Grattis på 1dags-dagen älskling!

Jag är ganska förbannad nu faktiskt, men jag försöker att lägga band på mig! Det går nämligen inte att överföra mina bilder från mobilen till datorn. Datorn vägrar att släppa in mobilen via usb-sladden och det gör mig gaaaaalen! Har installerat program och fixat men skiten vill inte. Sen tänkte jag att jag kunde maila en bild från mobilen, men det vägrade den också - vill ju lägga upp en bild på mig med det korta håret. Har suttit i över en timme och försökt att fixa problemet så det är inte konstigt att man blir lite frustrerad!

Andas.

Har varit så mycket strul med våra datorer på senaste. Jag fick ju virus på min dator i Stockholm. Efter att brännt ut alla bilder, musikfiler, dokument och filmer omformaterade jag hela datorn. Men saker och ting fungerade inte riktigt som de skulle, jag kunde exempelvis inte spela The Sims. Å vad fan ska man göra med sitt liv utan det? ;) Som tur är kunde min gulliga pojkvän (yeah, you heard me!) fixa det så nu kan jag spela igen. Pappas bärbara dator har jag fått ha på mitt rum ett tag nu, snäll som han är, då jag inte har någon internet på min stationära. Den datorn crashade för en till två veckor sedan! Igår omformaterade jag den också och installerade Windows XP. Måste dock installera internet och sånt på den nu så problemet är ju inte helt löst. Tyvärr försvann en massa data på den eftersom det inte gick att komma logga in och bränna ut några filer, jag fick helt enkelt skriva över allt. Tur att man inte hade skrivit sitt livsverk där.. ;)

Nu lämnar vi datorernas värld!

Är alltså tillsammans med min Rasmus nu :) Känns jättebra! Har dock kvar lite sviter efter hur magnus behandlade mig och blir därmed lite osäker ibland. Kände att jag var tvungen att ta upp det med Rasmus så att han förstår att jag kan vara lite känslig och sådär. Har inte berättat hela historien om mitt förra förhållande, vi ska ta det en annan gång. Men jag berättade att jag blivit väldigt sårad och dåligt behandlad av min f.d kille och att detta kan göra mig lite osäker. Rasmus sade att han aldrig skulle vara taskig mot mig och att han alltid kommer att vara ärlig. Han sade också att han inte hade varit i ett seriöst förhållande på väldigt, väldigt länge och att han inte är riktigt van vid det. Att jag absolut inte får tro att han inte tycker om mig lika mycket som jag tycker om honom ifall han verkar konstig, han är van vid sina rutiner och sitt liv som singel. Dessa rutiner ändrar han gärna, men det händer inte över en natt. Det respekterar jag! Verkligen. Känns så bra att man slipper att söka efter små detaljer så som man fick göra med magnus, försöka se ifall något var fel. Fast jag behövde aldrig leta efter dem, min intution kände av det direkt. Men jag kan slappna av nu!

Frågade hur länge vi hade varit tillsammans. "Bestäm du, ta något datum som känns bra". Men hallåå, så kan du ju inte säga sade jag. "Men midsommar då? Eller nej, det firar man ju ändå. Vad var det för datum igår? 24:e? Jamen, då säger vi det!". Okaj älskling, då har vi varit ihop i en dag då.. haha!

Tänka sig att man skulle träffa en fin kille tillslut. Jag får erkänna att jag tappade hoppet där ett tag.. Det var så mysigt när jag var hos honom förra veckan i Lund. Var där onsdag-lördag och ville knappt åka hem igen :O) På onsdagen åkte vi och handlade lite mat, sedan åkte hem till honom och gjorde tacos medan vi åt kex med ost och drack av den goda champagne/rosé-drickan han hade köpt. Han har en fräsch, modern lägenhet med högt tak och balkong med härliga utemöbler. Väldigt hemtrevligt och fint, killar brukar inte vara så bra på det där, brukar kännas lite kalt! Men han kan han.

På torsdagen släpade vi oss upp ur sängen vid åtta-tiden för att åka till Hörby då Rasmus skulle klippa sig. Fast det visade sig att det eg var veckan därpå.. Haha! Som tur var kunde frissan klippa honom ändå så det var inte helt förgäves att vi steg upp i ottan.

