst..) Någon hade bajsat i deras pool. Riktigt nasty! Deras poolskötare "Drama" var ledig den dagen.. Vilket sammanträffande! Så de var tvugna att fråga ut honom när han kom hem. Två stora, mörkhyade killar som ser hotfulla ut och en liten white boy.

FÖRHÖRET
- Vart har du varit idag?
Den misstänkte - Jag har sprungit några ärenden.
-När gick du på toa senast?
Den misstänkte -..... öhh, va?
- Vadå va? Det vet man! Jag gick på toa imorse direkt efter att jag hade druckit mitt kaffe!

- Är det något du vill berätta för oss?
Den misstänkte - Jag förstår inte vad ni pratar om?
Dom slänger fram påsen med bevis.
Den misstänkte - Säg inte att det där är bajs?!
- Har du bajsat i poolen?
Den misstänkte - Nej!
Förhöret avslutas.

Nej, han säger att han inte gjort det. Men Rob tror att han ljuger eftersom han antagligen är trött på sin tunga arbetsbörda (Rob gör kaninöron). Tja, vad kan man göra? Låna en lögndetektor såklart!

Det visade sig att Drama talade sanning. Men när de ändå har en lögndetektor att leka med passar de på att ställa lite fler vettiga frågor som "har du någonsin kysst en kille?".

Eftersom någon hade bajsat i poolen var de tvugna att tömma den. Man vill ju inte bada i skit(igt)vatten! De skejtade lite i den när den var tom - hunden också.. Sen fixade de en kille som är grym på att rita! Han målade bottnen, den blev så jäklans bra. Rob är en haj, Big en späckhuggare, minihorse en sjöhäst och vovven en blåsfisk. Tyvärr ser man inte vovven.. Det var så jäkla sött, är ju porträtt av dem alla.


Sen var det dags för sköldpaddsrace! Ett event.. Massor med folk. Men Rob & Big tyckte att sköldpaddorna som tävlade var för långsamma. De skulle skaffa sig en "street turtle".

"We´re going to get the fastest turtle that money can buy."

Men för att få en riktig street turtle åkte de ut i naturen och hittade sig en snabb rackare. När de kom hem, slidade han ner från trappräcket, utan att de gjorde något! De blev ganska paffa. " This may be the greatest turtle ever!". Söta..

Tyvärr så vann inte "Speedy" tävlingen.. Rob blev lite nere.
Random chick: - I´m sorry..
Rob: - It just wasn´t meant to be.
Random chick: - I know sweetie.
Haha!!

Tävlingen var över och det var dags att åka och släppa ut Speedy i friheten igen. När de släppte ner honom på marken sprang han därifrån fort som attan. Big tyckte det var lite dåligt att han inte ens såg sig om.
Big: Son, hey Son!! I can´t beleive this, he´s leaving the hills!!

Dom är söta dom där grabbarna :)

Btw! Skrev häromdagen att jag önskade att jag hade tre närma vänner, bla, bla, bla.. Ville bara kommentera det, för jag uttryckte mig fel! Har ju redan det - och lite till! Vad jag menade var att jag saknar gemenskapen de har i Sex & The City, att mina närma vänner kan umgås och ha roligt tillsammans. Sen bor vi lite utspritt, elller nej, jag bor väl lite fel :) Eller ja, Madde och Sandra också, haha! Vi borde flytta in till Hbg alla tre. Då bor vi i staden, där vi kan ha det mysigt. Så finns Lee, Marie och många andra där med oss. Typ :O) 
 
Dock ett klagomål! Ta åt dig om du bör göra det. Det är alltid jag som hör av mig och frågar om vi ska ses. Madde är nog den enda som frågar mig. Dalvik också ;) Man måste både ge och ta. Tar du åt dig? Well, då är det bara att ringa å bjuda mig på en kompisdaate. :) Aiight?


 Me like!

Känner någon som jag?

Ligger i sängen idag igen, mår inte bra! Fryser.. Känner mig slut i hela kroppen och är yr i huvudet.

