Jag vill ju bara ha en munk!

Utför öser regnet ner och åskan mullrar dovt.

Förra året promenerade jag och magnus ner till festivalen. Vi tog oss en liten svängom på stan, köpte väl någon munk och hamnade slutligen i ett tält utanför Grand Hotell. I tältet imiterade de artister, klädde ut sig till dem, sjöng deras låtar och var lite roliga :) Vi satt väl där halva kvällen och drack cider/öl. Sen gick vi hem.


I miss it.


För några år sedan var Sandra, hennes dåvarande pojkvän Micke, min dåvarande Daniel och jag på festivalen. Jag minns inget speciellt förutom att Daniel och jag blev avritade och förevigade på "bild" tillsammans.

Minns även när jag var tillsammans med Daniel första gången, vad var vi, typ 16? Kan det stämma Daniel? Då var vi runt på tivolit och när Daniel åkte en tur så var det en göteborgare som raggade på mig.. Haha. Kanske minns det för att jag behövde det just då?


Fast komplimanger minns man väl oftast för att man mår bra av dem.


Det har varit många festivaler med Sandra. Vi var där med Jonas och Rick, vi har varit där själva en 24024892 ggr å då har vi alltid köpt med oss en fin tändare till våra pappor. Så söta vi var!


Igår jobbade jag 19-02.30 på Pressbyrån under festivalen. Det var lite småmysigt! Tog en burgare på donken med Calle före och snackade lite skit. Sedan jobbade jag med Richard och Fadde. Me love Fadde, vi har skitkul ihop! Richard jobbade till tolv och sedan stängde jag och Fadde. Vi ska stänga imorgon också och stackars Fadde börjar jobba redan vid fyra. 16-02.30 är ett ganska tufft pass! Å själv jobbar jag 13-20.30 på söndag. Inatt somnade lite jag efter fyra så man lär väl inte vara utvilad på söndag direkt men det ska väl gå. Glad att jag har ett jobb bara! Eller ja, två. Tre med min utb ;)

Men är lite nere idag för ingen vill gå på festivalen med mig. Tänkte att jag skulle gå själv men jag tror nog inte att jag är stark nog, blir nog mest ledsen. Tänkte fråga syrran om de skulle in för då kunde jag följt med å busat med pojkarna lite. Så jag ringde, men de svarade inte. När de senare ringde upp var de påväg in och jag märkte att hon inte var så pigg på att jag skulle med. Lustigt att jag ens blir ledsen eller förvånad. Man är ju inte direkt omtyckt av sin syster. Sist de åkte till Backen med kusinerna blev man inte tillfrågad av varken syster eller kusinerna. Så jag får försöka att inte bry mig, det är ju som vanligt. Tänkte faktiskt att jag och Jenny hade kunnat åka in senare ikväll och bara ta det lugnt i något tält med ngn underhållning och dricka lite. Men varför skulle hon vilja det!


Rasmus var inte sugen på festival alls men jag tror inte riktigt att han var med på vad jag ville göra. Jag vill inte supa mig full och yra runt ju. När jag väl förklarat så hade han redan bestämt träff med en killkompis. Det känns så jobbigt bara. Man känner sig mest ensam i hela världen fast man inte är det. Är man tillsammans med någon ska man eg inte känna så. Varför ska det alltid vara så jobbigt? magnus var min stora kärlek men tyvärr var han också den stora skitstöveln. Hatar honom för allt han gjort mot mig. Tror att han har gjort mig lika osäker som tjejen som var otrogen gjort mot honom. Varför ska jag betala för hennes misstag?


Emma svarar inte, Sandra svarar inte heller (?), Madde jobbar till elva, Mathilde jobbar till tolv, Marie jobbar hela tiden.. Behöver jag fortsätta? Min kusin-Emma skulle eg vara på väg ner hit, men stackarn är sjuk. Hon hade nog varit det perfekta sällskapet för jag tror att vi har lite samma sinnesstämning och hon hade nog inte haft något emot att sätta sig ner någonstanns och mest.. sitta.

Nej, jag är väldigt trött. Jobbig dag, det tär på en att vara lissen. Men jag får se vad jag gör ikväll, antingen hyr jag en massa Harry Potter filmer och frossar med goooodis eller så åker jag in till Hbg with or witout you.


För övrigt vill jag se filmerna "Bruno" och "Year One", spy på Jean Paul Gaultier (eller hur fan de stavas) eftersom han hade så mkt päls på sin visning, äta upp Kyle (Kyle XY) för hans rollfigur är helt underbar.


Avslutar med en hemlis. Fick idag veta att en viss person varit otrogen i sitt tidigare förhållande och det hade jag faktiskt aldrig kunnat tro.. Naiv som jag är! Nu står du i ännu sämre dager. Tycker allt att exet borde få veta men det är inte my business och dessutom vet jag inte vad det skulle spela för roll nu, mer än att han är värd sanningen.