Vi handlade mer mat, planerade inför midsommar och åkte till systemet för att fixa dricka. Fett med folk! Inte helt oväntat dagen före midsommar. Sen blev det mys, matlagning, godis och film! Såg Twilight. Alltså.. Den är bara så underbar. Blev dock lite besviken på Rasmus! Vampyrkillen i filmen klättrar ju i träd med flickvännen på ryggen, varför gör inte Rasmus sånt med mig? Så förutom att filmen gav mig den knäckande tankegången var den som sagt helt underbar. Man blir förtrollad! Bea har bästa kommentaren "Varför kan inte jag ha en het vampyrpojkvän?". Svaret på den frågan är väl att han faktiskt är upptagen älskling. Men om han dumpar tjejen så ringer han dig nog. Du är trots allt sjukt het!

Dagen därpå var det Midsommar och efter att vi hade gjort oss fina(re) åkte vi till Hörby. Först var det ett stopp hos Elin, Rasmus brors (Niklas) flickvän, de är även mina homies sen tidigare. Jag hjälpte Elin med lite ögon skugga och sedan packade vi in oss i bilen. Jag bröt mot lite högerregler och sånt där trams påväg till Kotte och Ida, de vi skulle fira midsommar med, men det är sånt man får ta. Fast det var lite pinsamt när farmorn frågade vem som inte skulle ha körtkort då den som kört ignorerat högerregeln när de kom från en gata till höger.. För övrigt var det en mysig midsommar med en mycket trevlig familj! De var så gulliga att man blev lite rörd. Dessutom fanns där en 7-månaders bebis och en på 11-månader som jag kunde gosa med. När Rasmus har fixat bilderna, de är i något konstigt format, då ska jag lägga upp dem så att ni får se sötisarna!

Arbetsintervjun på Pressbyrån gick bra, han trodde att jag skulle platsa perfekt hos dem men han kunde inte lova något. Han var ganska rolig, 29 år gammal och invandrare. Med lite brytning sade han "Våra kunder är allt från gamla kärringar till snorungar", haha! "Jag kan inte lova dig något, för då måste jag hålla det", var också något han sa. Lite roligt tyckte jag :O) Han ska höra av sig nästa vecka, så vi får hoppas på det bästa.. Det dumma är att man går på öppningspasset kl 05.15 på morgonen och det finns ingen buss som går så tidigt. Den tidigaste bussen som går från Nyhamns är inte framme förrän 06.40 och det är lite väl sent.. Från Höganäs går det dock en tidigare buss som är framme kl 05.40, men det är också på tok för sent! Mamma sade att hon kan ställa upp och köra de gångerna, om det nu blir aktuellt, eftersom det kostar för mycket om man ska behöva stå och betala parkeringsavgift någonstanns. Känns dock inte så roligt att dra upp mamma vid fyratiden på natten! Men som sagt, vi får se om det ens blir aktuellt.

Träffade därefter min käre brorson som jag var ute med på stan hela dagen. Dagen efter upptcäkte jag att jag har brännt hårbottnen.. Har inte gjort det förut faktiskt, det svider ganska bra får jag säga.

Jag har alltid älskat djur, vilket alla som känner mig vet. På senare år känns det som att jag har en dragningskraft som gör att djur kommer till mig och fattar tycke för mig. Det finns knappt något som gör mig gladare och stoltare än när djur tycker om mig, för de gillar inte vem som helst. En fantastisk komplimang helt enkelt! När jag och Calle satt på en uteservering nere i Norra Hamnen kom det ett par som var ute med sin hundvalp. Hunden går förbi alla på uteserveringen tills den kommer till mig, då går den innanför "staketet" och sätter sig bredvid mig. Den ville inte gå, den vägrade faktiskt! Hennes husse frågade; "Vad har du gjort med min hund?!". Han drog i kopplet, men hon ville inte gå. Tillslut fick han lyfta bort henne! Jag blev så kär i denna lilla hund, kunde jag inte fått behålla henne? Hon ville ju det!

