Sommar och sol!

Tjoho!

Nu är det inte långt kvar tills vi flyttar. En knapp månad! Man börjar få lite fjärilar i magen. Även om jag nog inte riktigt förstått det än.. Jag fick jobbet som aupair hos den amerikansk-italienska familjen! De äldsta barnen klarar sig mestadels själva men jag ska laga lite mat till dem och så. Det ska bli så kul :)

Jag har klippt mig superkort nu, så kort har det nog aldrig varit. Möjligtvis när jag föddes.. Det är så jäkla skönt! Det blir bara kortare och kortare för var gång jag klipper mig så nästan gång kommer jag väl att raka av peruken helt..

  

I lördags var Rasmus och jag bjudna på fest i Södra Rörum. Myyyycket trevligt! Vi var över trettio vuxna och 11 barn. Jag pratade med allt från 5-78åringar! Alla är så goa. Pratade b.l.a med en lite udda granne, Ove 60-70år, som ursprungligen kommer från Norge. Vi pratade sex, p-piller och otrohet. Jag fick veta lite för mycket om man säger så..

För övrigt träffade jag Malin som jag föll lite smått för, vi ska öppna SPA tillsammans när jag kommer hem från Schweiz :) Bea tar hand om marknadsföring och ekonomi, Malins pojkvän Martin ska inreda butiken då han är byggare, Malin tar hand om naglar (och ev massage) och sedan ska vi dra dit frisör och någon som kan vaxa. Jag skulle gärna vilja kunna utföra spray-tan också. Vi får se vilka utbildningar jag läser och sedan se vad vi behöver anställa för folk ;)

Vi sov hos Malin och Martin efter festen, deras hus är verkligen jättefint. Martin har fixat nästan hela huset och håller på att bygga färdigt ett dubbelgarage och veranda. Han är duktig han! De har ett jättefint jacuzzikar för två, med inbyggda kuddar och givetvis en platt-tv framför.

Det är jättefint i Södra Rörum och jag överväger möjligheten att flytta dit där när vi kommer hem från Scweiz. Men vi får se!

För övrigt har jag på senaste sett Shrek 4 på bio med Karro - mycket rolig film. Trots att vi satt längst bak hörde nog den främsta raden mina asgarv.

Filippa och jag tog en cider på hampan och snackade skit. Därefter satt vi oss och tittade ut i "hamnen" mellan hampan och restaurangbåten. Jag håller om Filippa, då det blåser, hon har inte med sig någon tröja och vi sitter jag pratar. Då kommer en kille och slår sig ner bredvid oss.
- Har ni cigg?
Till en början ignorerar jag honom eftersom vi sitter och pratar, han avbröt ju oss. Men han sitter och mumlar en massa. Tillslut säger jag;
- Nej. Har du inte kompisar eller?
- Nej.
- Jag märker det.
Inte fan förstår han dissen, han sitter kvar. Då säger han;
- Är ni lesbiska?
Vi reste oss och gick! Skulle puttat ner honom i hamnen ;)



Denna veckan är en hård arbetsvecka med endast en dag ledig, men det var faktiskt riktigt roligt på jobb idag! Alla har de sina egenheter och man kan inte annat än att le. Igår målade jag Lillys tånaglar då hon tyckte att mina var så fiina. Hon blev så glad!

Imorgon är det jobb som vanligt och på kvällen ska jag och Kim ut och äta i Hbg.

Nu ska jag sola och lösa korsord - arbetsskada.

Ikväll ska jag nog se på Mamma Mia på dvd! Har inet sett den än. Roooligt :)

Puss och kram!










Long time no see..

Hejhej!

Nu har jag legat lite på efterhalken igen.. I know! Men det har hänt så mycket och jag har gjort så mycket. Dessutom är jag ute i solen hela tiden och sitter nästan inte alls vi datorn.

Nästan ;)

Vad har hänt på senaste då?

                                                                


Rasmus och jag har firat ett år,  grattis till oss! :) Vi spenderade en långkväll i Höganäs hamn, på en restaurang. Satt och drack skumpa och åt gosig mat. Å pussades <3


Jag jobbar en massa och har kul! Dom är så goa på jobbet. Eftersom jag har tystnadsplikt kan jag inte nämna namn och så men kan ju berätta saker som har hänt. En av vårdtagarna säger ja ganska mycket. Så jag ställde några frågor och han svarade ja. Då sade jag;
"- och jag är jag snällast i världen?".
- Jaa.

Dagen efter sade jag det till min kollega Lotta. 
- Nämen, det är hon väl inte, sade hon till vårdtagaren.
- Joo.
- Är jag snällast i världen? frågade jag igen.
- Jaa.