Vädret har spruckit upp, solen skiner lite försiktigt. Kanske tar jag mig in till stan lite senare.


Puss & Kram.


Kämpa!

Till min Emma.

Lene&Emmutt's reality-club
Vår slogan:
Vi är för bra va!


Dagens bästa kommentar, av Emma:
"Så länge han inte är som magnus, för då kmr jag och kör upp en körv i röven på han!"



En liten fin samtalsstund, kusin till kusin..

Emmaa säger:

vi lite kortare personer får hålla ihop!=)


LillaLene (blogg.se) säger:

Haha

Precis

Bara för att vi är korta kan ju inte folk se ner på oss hela tiden ;)


Emmaa säger:

haha nej precis!

vi sparkar dom mellan benen så ser vi ner på dom ist!=)


LillaLene (blogg.se) säger:

Haha, precis!

Å när dom trillar så är det ju en ganska bra bit ner så då slår dem sig rejält..



Oooooo.. KÄMPA!

Mitt hjärta blöder för dig Michael. R.I.P



En stjärna har slocknat. Din död är så sorglig eftersom du aldrig riktigt fann lycka när du vad vid liv. Du var en otrolig artist och människa, omtänksam och oegoistisk. Det svåraste för dig var att hitta dig själv och att älska dig själv för den du var. Precis som jag! Det är nog det svåraste för många; att just älska sig själv. Din pappa tryckte ner dig under hela din barndom/liv och detta satt djupa spår i din själ som aldrig riktigt läkte. Du opererade dig, och opererade dig men du blev aldrig nöjd. Det var nog inte näsan som var problemet, var det? 



Såg din minnesstund på tvn idag, eller åtminstonde mestadels, då jag var på jobb. Nog för att jag är känslig efter att ha slutat med min medicin och bölar över allt, men tårarna för dig var äkta. Tyckte bäst om när din bror Marlon höll sitt tal för det berörde verkligen min själ. Han berättade om att när ni kramades och han sade att han älskade dig, då replikerade du alltid med att säga "jag älskar dig mer". Det säger väldigt mycket om dig som person.

Jag var inte den enda som totalt bröt ihop (minst en Bea!) när din dotter förtvivlat ville berätta för världen att du var den bästa pappan hon någonsin hade kunnat önska sig och att hon älskade dig så. Du var väldigt mån om dina barn. Du ville inte att de skulle ha det liv du hade, med ständig förföljelse av paparazzi och journalister. Jag tror inte att omvärlden förstod att det var anledningen till att du ville täcka över deras ansikten offentligt.

Har ni någonsin tänkt på hur snäll denna människa var? Fred på jorden, ta hand om planeten vi bor på, alla har lika värde, emot våld. Svarta - som vita. Djur - som människor. Man som kvinna.
 
Har du någonsin hört honom dementera ett rykte? Kanske brydde han sig inte om vad folk trodde då han själv kände till sanningen. Eller så var han helt enkelt inte den sortens människa som tog sådana strider, kanske hade han fått nog efter uppväxten med sin far. Han kanske inte ville lägga ner energi på det, ville inte göra rubrikerna större. Hoppades på att om han inte sa något, så kanske det skulle dö ut.
"It doesn´t matter who's wrong or right, just beat it!"


Ung och oförstörd.

Oavsett fick du aldrig riktigt det där livet som du förtjänade. Kanske hade du mått bättre om du aldrig blivit känd. Eller så hade det varit värre? Du har tillfört så mycket till andras liv och jag önskar att andra hade kunnat tillföra lika mycket till ditt.

R.I.P

Vill avsluta med att texten från en av mina favoritlåtar som jag älskade att se på MTV när jag var liten och oskyldig :)

"Remember The Time"

Do You Remember
When We Fell In Love
We Were Young
And Innocent Then
Do You Remember
How It All Began
It Just Seemed Like Heaven
So Why Did It End?

Do You Remember
Back In The Fall
We'd Be Together
All Day Long
Do You Remember
Us Holding Hands
In Each Other's Eyes
We'd Stare
(Tell Me)

Do You Remember The Time
When We Fell In Love
Do You Remember The Time
When We First Met
Do You Remember The Time
When We Fell In Love
Do You Remember The Time

Do You Remember
How We Used To Talk
(Ya Know)
We'd Stay On The Phone
At Night Till Dawn
Do You Remember
All The Things We Said Like
I Love You So
I'll Never Let You Go

Do You Remember
Back In The Spring
Every Morning Birds Would Sing
Do You Remember
Those Special Times
They'll Just Go On And On
In The Back Of My Mind