En annan händelse skedde på dagen efter midsommar när jag och Rasmus skulle gå och hämta bilen. Vi hade sovit hos Kotte och Ida i deras lägenhet men festen hade inte hållts där. De har precis köpt ett hus och de fick nyckeln till det i torsdags och det var här festen ägde rum, därmed stod vår bil där. När vi var påväg till huset såg vi en hund som sprang runt själv.
-Rasmus, är hunden ute och går själv?!
-Äh, det är väl ingen fara. Hon ser ju överlycklig ut!
-Men hallå! Så kan du inte säga ju. Rasmus!
-Du tänker inte lämna hunden va?
-Nääeej.
Så jag ropade på henne genom att kalla henne för "vovven", haha. Det funkade! Kollade på hennes halsband och blev väldigt lättad när jag såg att hon hade en bricka som skulle lösa situationen. För att göra en lång historia kort, ringde jag hundens ägare med hjälp av informationen på brickan och de skulle genast komma och hämta henne. Det var en jättesnäll hund som löd mig, jag hade ju inget koppel, men det behövdes inte! Jag stötte på en man som var ute med sin hund och han berättade att han hade försökt att få tag i hunden tidigare den dagen men att hon hade sprungit iväg. Men mig sprang hon inte från :O)

Ska börja med något nytt här på bloggen. Ska avsluta mina inlägg med lite av dagens måsten, don'ts och dyl!

Beroende av
Nektariner

Nej tack till
Att bli sjuk

Dagens bästa
Promenad med Rasmus i Höganäs hamn/strand ätandes hemmagjord kulglass från Kakboden

Dagens värsta
Stackars mamma som är sjuk samt min jobbiga huvudvärk
När Ramus var tvungen att åka hem..


Nu ska jag gå in och kolla tv/läsa/sova. Hade tänkt att spela lite sims ikväll nu när jag äntligen kan men jag orkar bara inte! Så sov gott med er.

P&K


Svartsjuka, födelsedag, kärlek och missförstånd..

Var ska jag börja?

I torsdags (4:e juni) skulle jag på en "dejt" med en kille som heter Gustav. Har aldrig träffat hnm, det är en killkompis till Karro :) Han skulle ringa mig efter en arbetsintervju, vid två-tiden trodde han. Jag klippte topparna kl 12.30 i Viken, därefter åkte jag och mamma till Hbg för att handla mat och grejer inför fredagens fest. När klockan var 14.30 började jag undra varför han inte hörde av sig. Kruxet var ju också att jag inte hade hans nummer..

Jag var lite i valet och kvalet. Skulle jag åka hem eller ej? Messade Karro och frågade hur länge jag skulle vänta? Klockan var nu tre. "Du ska fan inte vänta på någon, åk hem".

Said and done.. Jag åkte hem! Men jag kunde inte hjälpa att undra varför han inte hört av sig. Så jag gick in på facebook för att se till att mailet med mitt nummer verkligen hade skickats iväg. Det hade det, men en siffra var fel! Åh nej. Jag trodde att han dissade mig och han trodde att jag dissade honom.. Som det kan gå!

På fredagen fyllde jag 23 och det var dags för fest. Runt 40 personer gratulerade mig via sms, mail eller på facebook och jag blev så glad för det! Taaaaaack :) På kvällen var det dags för fest. Caroline och Tess kom ända från Sthlm då de skulle på en mässa i Malmö den helgen, perfekt! Alla hade kommit utom grabbarna från Hörby, Lund och Malmö. De åkte i två olika bilar;

Bil 1
Crille, Rasmus & Björn
 

Bil 2
Tobbe, Mattias och Palm

 
Jag visste att de skulle bli sena eftersom vissa av dem skulle jobba. Men hur sena de skulle bli och varför, det hade jag aldrig kunna räkna ut.

Dessa förvirrade pågar! De andra gästerna kom kl 19. Efter en två timmar började folk undra vart fasiken resten av festen tog vägen. Kommer de inte? Vi kunde ju varken äta eller spela spritbrännboll utan dem. Crille i bil 1 ringer.

- Tjena! Du, hur hittar jag till dig?
- Var är du nu?
- Öhhm.. Ehh.. Jag vet inte?
- Vad bra, då kan jag definitivt hjälpa dig!
- Nämen vänta, här står det en skylt..

De hade då cirka tio minuter kvar till de var framme.

Tobbe i bil 2 ringer..
- Man har kört för långt om man kört förbi väderkvarnen va?
-Japp!

