Jag flyttar till Stockholm..

Tjingeling!
Nu var det jättelänge sedan, jag vet.. Sorry Emma! Men jag kommer aldrig till skott. Busy woman!

(För er som inte hängt med; allt är löst med Mange, vi är tillsammans och lyckliga..)

Nu är allt klart - bokat och betalt! Jag påbörjar min make-up artistutbildning den 12 januari 2009 på Mariart i Sthlm. Ska bo hos Roger, pappas bästa vän sedan 40 år tillbaka. Ska bara berätta att jag känner honom väldigt väl.. Det är jag jätteglad över eftersom jag inte ens behöver betala någon hyra :) Är så tacksam! Det här året har varit väldigt jobbigt för mig i och med sjukdom, operation and recovering - som fortfarande pågår. Nu känns det som att all otur håller på att vända till tur! Kommer att sakna Mange, Sussan, Tusse, familjen och vännerna.. Men jag är trots allt "bara" borta i sex månader! Om jag inte fastnar i något jobb där uppe. Tanken är att flytta hem till Hbg sen igen, då ska jag och Mange flytta ihop på riktigt. Det ser vi fram emot! Min älskling. 

 

  



Givetvis längtar jag också till att påbörja utbildningen och umgås med Bea, Emma och Lucy. Jag har en massa guld liggandes i Sthlm! :O)


Jag var och hälsade på hos Bea och Roger 6/11-10/11. Supermys! Skolan ligger på typ 15 minuters gångavstånd från Bea. När jag var på skolan fick jag bekräftat att det verkligen är detta jag vill! Dagen jag var där höll de på med fantasy make-up och det kom ut en tjej som var jättefint sminkad i skimrande vitt, såg ut som fiskfjäll - på ett snyggt sätt! Hehe. Blev supersugen och ville bara påbörja utbildningen direkt. 

Rektorn var supertrevlig och vi klickade! Vi är nog ganska lika, båda är energiska, kreativa och smått galna ;) Hon kommer även att undervisa mig.

Förutom att hälsa på skolan mös jag med Bea. Vi drack the, softade i soffan, tog några turer på stan, åkte hem till Hennings privatfest, träffade Lucy och letade jobb till mig. 



Me and B mumsing!
 Me and Lucy.
 Kylskåps poetry!
 Yum, baileys!
Bea & Henning(jag höll vad jag lovade. Lade inte upp bilden på fb!)

Alla ville inte vara med på bild.. I didn't care!
Mys på tunnelbanan påväg hem!
 Lite soffmys innan jag åkte!


På söndagen lämnade jag Bea gråtandes och åkte för att fika med Emma. Därefter skulle jag åka till Roger och bo där den sista natten innan jag flög hem på måndag förmiddag. Emma följde mig till tunnelbanan och sade att jag skulle ta den på vänster sida. Så fort jag kom ner för trappan kom ett tåg och jag skyndade mig på - dom väntar inte direkt.. Rogge bad mig att sms:a honom när jag såg globen. Men vi åkte nästan bara i tunnlar så jag började bli lite konfunderad.. Jag var superhes när jag var i Sthlm och hade svårt för att prata. Hursomhelst tänkte jag att jag likaväl kunde fråga någon på tåget, so I did.

- Ursäkta, men kommer man att se globen tydligt härifrån?
- Va?
- Kommer man att se globen tydligt?
- I don't know.
För guds skull. Nog för att jag är var hes och skånsk, men inte lät det väl som att iag pratade utländska?! Jag lade ner, han skulle ju inte fatta ändå. När vi passerade medborgarplatsen visste jag att globen var nära, så jag skickade iväg ett sms. 

Minuterna gick och jag satt och tänkte "hm, minns inte att hållplatserna hette så igår?" eftersom jag och Bea hade åkt samma rutt kvällen före. Tog det verkligen så lång tid att åka till Bandhagen? Jag gjorde ett nytt försök, killen som trodde att jag var utländsk satt inte kvar.

- Är det långt kvar till Bandhagen?

- Bandhagen? Oj, då är du på fel tåg!

Great.. Dom satt och väntade på mig hos Roger med maten färdig..


Som ni kanske förstår löste det sig iochmed att jag sitter här, jag ringde Roger som kom och hämtade mig innan jag irrade bort mig någon annanstans! Det var iaf en jättemysig helg :) Ska försöka skriva lite fler inlägg vid tillfälle, det händer ju saker hela tiden! Kommer bla att handla om; Halloweenfesten, när Benjamin sov hos mig, hårfärgning, pruttduellen mm.. 




 Puss och kram!

RSS 2.0