OBS! Pornografiska bilder.

Heejheej!


Hade jättemysigt på alla hjärtans dag med Magnus! Även om det ett tag kändes som att allt gick åt h-vete.. Jag började morgonen genom att smyga upp ur sängen utan att väcka en sovande Magnus. Sedan fixade jag frukost på sängen med varma bullar, kaffe och bokstavskex som bildade orden"älskar dig" samt tända ljus. Han blev jätteglad! Vi åt och mös lite, sedan bad jag Mange att hålla sig inne på rummet. Jag gick iväg till köket för att smälta choklad som jag sedan doppade färska jordgubbar i. Tänkte att vi skulle ta ett skumbad på hotellet, dricka skumpa och käka chokladdoppade jordgubbar.

                                           

Efter ett tag tog vi tuben till östermalm där Mange hade bokat hotell. När vi kommer upp på rummet finns det ingen minibar - vart ska jag kyla champagnen och vart ska jordgubbarna hållas kalla någonstans? Men det värsta var - inget badkar. Jag blev riktigt låg och kände att alla mina planer gick åt skogen! Berättade att jag hade behövt ett badkar till min överraskning och Mange såg hur ledsen jag var. Han föreslog att vi kunde be om att få byta till ett rum som hade badkar men jag tyckte att det kändes lite dumt. Som om jag var en bortskämd flicka som inte fått vad hon ville ha.. När vi skulle ner på stan gick jag förbi receptionen och bad dem att ställa upp en ishink och två glas på rummet till klockan 16.


Vi tog en runda på stan(Prinsessan Madeleine och hennes pojkvän gick förbi), kollade i lite affärer och åt lunch. Upptäckte att jag inte hade några svarta strumpbyxor hemma, så vi köpte stay-ups.  När vi kom tillbaka till hotellet lite efter fyra fanns det ingen hink eller några glas.. Inget ville gå som jag ville! Jag ringde ner till receptionen som sade att de glömt det, men att de skulle komma upp med det direkt. Lite synd att överraskningen blev förstörd dock! Istället för att bada tog vi en het dusch för att sedan dricka skumpa och äta jordgubbar i sängen.





Lite senare skulle vi ut och äta på restaurang. När jag öppnade paketet till strumporna ser jag att de inte är svarta, de är bruna. Typiskt! Men skitsamma, det får gå ändå. Problemet var att klänningen jag skulle ha på mig var lite kortare än jag trott, så man såg stay-upsen! Åååh. Stod och drog i dem för att få dem högre upp. Riitscchh! De gick sönder och fick stora maskor.. Jag var inte på så bra humör vid det laget! Det bästa är väl ändå det faktum att jag inte sparade kvittot. Expediten i kassan frågade om vi ville ha kvittot; " - Nej, tack! ". Inte riktigt min dag..





Vi tog en taxi till restaurangen. Tyvärr hade jag även andningsproblem denna kvälll. Fick knäppa upp behån som vanligt! Annars får jag panik eftersom den sitter åt om bröstet och då blir det ännu värre. Efter ett tag säger Mange att behån typ hänger ut ur klänningen. Haha!


Restaurangen var jättemysig och personalen var härliga, de dansade runt lite och så. För att inte tala om mitt sällskap som var heeelt underbar! J Som alltid. Inne på toaletten fanns en svart tavla och kritor att skriva med. Gissa vad jag skrev? "Mange <3 Marlene". Jag är sjukt gullig!




Efter restaurangbesöket åkte vi tillbaka till hotellet, åt efterrätt och drack lite drinkar. Myspys!

Dagen tog vi det piano, åt lite frukost (som vi btw avslutade med varsin gräddad våffla), checkade ut och tog oss hem till Bandhagen. Vi var ganska trötta så vi låg och vilade/tittade på tv. Magnus skrämde livet ur mig! Jag trodde att han sov, så jag började fota med mobilen, på ljudlös dårå ;) Tog två bilder vilket var svårt att ta eftersom jag låg bredvid honom och fick vinkla kameran utan att se vad jag fotade. Efter att ha tagit den tredje bilden, tittade jag på den. AHHH! Öppna ögon! Han hade vaknat.. Men shit vad scary det var, haha!



Det var inte roligt att åka och lämna Mange på flygplatseen. Förra gången grät han för att han skulle åka hem, denna gång grät jag. Var mycket jobbigt att säga hejdå! Hade ju bara träffats i tre dagar. Du ger mig mersmak älskling!

 

Vi är bäst.


 

"no strangeling the dancers"


"Monday nights is gaynight"


Fredagen den trettonde är ingen otursdag för mig..

Hoho!

Detta känns som en turdag för mig! Syrran klarade sitt undersköterskeprov med marginal, MVG fick hon. Märks att vi är släkt! Stolt över dig syrran. Hon har knappt haft tid att plugga eftersom hon har två småpojkar som tar upp hennes tid och som dessutom håller henne uppe om nätterna. Så strongt gjort! Tveksamt om man hade fixat det själv. Yo go girl!

För övrigt kommer Mange hit idag, ingen otur där ;) Fast å andra sidan beror det väl på vem jag frågar..