Efter tjugo minuter började jag ana onåd.. Varför hade inte bil 1 kommit fram för? Jag ringde Crille och Björn svarade.
- Hallåja.
- Hur går det för er?
- Med vad?
- Att hitta hit?!
- Jaha. Ja, vi är vid vattnet nu.
- Vid vattnet.. Alltså, kör ni vid havet? Det ska ni inte göra, då har ni kört fel.
- Nä, alltså. Jag kan doppa min fot i havet nu om jag vill.
- Va?!
- Ja, vi har parkerat bilen vid pizzerian och gått ner till stranden för att dricka öl.
- Varför det?!
- Det är mysigt..
- Jamen, vi väntar ju på er!
- Va, väntar ni på oss?
- Jaaaa! (dah)
- Jamen, då får vi skynda oss.

Omg.. Förvirrade små själar!

Efter mycket om och men kom grabbarna fram. De kom vid 21.30 tror jag! Det var första gången jag träffade Rasmus och jag tänkte "mm, så söt!". Ganska snart blev det dags för spritbrännboll - eller brännboll med alkoholhaltiga drycker. Skitroligt som vanligt och mitt lag förlorade - som vanligt. Vad fan. Jag fyllde ju år! Denna replik körde jag hårt med hela kvällen (Men jag fyller ju år), tyvärr så verkade den inte funka överhuvudtaget. Så jäkla respektlöst att inte låta mig vinna!

Jag och Rasmus pratade under kvällen. Tillslut började vi flörta.. Å sen kysste han mig. Inför mina föräldrar och allt. T.o.m jag tänkte "men, min pappa sitter ju där borta..". Mina föräldrar var alltså med på festen. Jag har världens bästa föräldrar! Vem vill ha med sina föräldrar när de har fest? Jag! Grabbarna grus satt och diskuterade gammal musik (tror jag) och Tobbe rökte cigarill med pappa. Haha.

Jag trodde att allt var frid och fröjd. Klockan började bli mycket och det var dags att gå och lägga sig. Calle sov redan på mitt rum (gullunge), Rasmus lade sig i min säng och jag gick in och borstade tänder osv. När jag kommer ut från badrummet ringer mobilen och jag blir utskälld av Tobbe.. Han är förbannad för att han inte vet vart han eller de andra ska sova. Försöker förklara att jag tidigare sagt att två till kunde sova på mitt rum, vi kunde sova tre pers i varje säng (Madde hade lagt sig bredvid Calle) och resten fick sova på soffan. Men han lyssnade inte. Vi bråkade och jag blev ledsen och grät, Rasmus fick trösta mig.

Det handlade aldrig om sovplatserna. Tobbe har känslor för mig och därför blev han arg för att jag och Ramus hånglade och gick och lade oss tillsammans. Rasmus hade t.o.m frågat om det var ok och fick ett "ja". När vi gick upp på morgonen hade bil 2 åkt, utan att säga hejdå. Jag har pratat med Tobbe på sms och han var väldigt otrevlig. Försökte förklara för honom att jag inte visste att han hade känslor för mig eftersom han sagt att han inte såg på mig på "det sättet" längre. Men han tyckte att jag borde fattat det och bla, bla..

Har bett om ursäkt, har försökt ringa. Men han har inte förlåtit mig och inte svarat när jag ringt. Mer kan jag inte göra! Han är inte sur på Rasmus, bara på mig. Då spelar det väl ingen roll vilken kille jag är ihop med, problemet är nog att jag inte har känslor för honom och då blir han arg. Fast jag antar att han är ledsen inombords. Skittråkigt! Men då han ändå sagt upp vänskapen med mig kunde jag lika gärna fortsätta träffa Rasmus som gärna ville fortsätta träffa mig. Då spelar det ju ingen roll. Så vi har träffats ett tag nu och han är världens gulligaste. Han glömde kvar sin jacka hos mig för att ha en anledning att komma tillbaka. Något av det gulligaste någon någonsin har gjort för mig!

Det kommer att bli mer uppdateringar om midsommar och sånt snart, ska lägga upp bilder också. Många som klagat på att jag är dålig på att uppdatera här. I know! Sorry, men pallar inte. Ska försöka att skärpa mig! Btw; jag har klippt av mig håret :) Det är vääärsta kort, helt underbart! Foton is coming up på nya frillan.

Ska lägga mig nu, imorgon blir det anställningsintervju på Pressbyrån, därefter en fika med Calle och senare på kvällen mys med Sandra.

Ha det gott allihopa!

Å godnatt älsklingen min.

Pusssas!








RSS 2.0