Har mått dåligt fysiskt ett bra tag nu. Alldeles för länge. Efter ett tag ter det sig psykiskt. När jag mår psykiskt dåligt tar jag alltid ut det på mitt utseende. Jag vill vara vacker! Som Kate Walsh (Addison Sheperd) från Greys Anatomy, hon är kvinnlig och jag gillar hennes anletsdrag. Fina ögon!


Kate Walsh

Jag vet att det inte är utsidan som är det viktigaste, det är det inte för mig när det gäller andra. Jag ser inte till deras utseende. Men tror att det är det enda de ser i mig. Hon är ful, henne ratar vi. När/om man träffar the one är det inte det han bryr sig om, det är insidan. Men jag är rädd att ingen ska se mig! Tänk om ingen ser mig, så blir jag ensam resten av livet.. Jag väljer inte kille efter utseende. Visst, klart man tycker att killar är olika snygga. Men för mig är en kille inte snygg om han inte är snäll och go. När jag lär känna en människa och ser den vackra insidan - det är då personen blir fin i mina ögon. Charm är det viktigaste för mig, det är en kombination av insida och utsida. Varför tror jag då att en kille bara ser åt utseendet när det gäller mig?

Antar att jag känner så pga min pappa. Jag har aldrig dugit för pappa - varför skulle jag då duga för någon man överhuvudtaget?   

Samtidigt har nog magnus bidragit till att dra ner mitt självförtroende. Han behandlade mig som om jag inte var värt ett skit och tillslut börjar man tro på det. Är du stolt för det du har gjort? Hemska, fega, egoistiska människa. Du har verkligen satt djupa sår i min själ. Jag hoppas att synden straffar sig själv!

Djupt inom mig vet jag att jag duger, att jag är bra som jag är. Att det är er förlust om ni inte ser mig. Det är lätt att säga men svårt att mena. Hade jag verkligen trott på det hade jag inte gått runt och undrat om jag ser ok ut hela tiden. Att ge mitt värde efter hur jag ser ut är det värsta jag kan göra. När jag mår dåligt är det jag ser i spegeln fult och fel. Jag tror att alla bara ser det fula i mig och att de tänker att jag inte alls är lika söt som alla andra. Jag är så osäker på mig själv.

Den elaka rösten inombords säger att det ultimata beviset är att jag är singel.

Varför måste jag känna så här?

Önskar att jag kunde stärka mitt självförtroende och tro på mig själv!



 

Men fy!



Dead tired..

Legat hemma i sängen idag - sjuk! Varit jättetrött och hängig. Hela huvudet har snurrat. Ringde motvilligt och sjukanmälde mig - får så jäkla dåligt samvete. Men är man sjuk så är man.
 

Ser på "Medicinska sensationer" på TV4 Fakta. Sjuka grejer mina vänner! Först handlade det om människor som äter glas, skruvar, och slukar svärd. En man hade tränat sig i att äta glas. Jag förstår inte varför?! Jätteräligt ju, tänk er att svälja glassplitter. Whhyy?


Nu handlar det om barn med kataplexi, vilket innebär att de somnar när de blir upphetsade, t.ex när de skrattar. Jobbigt värre! Skratt = ZZZzzz... Nu kommer det en katt som vill ha uppmärksamhet - hon ställer sig på datorn. Men där får hon inte stå! Lyfter bort en protesterande katt.


Hursomhelst! Vi sover 27 år av vårt liv.. Forskarna vet inte varför vi behöver sova men om vi inte får' sömn så dör vi. Kan dock avslöja varför vi behöver sömn - för att vi är trötta såklart! Hoho :o)


En man förlorade fyra fingrar i en olycka. De kunde sy fast det ena fingret och rädda blodströmningen genom att sätta en blodigel på fingret. Usch! Kul för honom men jag gillar verkligen inte blodiglar.. Sen sydde de på hans tår där de övriga fingrarna saknades.. Härligt med fotsvett på händerna ;) haha.