Dessutom, något av det sjukaste. Jag sitter på tunnelbanan och väntar på mitt tåg. Brevid mig sitter en söt tjej, intressant utseende tänker jag, borde fråga om hon vill sitta modell för mig någon dag. Så det gör jag! Jo, det vill hon jättegärna. Vilken tid är det? Det är det som är kruxet, svarar jag, alltid runt elva. Du kanske alltid jobbar vid den tiden? Det gör hon såklart.. Men jag säger att jag tänker höra av mig iallafall (har redan fått hennes nummer) eftersom man aldrig vet. Då kommer det fram att hon och hennes band snart ska släppa en skiva och att de inte har någon som kan styla dem på skivomslaget.. Föreslår att jag kan göra det. Herregud, kan jag ha mer tur?! Jag tänker fråga Carro om hon vill, hon är frisör/hårstylist, så kan hon fixa deras hår. De är alltså fyra stycken i bandet. Sen funderar jag på att jag ska ta med Jenny också. Detta är alltså tjejer jag går med i skolan! Jenny kan hjälpa mig att sminka, kan bli jobbigt att sminka fyra pers, tar väl för lång tid. Me like Jenny :)

Så vadå otursdag? Fast det är klart, dagen är inte över än. Men om något händer, så beror det ju inte på datumet.  Shit happens every day!



Puss och kram på er! :)





Så glaaad!

Tjollahopp!

Var på arbetsintervju idag, på 7-eleven. Allt verkar jättebra, ska provjobba nästa vecka. Chefen var jättetrevlig, med glimten i ögat. Där finns rutiner och bestämda regler, precis som jag vill ha det! Efter att ha jobbat på Waynes i Sthlm var jag rädd för att det skulle vara så överallt. Har väl inte skrivit så mycket om det, men det är rent åt h-vete på den arbetsplatsen. Vi stänger klockan nio. Då vill chefen att vi ska vara klara klockan nio. Hallå eller? Inte logiskt någonstanns. Hur ska man kunna räkna kassan innan man stängt? Eller rengöra kaffebryggaren? Städa? Ni hajar poängen..

Dessutom verkar det som att de blev sura när jag var TRE MINUTER sen. Tre minuter!! Jag hade varit i skolan och det blev lite tajt. Är det hela världen? Efter det har jag bara fått ett arbetspass, fastän att jag blivit lovad tre gånger i veckan. Har därför hamnat i en ekonomisk kris då jag måste låna pengar. Danke sehr!

Nej, allt har varit så flummigt där. Det har inte kännts helt hundra med maten, om den var ok eller ej. Ibland var det gamla kakor.. Skönt att jag kan lämna det helt! Jag är dock orolig för att jag inte kommer att få min lön. Men då jäklar!

Så det kändes helt underbart på intervjun idag, för chefen och jag hade samma inställning. Dessutom kommer jag få ganska bra betalt då de har handelsavtal där.. Halleluja! På helgen har jag 100% ob. Jag vill jobba ALLA helger. Haha! Då tjänar jag 204kr/h. Innan har jag knappt tjänat 100/h med ob. Det var allt på tiden! :)

Kommer att jobba 15.30-23.30 på vardagarna och sedan antingen 08-13, 12-18 eller 18-24. Jag är så redo och peppad! Det ska bli skönt att jobba med människor som vill och kan.

Annars är allt tipptopp, Magnus är världens underbaraste, det är kul i skolan och jag mår bra! Älskligen kommer upp nu på fredag så att vi kan fira Alla Hjärtans Dag på lördag. Han har bokat rum på ett mysigt hotell, vi ska ut och äta och sen ska vi.. Göra en massa roliga saker som vi håller för oss själva ;)

I veckan ställde jag upp som modell för en av våra lärare, för de som läser kvällskursen i makeup. Det var Jessica som sminkade mig och det blev underbart bra(se bilden nedan)! Jag ville inte skölja bort det, men fick slutligen ge upp kampen mot mig själv och ta bort det. Eftersom jag skulle gå och lägga mig!

Vilket jag ska göra nu. Så sov gott med er alla, jag ska försöka att skriva oftare. Men det händer så mycket och man orkar knappt se åt datorn vissa kvällar. Jag älskar dock er även om jag inte skriver.. Aiight?



Puss på hela världen! Speciellt en puss till Josefine som fjäskade så fint ;)


Söt som socker

Du är så söt att jag får diabetes
Av dig kan jag aldrig få nog

Du är som en påse med lösgodis, så mumsig
Fast utan det dåliga samvetet och kalorierna

Du är min favoriträtt som jag gärna äter sju ggr i veckan
Lätt-tillagad som micropopcorn och alltid lika god

Du är som att äta soppa med en gaffel
Hur många gånger jag än tar ger du tillbaka

Du är perfekt för mig
och du är min

Jag är perfekt för dig
och jag är din


Oouuuha! Trött eller trött..

Godkväll!
Trött som ett as, om ni ursäktar..

Ja, jag är ihop med Mange igen! Trots allt som hänt, trots allt han sagt. Trots att jag sa "aldrig igen". Allt är förändrat, bla, bla bla.. Det är komplicerat att förklara! Men vi har löst det och vi hoppas på att det ska vara forever this time. Mange ska leta bostad i Sthlm så att vi kan flytta ihop. Vi älskar varandra och är lyckliga tillsammans, för att säga det kort. Nog om det!



Länge sedan jag skrev och det beror på tidsbrist och energibrist. Är helt slut nu! Har ätit för dåligt å pga av det är jag traaasig i kroppen. Men jag försöker att fixa till det.. Hade dock varit trevligt med lite energi ;)

Ska lägga upp en massa bilder..

RSS 2.0