Pest eller kolera?





image93



Ingetdera, tack!




image92

Underbart!

28/4
Nu var det ett tag sedan jag skrev! Har börjat jobba igen och det känns underbart. Har gymmat en gång också (so far) och det var så skönt.. Jag trodde att jag hade tappat styrka och kondition, men nej!


Denna helgen var grymt skön. Förra också faktiskt, men denna helgen slår allt! Perfekt kväll, perfekt fylla och mitt humör ska vi inte snacka om. Just nu är jag på superhumör, precis som jag varit hela helgen, vilket folk tydligen snappade upp. Lördagen var fullbokad. Min svåger Patrik fyllde 30 år och detta skulle givetvis firas! Tanken var att han skulle hoppa fallskärm i Eslöv. Detta visste han dock inte om.. Jag bad syrran att filma ögonblicket då hon skulle avslöja överraskningen. Har inte sett detta klipp, men syrran berättade att han hade blivit helt tyst och sedan frågat om hon skojade.. Tyvärr blev det inställt pga vädret och detta visade sig totalt onödigt eftersom de grå molnen snabbt byttes ut till varma solstrålar. Det blev lite bowling i Lerberget istället! Senast jag spelade var för typ tjugo år sedan.. ;O) Till min förvåning har jag blivit mycket bättre. Måste dock påpeka att detta INTE innebär att jag är bra på det, jag suger ganska mycket faktiskt. Men jag har förbättrats!


 
Pappa, Jag och Timothy, Mamma och Benjamin, Timothy



Efter bowlingen åkte vi till syrran där vi drack skumpa, åt choklad och tårta. Vi satt utomhus i solen och mös! Helt underbart. På tal om underbart känns det som att jag säger det alldeles för ofta numera.. Fast det är ju positivt, inte så att jag springer runt och säger fan hela tiden. Några timmar senare begav vi oss till Restaurang Cornelius i Höganäs för att käka. Jag hade beställt lax på planka och det var mycket gott. Har ätit det där innan så jag visste att det var ett säkert kort!


Jag körde hem mor och far till syrran och sedan åkte jag hem till Nyhamnsläge för att fixa mig inför nästa fest. Eftersom jag tidigare i veckan både hämtat och lämnat Paul på hans jobb klockan sex på morgonen hade jag en tjänst att inkräva. Så jag bestämde mig för att han skulle med mig ut and that's it! Han skulle dock upp och jobba klockan sex (ovanligt) så han skulle ta det väldigt lugnt. Någon grogg kunde han väl ta eftersom han fick skjuts till jobb av en arbetskompis.. Så vi förfestade lite hemma hos honom och sedan tog vi en taxi till Mange som fyllde år. Där fanns diverse trevliga människor. Träffade Magnus (inte han som fyllde år) som gick i min parallellklass det år jag gick teater på Olympia, har inte sett honom sedan dess. Så det var ju trevligt :) Sen var ju Mini där och honom älskar vi! Superhärlig är du. Det tyckte Pålle också, dom blev såhääääär tajta!


Sen tog vi oss ner till stan, där vi skildes åt från Pålle som skulle träffa några vänner på Dahlbergs (tror jag?) och själva drog vi till Tempel. Fy fasiken vad skoj jag hade! Värsta lyckoruset. Pratade och dansade som en galning med alla som var på! Minglade runt.. Terroriserade några Waynes kunder och sådär.. Haha! Jag satt och pratade med några killar. Så skulle jag säga något om Manges fest, men så kom jag på att dom inte hade varit där! Det sade jag också, "fast just det, du var ju inte där". Men joo, det hade dom visst varit.. Oops! Å det fanns bara tre namn jag kom ihåg. Dessa namn chansade jag mellan hela kvällen; Mange, Jonas eller Johan. När jag skulle prata med folk från festen dårå, om jag kom nu ihåg att dom hade varit där..

Jag drog ut en tjej som hette Linn på dansgolvet. När vi dansar så frågar hon:

-          Du är en riktig danstjej du! Är du singel?

-          Jaa!

-          Okej, för alla bara frågar mig. Du utstrålar en sådan positiv energi att alla dras till dig!

Vet ni hur bra det kändes att få höra? Sjukt bra!






Ja, kvällen var så jäkla rolig. Paul ringde mig efter någon timme och han var sååå full! Jag kan säga er att jag var ganska dragen. Men jämfört med Pålle var jag nykter! Han var inne på Cantina och sa att han skulle komma till Tempel. När han kommer dit försöker han att betala inträdet med sitt körkort.. När vi är på dansgolvet trillar han och drar givetvis ner mig i fallet! Som tur är landade jag mest på honom, hade det varit tvärtom hade jag nog inte suttit här. Efter typ en kvart begav vi oss hem. På väg hem fick han oss nästan nerslagna.. Han kaxade mot ett gäng killar.


Jag: - Paul, håll käften!