Men. Något som är äckligare än blodiglar är fluglarver. Det var en kvinna som hade ett rejält skärsår i vristen. Efter några månader hade det fortfarande inte blivit bra. Då lade de i fluglarver eftersom de äter upp det ruttna köttet. UUUäähh!

I Egypten blir folk stuckna av en getingar - för att lindra reumatism. Lindrar även symptomen hepatit B ger. Patienten sticks 3-25 ggr per behandling. Ajaj..


En hundägare i England kunde tacka sin hund efter att han räddat livet på henne. Hunden började att sniffa och slicka på ett födelsemärke hon hade på benet. Det visade sig att hon var i ett tidigt stadie av Malignt melanom, dvs cancer. Tack vare detta kunde det tas bort innan det spred sig vidare. Djur är fantastiska!


Efter detta har man börjat att träna hundar i att upptäcka cancer. I programmet gjorde de ett test. De hade en massa urinprov, ett av dem cancersmittat och det skulle hunden hitta. Det gjorde den direkt! Sjukt. Tänka sig att kunna lukta sig till cancer.


Vad hemskt, nu handlar det om en man som inte känner igen någon, inte ens sin egen spegelbild. Han hade ett blodkärl i hjärnan som höll på att spricka och åkte in akut för att operera hjärnan. Efteråt kunde han inte känna igen människors ansikten. Han kan uppfatta en gata som är fullt trafikerad tom. Scary! Så gulligt, han sade att det bästa med sjukdomen är att han träffar nya människor hela tiden.. Haha!


Coolt.. En australiensk kvinna fick en stroke och drabbades därefter av "foreign accent syndrome", dvs hon började att prata brittiska istället.. En neurologisk skada i den vänstra hjärnhalvan - där språkcentrum sitter.


Detta var häftigt! En kille, han har läst 7000 böcker och minns all fakta i dem! En annan man är blind, men kan spela 20 olika instrument och kan 8000 melodier utantill.. Sjukt eller?! De är autistiska båda två, men sjukdomen kallas Idiot Savant. Endast 50 personer i hela världen har denna sjukdom. De har ett fenomenalt minne och många av dem kan kalendrar utmärkt. Du kan säga ett årtal och ett datum, så vet de vilken veckodag det var.. Dessa människor har 30% större hjärna än normala människor!


Detta måste vara det mest informativa inlägg jag någonsin skrivit.. Hoppas att ni lärde er något nytt :)

Just ja, jag nämnde att jag skrivit på min spegel;





Fint va? :)

You´re so sad maybe you should buy a happy meal..

Go kväll!

Trött Len! Tycker att tröttheten borde försvunnit iochmed att jag inte är sjuk längre, men det tar väl sin tid. Kanske försvinner den dagen jag blir riiiiktigt glad :) Om jag vinner på triss(gärna mer än 25kr, tack!), gifter mig eller dyl.. Haha.

Jag berättade ju om att Charlotte från Sex & The City  skrev "I believe in love" på sin spegel med läppstift häromdagen och att jag funderade på att jag kanske skulle skriva "I believe in me" (i dessa hårda tider).. Så jag gjorde det imorse! Tyckte att det blev fiint.. hiih. Ska lägga upp bild på det sen, men hittar inte min usb-kontakt just nu.

Är film- och pizzasugen! Vill bara lägga mig och myyyysa i sängen. Kanske lite popcorn.. Mhm! Kommer inte hyra någon film så får kolla på någon dvd jag har hemma. Dirty Dancing eller ngt! En av mina favoritfilmer.. Så romantisk! Men just av den anledningen vet jag inte om jag pallar se den :O) Den är så fin! En riktig kärlekshistoria... Åh! Marlene, den obotlige romantikern.

På jobb idag serverade jag två män. Efter en halv minut kom den ene av dem tillbaka och frågade om en trasa eftersom han spillt ut sin latte. Ingen fara, svarade jag, det fixar jag.
Jag sprang ut med trasan hängandes i handen och torkade bordet.