Do You Remember The Time
When We Fell In Love
Do You Remember The Time
When We First Met Girl
Do You Remember The Time
When We Fell In Love
Do You Remember The Time
Those Sweet Memories
Will Always Be Dear To Me
And Girl No Matter What Was Said
I Will Never Forget What We Had
Now Baby

Do You Remember The Time
When We Fell In Love
Do You Remember The Time
When We First Met
Do You Remember The Time
When We Fell In Love
Do You Remember The Time

Do You Remember The Time
When We Fell In Love
Do You Remember The Time
When We First Met
Do You Remember The Time
When We Fell In Love
Do You Remember The Time

Remember The Times
Ooh
Remember The Times
Do You Remember Girl
Remember The Times
On The Phone You And Me
Remember The Times
Till Dawn, Two Or Three
What About Us Girl

Remember The Times
Do You. Do You, Do You,
Do You, Do You
Remember The Times
In The Park, On The Beach
Remember The Times
You And Me In Spain
Remember The Times
What About, What About...

Remember The Times
Ooh... In The Park
Remember The Times
After Dark..., Do You, Do You, Do You
Remember The Times
Do You, Do You, Do You, Do You
Remember The Times
Yeah Yeah
Remember The Times

Tack Max..



En sån här var det visst! Schysst bil Max, tack.. Även om jag nog kommer att köra en riktig bil - Cadillac ;) Yeah babe..



Något sånt..



En sån kanske?



Eller en sån?


Är den inte vacker?! Snacka om nice ass.



Allt funkar, helt enkelt.




Vad som!



Så länge som..

 

.. det är en Cadillac.



GRRRR!

Sött.

Så sött! En kille som satt modell för mig en gång i Sthlm under min utbildning skrev just till mig på fb:

Min personliga make-up artist

jag vet att det är en klychsa, och jag vet att klyschor suger..

men efter regn kommer solsken! därmed inte sagt att d blir sol dan därpå

men inom loppet av en 5-10 år är jag övertygad om att du kör xc90, har villa o en go grabb :) ! so hold on ;)!

Detta pga att jag hette "ibland vill man bara vara lycklig", vilket jag skrev eftersom jag vill vara frisk och ha ett problemfritt liv. Vilket de flesta nog vill :) Gulligt att han skrev så! Tydligen mådde inte han så bra själv. Han har lyckats bra i karriären, men börjar att känna sig ensam då han inte har någon att dela sin lycka med. Saknar att ha en flickvän. Tror att många gör så, de kör på med karriären och tror att det är allt som krävs för att de ska vara lyckliga. Men en dag vaknar de och upptäcker att pengar och karriär inte är allt. Känns det bekant?

Vi kommer bli lyckliga Max. Jag kommer att bli frisk (annars jäklar) och du kommer att hitta någon att dela ditt liv med.

Även om jag inte har en aning om vad fasiken en xc90 är för sorts bil!





Men gud!

Haha.. Eftersom jag mår lite dåligt så tänkte jag kolla lite gamla blogginlägg. Kollade in "Götet" från 16/4-08 och jeezez vad jag garvade! Minns hur jäkla roligt det var. Sandra, vi måste ju komma igång igen. Så jävla gamla och gaggiga är vi inte ;)

Så jag rekommenderar att ni läser det inlägget. Fast det kanske bara är vi som var där som tyckte att det var skoj?! Hehe. Men det påminner mig dock om en sak. När man ligger hemma och är dålig tänker man mycket. Lite för mycket.. Iochmed att jag slutat med medicinen så kommer det en massa trevlig ångest också. Så tänkte på vad som kommer att hända i framtiden, om det är salongen jag ska satsa på. Vad säger boken med alla svar? "Skratta åt det". Ska jag inte ta det på allvar? Åt h-vete med boken, haha! Den ger en inte de svaren man vill ha ;)

Jag vill bara bli bra igen.

Usch, sikka jobbiga dagar jag har haft. Som jag skrev i tidigare inlägg har jag slutat med medicinen. Tyvärr har inte den slutat med mig. Har legat i sängen sedan onsdagskväll. Tog min första promenad idag och det var inte alltför lätt. Mitt huvud snurrar så att jag inte kan göra något. Knappt sitta här.. Fy fasiken.

Har funderat på om det är någon sorts migrän. Jag orkar inte mer.. Ska ringa min doktor imorgon. Måste bli bra till på tisdag, ska jobba på Pressbyrån då. Chefen blev ju inte så glad över min lilla "sovmorgon" tidigare i veckan och jag lovade att det var en engångs grej. Trodde att jag höll på att bli bättre igår men idag snurrar det som aldrig förr.

Jag vill bara bli bra igen. Så att jag kan leva mitt liv. Är det för mycket begärt?


En morgon i Nyhamnsläge.

På buståg.. 30/6

Goddagens!