Idag frågade jag igen
- Är jag snällast i världen?
- Jaa.
- Är Lotta snällast i världen?
- Nää.
- Men jag är det?
- Jaa.

He sooo loves me.. ;) Han är så jäkla go. Många av dem är det. Käärlek! När man pysslar i köket brukar han sitta och titta, hans rum ligger mittemot. Då brukar jag vinka och så vinkar han tillbaka.

Två av mina kompisar har precis blivit mammor, grattis till Linnea och Caroline :) En pojke och en flicka har ni fått. Då de inte bor i Skåne så kommer jag antagligen inte hinna att träffa dem innan Schweiz :/

På tal om Schweiz har jag kanske fått en aupairtjänst :) Om jag får tjänsten varar den t.o.m vårterminen 2011. Vi håller på att diskutera lön och antagligen ska vi ringas vid imorgon. Jag kommer isåfall bo hos en Amerikansk/Italiensk familj som bor i den södra delen av Schweiz - dvs den italienska delen. De har tre barn, en dotter på 14 och två pojkar på 11 och 5år. Jag hoppas att jag får det, då kan jag slappna av! Det verkar vara en mycket mysig familj :)

Min älskade lilla Mary och jag hade en spelkväll för lite sedan. Då snackar vi alltså Mario på nintendo wii. Men inte vilket mariospel som helst, utan orginalet! Det är ju så jäkla kul. Det slutade med att vi satt uppe för länge, Marie kollade på mobilen och sade "oj, David har messat och frågat om jag kan hämta honom för två timmar sedan, jag måste nog åka nu".. Det var grymt kul. Nu på lördag kör vi en favorit i repris och eftersom vi hade kunnat sitta uppe hela natten och spelat har vi nu planerat in det på en dag då vi börjar att jobba sent eller är lediga. Jag har även köpt min favoritchampagne som vi ska sippa på :)

Har blivit helt champagnegalen nu då Rasmus köper så mycket champagne. Vi firar varje gång vi ses ;) Yumyum!

Det har varit mycket fest. Vi var på hörbymarknad vilket innebär att man super konstant i två dagar.. För mig hade det räckt med en ;) Men det blev en sväng på marknaden med tjejerna och där hittade jag lite fina saker :O) Som jag fick av Rasmus! Hihi. "Låna på, pappa betalar".

Å efter denna marknad kan jag berätta för er att Hörbymänniskorna är några jävla galningar. Fast jag älskar dem ändå! Det var två killar som klädde av sig, löddrade in sig i raklödder och sedan stod folk och rakade dem både här och där.. En kille som hette Niklas kunde göra konster med sina pungkulor.. Han gjorde "hamburgaren" och "klockan". Inget för känsliga.. Efter detta var det en kille (vet inte hans namn) som så att säga gömde snoppen och formade om sig till en.. flicka. Dessa exempel var bara smakprov men de var väl också de värsta exemplen.. I Hörby skäms man inte för något! Det är bara jag som skäms för hela Hörby.. Haha.

Vi åkte till Hörby på onsdagen och åkte hem till Lund på fredagen. När vi kom hem chillade vi och åt ostbricka och drack lite. Dagen efter gick vi ner till stortorget för att äta en räkmacka och dricka lite skumpa. Det slutade med att vi satt där hela dagen och halva kvällen, vi stötte på vänner och några hakade på oss. Det slutade med en middag och sedan efterfest hemma hos oss. Nathalie och jag blev fulla ganska tidigt och blev därmed trötta ganska tidigt då vi inte drack i samma snabba tempo som vi borde gjort. Palla efter tre dagar av drickande.. Dessutom lös Nathalies rumpa i mörkret eftersom hon hade brännt sig på stranden, så hon fick frossa och mådde pyton. Det blev en tidig kväll, hon åkte vi tolv, jag lade mig vid halv ett och grabbarna gick hem vid två. Fest, fest, fest.. Nu är jag nöjd för ett tag känner jag!

För övrigt tränar jag satan i det. Jag gick upp tre kilo av en viss medicin som jag nu slutat med eftersom jag inte tänker gå upp ännu mer! Är inte tjock, jag vet. Men jag vill komma i alla mina byxor ;) Men det känns så skönt att röra på fläsket.

Nää, hörrni. Nu har ni faktiskt fått veta en hel del.

Jag ska försöka höra av mig snart igen.. Då kanske ni får lite bilder från Hörbymarknad och liknande.

Kram på er!




 


RSS 2.0