- Det där har du gjort förr Förlåt, jag är klumpig av mig.
- Ingen fara. Du pratar med en av världens klumpigaste människor!

- Då har vi altlså något gemensamt. Det kanske vi bygga på? Kan nog bli något det här..
Jag fick springa och hämta en mopp eftersom det var latte över hela golvet. När jag kom tillbaka sade han;
- Du, nu kom jag på något mer vi har gemensamt!
- Jaså, vad?
- Det här, sade han och pekade på ett ärr på halsen. 
- Ojoj.. (för er som har missat det har jag haft giftstruma och därmed opererat bort sköldkörteln = ärr på halsen)
- Det är attans att man bara är här för en dag alltså.
Då säger hans kompis;
- Äh, dra hem till Göteborg med dig. Det här är mitt territorium!
En helt vanlig dag på jobb..

Lyssnar mycket på Kate Perry nu. Känns som att vi är ganska lika! Vi är tuffa utåt, men riktiga mjukisar på insidan. Busiga, men seriösa. Envisa, spralliga, roomantiska.. Kan vara tuffa som fasiken runt grabbarna men tjejiga med tjejerna. Undrar om andra också uppfattar mig så? You tell me :)

Längtar till onsdag! Det är då jag ska på intervju på Kicks :) Känns jätteroligt att jag ska börja jobba där - okej, jag är inte anställd än.. Men varför skulle de inte anställa mig när de ringde mig? Är trots allt ingen hemsk människa och det märker de förhoppningsvis på onsdag.. 

Blev så glad på jobb i lördags. Sprang in i köket och ropade "hejhej!" som vanligt. Då säger kallschänkan;
- Kan du vara på dåligt humör? Du kommer alltid in, sprudlandes av glädje. Om man är på dåligt humör blir man på bra humör när man ser dig!
Det kändes heeeelt underbart att höra! Men jaa, jag kan vara på dåligt humör.. Moaha! 

Har även pratat med killen jag dejtade. För jag tyckte inte att det kändes rätt! Tyckte att han gick för fort fram och då dog det för mig. Men som tur var kände han likadant, så nu är vi kompisar istället :) Bra va?

Men precis som Charlotte, får jag tro att kärleken finns där ute någonstanns. Jag tror åtminstonde på det idag! Får se hur jag känner imorgon.

Pusspuss!




If you want me, I'm not a piece of ass, a one night stand, a storage ship
I think you better walk by, tonight
Oh, no.

If you want me, then stop begging I don't put out for charity
If you want me there's no discount price tonight
But I don't need your dollar bills I just want something real
Cuz, nothing's free, except a lovin' me

If you want me, a cherry on top, the pick of the peck,
The crème de la crop.
If you want me you better do better than that tonight.

Kate Perry - If you can afford me






När mina ögon äntligen får vila



När allting är tyst
När du inte längre är kvar
När ingen kvar på mig väntar

Meningen förstår jag ej
För er verkar den självklar

Han var min mening
Men meningen försvann
Vart gick jag då?

Denna eviga undran
Ska smärtan vara så stark?
Ska jag få ta bort den snart?

För din skull jag väntar

Din smärta ska inte bli större

För din skull ska jag väntar

Men när du är klar här

Då får mina ögon äntligen vila




If you where the one who was spending the night..

Här sitter jag med en kopp grönt te och några bitar bröd som mamma bakat tidigare idag. Yumyum!

Har en kise i knäet som sätter alla klorna i mina bara ben när hon spinner.. Å en far som bankar med hammaren på andra sidan väggen. Inte speciellt tyst eller lugnt och det brukar det inte heller vara. Jag är van vid det och gillar det! Men dörren till mitt rum är dock stängd eftersom jag vill vara ifred en stund.