Paul: - Äh, det är lugnt. Vet du hur många gånger jag har gått här?

Jag: - För helsikke, det är jag som blir våldtagen, så tyst med dig.

Paul: - Äh, jag skyddar ju dig. Jag kan ta två killar!

Jag: - Jojo, men dom är fyra, Paul.

Paul: - Då är det kört.


Som tur var gav dom sig inte på oss.. Så full som han var hade säkert jag kunnat knocka honom! Kanske :O) Vi kommer hem vid 04.20 och lägger oss. Han skulle bli hämtad lite efter fem. Efter typ tio minuter reser han sig ur sängen och säger:


-          Jag måste åka och jobba!

-          Men Paul, vi har ställt alarm, det är inte dags än. Kom och lägg dig nu.

-          Nemen, jag måste jobba!

-          Paul, för helvete, LÄGG DIG.


Detta upprepades 3-4 gånger.. Förvirrad man det där! När klockan har blivit fem och Paul har gått ner för att åka till jobb, ligger jag kvar i sängen och ska somna om. Då hörs det jäkligt skumma ljud från hallen, en mix mellan ett tutande och en ankas kvack. Jag tänker att någon är inne i lägenheten och tänker jävlas med mig innan dom mördar mig eller något. Fast min intuition säger mig att det inte är något farligt och då slappnar jag av. Ringer dock Paul för att fråga vad fasiken det kan vara som låter så hemskt. Det visar sig att det är Paul som står och trycker på portkoden.. Jag kanske ska nämna att han faktiskt hade en nyckel? Hursom kommer han upp igen. Tar av sig och lägger sig i sängen. Jahapp? Skulle inte du jobba?! Efter några minuter ringer hans mobil. - Nu måste jag åka till jobb! Säger han och sedan försvinner han ut genom dörren. God morgon!




När jag vaknar lite senare hittar jag ett blåmärke på hakan och massor på knäet där det också finns en fin bula. Från när vi trillade på Tempel.. Ouch! Skittrött var jag och låg i sängen hele dagen. Paul var stupfull på jobb! Som tur var fick han skjuts hem också, annars hade han fått ta bussen. Å det är inget han brukar, risken är att han hade dött förstår ni. Han kom hem vid halv tre någonting. Jag planerade att det skulle bli pizza och godis vid sex-tiden. Men det blev inte så, jag var alldeles för trött för att ta mig upp då. Sen skulle jag på personalmöte klockan 20.. Plötsligt säger Paul:


-          Åh nej!  Jag ska ju börja jobba klockan 22!

-          Jobba igen? Okej..

-          Eller vänta lite, har jag jobbat idag?

-          Haha, ja.

-          Ah! Gott, då ska jag inte jobba.


Herrejisses. Jag kommer iaf inte iväg förrän mötet. Där sitter vi i 1 ½ timme.. Inte uppskattat av varken mig eller Paul. Han skickar ett sms där han undrar vart jag tar vägen eftersom han håller på att svälta ihjäl.. Så fort vi fått vårt schema frågar jag om vi ska ta upp något mer? Nej, tack och hej.. Så typ springer jag därifrån. Haha! Förlåt om jag var ohyfsad, mina kära kolleger.


Sedan blev det pizza, godis och bara ligga på soffan resten av kvällen. Hääärlet! Kvällen slutade som vanligt. Jag somnar på soffan och orkar inte ta mig upp. Paul säger att nu ska vi borsta tänderna och gå och lägga oss. -Mmmm.. Svarar jag och somnar om. När Paul borstat tänderna, släckt alla lampor och tvn säger han till mig igen. Då släpar jag mig sömndrucket och smått irriterat upp, borstar tänderna i mörkret och går sedan in och lägger mig. Gnyr och gnäller lite för att jag är trött, stör mig på att Paul vill ha tvn på när han ska sova och släcker den när Paul halvsover.


Låtar vi älskar just nu!


Usher feat Jeezy - In this Club

Ashlee Simpson - Outta my Head (remix-versionen, den som går på ztv. Har dock inte hittat den so far.. Om du har den, give it to me!)

Chris Brown - No air

Takida - Curly Sue

Kylie Minouge - In my arms

Lupe Fiasco - Superstar

Lazee - Rock Away

Adam Tensta - Back before you know it

Aquagen - Gril (Uhh Uhh Yeah Yeah)

Duffy - Mercy

Leona Lewis - Better in time

Nickelback - Rockstar

Veronica Maggio - Måndagsbarn

Mariah Carey - Touch my body



Det sötaste från Adam Tensta's låt "my cool":

Momma look happy in the video you dig
Tha-that means more to me than this other shit




Jag är sjuk nu, förkyld, men jag mår så jävla bra! Är sjukt positiv hela tiden. Livet känns bara så jäkla UNDERBART.

Vet aldrig om jag varit såhär glad?

Men jag klagar inte ;)


image87
Love Len

RSS 2.0