Jag har världens bästa pojkvän, fast det visste ni väl redan! Inatt drömde jag att jag försov mig, vilket jag ofta gör. Drömmer om det alltså ;) Så vaknade jag och tänkte "neej, du har inte försovit dig" men kände att jag ändå ville se vad klockan var, man vet ju aldrig! Jag hade försovit mig.

- Åh nej, jag har försovit mig! Fan också.
- Har du försovit dig mycket?
- Mhm.
Klockan var lite efter 09, var hemma hos Rasmus i Lund. Bussen jag skulle ha tagit för att hinna med tåget gick 08.47, eg skulle jag ha gått upp senast klockan åtta.
- Men skynda dig att klä på dig så kollar jag buss och tåg.
Så jag slängde på mig kläder, linser och som tur var hade jag redan packat mina väskor kvällen före så jag slängde ihop mina grejer snabbt som fan. Det är inte för intet som man kallas för blixten.. Anyway, Rasmus berättade att bussen gick om sex minuter, hur tågen avgick kunde han inte se eftersom hemsidan strulade.

Sprang ner till bussen med håret på ända och fan vad varmt det var. Jäklans tur att bussen går på gatan nedanför Razz lägenhet. Så jag hann! Kom fram till tågstationen och såg ett tåg som gick till Hbg inom någon minut så jag gick ner till perrongen och väntade. När tåget kom och jag skulle gå på tog jag en titt på skylten. Det stod ju "Teckomatorp Helsingborg". Var det verkligen knutpunkten? Nä, det kunde inte stämma. Det fanns ingen att fråga så jag lät bli, det kändes inte rätt! Nästa tåg avgick 9.51 och det hoppade jag på. Var framme 10.30, me don't like! Inte så roligt att komma försent till det nya jobbet. Jag fick det på pressbyrån ;) Yiihaaaah! Har jobbat där i tre dagarna och det känns jättebra! Underbara arbetskompisar. Har fått halvtid ungerfär, ska jobba runt 15h/veckan.

Jag i min p-kepa. It doesn´t matter if you´re black or white..

Rasmus var ju så gullig igår också, precis som vanligt! Han hade gjort så fin mat till oss, jag tyckte att det var så sött! Det var grovbröd med en sorts potatisröra, sedan räkor, dill, och tomat med citronpeppar. Till detta drack vi givetvis vårt favoritrosé. Smakar alltid som bäst hemma hos Rasmus en härlig kväll!



Yummie!

Har slutat med min medicinering nu och mådde därför lite dåligt idag. Tog den sista tabletten igår vid åttatiden på morgonen och började känna av det i eftermiddags. Yrsel, trötthet, illamående, huvudvärk.. Det suger men det ska bli skönt att bli av med skiten! När jag satt på bussen fick jag nästan panik, började må illa som fasiken och det är inte jättemycket luft på de där bussarna.. Var rädd att jag skulle spy! Bad mamma att komma och hämta mig i Höganäs och det var underbart att åka bil sista biten! Kunde sitta med fönstret nere och få friskt luft och dessutom körde hon mycket bättre än busschauffören. Tack så mycket älskade mamma!

När jag kom hem tog jag en treo för huvudvärken. Härligt nog funkade det och kvar blev bara yrsel och trötthet. Problemet är att bussen triggar igång illamåendet och allt blir hundra gånger värre. Jättejobbigt!

Rasmus messade mig innan och jag smälte som vanligt. Han är så jäkla gullig! Han skrev "Hej sötis. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga när du mår dåligt, men jag är här för dig. Pusspuss". Mjaaaau! Man mår ju bättre bara man tänker på honom.. Måste nypa mig, känns som att jag drömmer! AJ. Jag vet, det var skittöntigt, men kärlek är så klysche ;)

Igår när vi tittade på film hade jag mitt vinglas i handen. Jag blev skrämd av filmen och skvätte ut en massa rosé, haha. Två minuter efter det välte jag glaset så att det for i golvet och gick sönder när jag skulle ta tag i en tröja. Typiskt mig.. Rasmus sa bara; Vi tar det sen. Sen var han så söt att han gick och hämtade dammsugaren och rensade upp allt glas. Var tvungen att fota det så att mamma får se hur det ser ut när en kille dammsuger. Det är något hon aldrig sett förr..Å ärligt talat så är det inte varje dag man ser det! Hon visade bilden för pappa, haha. "Så gör man, ser du det?".  

                              
  Crash, boom, bang.                                         Razz the man

Beroende av
Mammas stöd
Kärlek

Nej tack till
Sura gubbar som inte ens själva vet hur de spelar på lotto (yeah, you heard me!)

Dagens bästa
Rasmus omtanke

Dagens värsta
Försov mig och kom försent till mitt nya jobb

RSS 2.0