 



Såg lite på Tyra Banks Show, 50 Cent var med. Han verkar vara en bra kille! Visste du att han blivit skjuten nio gånger? I huvudet, höften mm, höften blev krossad. Otroligt att han ens överlevde! Är nybliven singel efter ett 14-årigt förhållande, med en son på 13 år. Jag hade inte bangat ska jag säga dig! Han sade att en kvinna måste vara mer än vacker för att han ska falla. Dvs, hon ska ha personlighet och värme. Låter bra tycker jag.. Sade även att han inte letar efter kärlek eftersom det finns risk för att man letar efter fel saker, kärlek ska komma av sig själv. Sant. Men det är ju bara så jävla jobbigt att vänta!


Känner att jag behöver komma härifrån.. Igen! Sedan jag börjat träffa den "hemlige killen" så har tankarna på magnus kommit tillbaka. Suprise, suprise! Jag jämför honom hela tiden med magnus och minnen spelas upp som små filmklipp i mitt huvud. Vill inte ha tillbaka honom, skulle han höra av sig hade jag bett honom att dra någonstans. Eller inte svarat alls, så som han brukar göra. Det är faktiskt värre, att inte få något svar alls. Ingen reaktion, ingenting. Då känner man sig som något skräp som ligger på gatan. Hursomhelst suger det! Tror inte att jag vill dejta den nya killen längre.. I början var det mysigt och jag hade fjärilar i magen, men nu är det som bortblåst. Tror att han känner av det han med.. Mådde bättre innan jag började träffa honom! För då tänkte jag inte på allt det gamla.. Vilket jag måste göra för att kunna släppa det..
Men ändå!


Skrev en lapp när det tog slut ifall jag någonsin skulle tveka. På lappen står det om magnus bra och dåliga sidor. Vet inte vart den där lappen är just nu, men jag vet att jag bara kunde komma på en bra sida hos honom; att han var bra på att städa. Han har ingen sympati, förståelse för andras känslor, omtänksamhet, han är egoistisk, elak och kall.

Sen undrar jag en sak. Vad har hänt med det här med uppvaktning? Vet killar idag ens vad det är?! Jag vill bli uppvaktad! Jag vill få blommor, kärleksbrev, presenter, bli bjuden på bio och du ska fan bära min väska. Jag vill ha en jäkla prins på en vit ståtlig häst! Är det för mycket begärt?

Om man ändå hade haft en prins..



Men ja. Som sagt, hade velat komma härifrån ett tag. Vet inte om det skulle hjälpa, men att vara au pair i USA har tidigare varit en dröm som jag gärna skulle infria. MEN. Nu har jag min utbildning och den vill jag inte åka ifrån så att jag glömmer allt jag lärt mig. Det har än en gång blivit dags att fokusera på MIG, det har jag svårt för. Ska fokusera på min karriär - Kicks har ringt och frågat om jag är intresserad av en extratjänst. Hell yeah! ;) Ska dit på intervju på onsdag kl 13, wish me luck!




Träning ska jag också fokusera på. Har börjat powerwalka igen, har haft uppehåll med nästan all träning sedan jag blev sjuk. Vilket (på tal om sjuk) är sjukt längesedan! Det känns underbart att vara igång igen. Min kropp mår så bra av det! Har fortfarande problem med musklerna, de är svaga. Kroppen är inte så värst stark när det verkligen gäller. Därför passar powerwalk perfekt för mig eftersom jag inte belastar kroppen speciellt mycket. När jag och Sandra var ute tränade för några veckor sedan föreslog jag att vi skulle springa sista biten. Jag älskar att träna och när jag väl gör det ska det vara ordentligt. Känns så bra i ben och rumpa när man springer! Skulle jag inte ha gjort, min astma klarar inte det. Stod och kippade efter andan i sisådär tio minuter. Att gymma är inte heller att tänka på, mina muskler skulle dö.. Förstår inte varför de är så svaga men som tur är överlever jag på mina powerwalks! Ska köra lite yoga idag hade jag tänkt. Om jag nu orkar.. Ska organisera och fixa en massa. Yoga är dock väldigt bra för min astma! Så jag borde, men får se om jag har ork och tid.


På tal om träning. Jag har faktiskt ganska snygga ben! Haha. Såg på dem och tänkte; fan, dom är ju snygga!



Håller på att sluta med en viss medicin också.. Mina närmsta vänner vet vilken medicin jag menar. Är helt underbart! Har trappat ner till halva dosen nu och det känns så skönt att jag snart inte ska ta någon alls. Jag vill vara friii!


"I believe in love"


Jag älskar Sex & The City! Blir alltid glad av att se det. Får upp hoppet! Önskar att mitt liv var som Carries. Fast vem vet, jag kanske kommer att få ett bättre liv än henne? Man ska inte klaga. Men det hade varit underbart om man hade haft tre stycken tjejkompisar som man alltid kunnat lita på. Att det dessutom funkar skitbra när alla fyra är tillsammans är som pricken över i:et. Charlotte skrev "I believe in love" på sin badrumsspegel med läppstift i dagens avsnitt. Kanske jag också borde skriva. Kanske borde man byta ut "love" mot "me"?
Precis som Carrie tycker jag att det känns snustorrt på killfronten. Som om det inte finns några killar kvar här. Några som är något att ha. Jag längtar verkligen till den dagen då jag flyttar ihop med min kille. Vi vaknar upp tillsammans på morgnarna, vi lägger oss tillsammans på kvällen. Vi är varandras allt, utan att vi ger upp våra vänner. Man ringer och messar varandra utan att ha något speciellt att säga. Jag saknar verkligen det från mitt och magnus förhållande. Sen ska vi ha hund också, kanske två. Som vi går ut med tillsammans. Världens gosigaste vovvar!


Varför ser tårta alltid så gott ut på tv? De ser ut som tårtor man aldrig smakat, som om det finns en speciell tårta i USA som inte finns här.. Jag kan känna smaken på tungan men ändå inte!


Jag tänker mycket på min lilla Sandra som har det jobbigt just nu. Hennes lilla katt, som var hennes bebis, dog i lördags/söndags. Han fick inte ens fylla ett år och han betydde sjukt mycket för henne. Jag blev så ledsen för hennes skull att jag skulle kunnat gråta!


Som om inte det var nog. Tänkte att jag kanske kunde pigga upp henne med att det gick bra för mig, iochmed att Kicks ringde. Men då hade henne mormor dött. Min lilla Sandra, det smärtar mig att du måste gå genom allt det här. Men du vet att jag finns här om du vill något.


Har haft en del mardrömmar på senaste, som vanligt. Är tillbaka på temat mord. Antingen blir jag och vänner/familj jagade av en mördare eller så är jag den som mördar. Det senare är dock inte så vanligt. Igår natt hade jag sex med Henke Larsson mitt i allt dödande. Konstigt va? Brukar alltid vara sex med i mina mordiska drömmar. Trevligt med lite sex, men det blir ju så stressigt med en mördare efter sig..


Dessa drömmar fick mig att tänka på mange häromdagen. Fick en flashback. En natt väckte han mig för att jag grät i sömnen;

- Förlåt för att jag väcker dig, men du grät. Antog att du hade en mardröm igen.

Det var fint.




I måndags och tisdags passade jag Lee´s hund Yuki. Min lilla bebis! Vi mös en massa. Han är en go kille han!


Nära döden upplevelse.. Hade jag i tisdagskväll. Var hos Lee och skulle ta täcke och sånt ur ett skåp. Detta skåp är högt upp så jag stod på en barstol. Jag råkade trampa utanför stolen och höll på att ramla ner på stengolvet. Hade bara en hand ledig då jag pratade med Tobias samtidigt men som tur fick jag grepp om en kant i skåpet som var typ tre cm lång. Hade jag trillat, hade jag fastnat med benen i barstolens ryggstöd och tagit smällen med huvudet. Hade antagligen spräckt skallen, brutit nacken eller blivit förlamad. Tänk vad snabbt livet kan ta slut!


Nu har jag suttit här i flera timmar och skrivit samtidigt som jag kollat på tv. Seg jag är! Inte bra ju..


Ska försöka att sätta igång med saker och ting nu.


Som jag skrev till Lee igår, glöm inte att le även genom de svåra stunderna. För det tänker jag göra! :)


Me and Mads


P&K!


Aj!!

(Säger bara tolle!! Hade skrivit ett jättelångt inlägg. Men datorn bråkade med mig innan och suddade ut mer än hälften av texten jag skrivit, utan att jag såg det. Skit också. Men ja, får skriva om det imorgon eller ngt. MORR.)

...Idag har jag ätit frukost med Lee och Yuki på altanen, solat, "tränat" med Bea och myst. Vad är det då som har varit så hemskt denna dag? Jo.. Som sagt har jag solat och fått rejält med färg också. Mådde hur bra som helst tills vi hade ätit.. Hade brännt mig lite på ryggen och rätt vad det var började det klia något otroligt på ryggen. Eller, klia och klia, det var bara hemskt iaf! Visste inte vart jag skulle ta vägen. Rusade in på mitt rum för att ta mer after-sun och mamma kom efter. Hon masserade och smörjde ett par minuter och sedan försvann det. Thank God! Lite senare satt jag och kollade på tv, när det satt igång igen, om möjligt ännu värre. Ropade på mamma, jag var helt hysterisk. Hyperventilerade och försökte klia bort det. Krämen hjälpte inte denna gången och jag visste verkligen inte vad jag skulle ta mig till! Mamma hämtade en handduk som hon blötte i kallt vatten och sedan lade vi den på min rygg. Gjorde om detta typ fyra gånger, sen var det lugnt. Men det var helt sjukt, kan inte beskriva hur det kändes men aj, vad det gjorde ont!! Det är nu flera timmar sedan och jag har fortfarande handduken mot ryggen. Är väldigt rädd för att det ska komma igen, det vill jag verkligen inte..

Världens finaste låt är fortfarande Are you lonesome tonight med Elvis, som var världens snyggaste man och det finns ingen som kan slå honom. Hans fantastiska röst har en sådan känsla att det inte går att beskriva! Drömde att vi hade sex häromnatten.. Hrm, haha. Men det var under mycket konstiga omständigheter, precis som i alla mina drömmar. So never mind! Ingen annan låt har fått mig att gråta så som denna låten gör, den berör verkligen mitt inre.
 
Are you lonesome tonight
Do you miss me tonight
Are you sorry we drifted apart
Does your memory stray to a bright sunny day
When I kissed you and called you sweetheart
Do the chairs in your parlor seem empty and bare
Do you gaze at your doorstep and picture me there
Is your heart filled with pain, shall I come back again
Tell me dear, are you lonesome tonight


I wonder if you're lonesome tonight
You know someone said that the world's a stage
And each must play a part
Fate had me playing in love you as my sweet heart
Act one was when we met, I loved you at first glance
You read your line so cleverly and never missed a cue
Then came act two, you seemed to change and you acted strange
And why I'll never know
Honey, you lied when you said you loved me
And I had no cause to doubt you

But I'd rather go on hearing your lies
Than go on living without you
Now the stage is bare and I'm standing there
With emptiness all around
And if you won't come back to me
Then they can bring the curtain down


Is your heart filled with pain, shall I come back again
Tell me dear, are you lonesome tonight


Världens bästa låt.. Nu ska jag sova, blir upp och jobba imorgon. Hade tänkt att lägga mig tidigare, men så började jag titta på Dreamgirls och lite sånt.. damn it! Blir inte så lång dag på jobb och det spelar ingen roll, är trött hur mycket jag än sover så. Men jag är inte bitter!

Nejdå.. ;) Sov gott med er, så hörs vi snart igen..
Pussar och kramar

Jag och Missy myser på altanen..




Btw, jag undrade ju vem som hade skrivit en viss kommentar.. Då får jag svaret;

"Jag skrev den :)

2009-04-28 @ 20:47:52"

Hur ska jag kunna veta vem "jag" är? Driver du med mig?! Baaah.



RSS 2.0