You spinn my head round..

Godkväll!

Här sitter en halvt utslagen tös. Har typ bråkat med Madde i flera timmar på sms - helt onödigt och frustrerande. Ringde henne för fyrtio minuter sedan istället och så löste vi det. Men det tog energi! Hehe.

Vad kan jag säga om veckan som har gått? Phew. Känns som att jag har gjort en himlans massa och att det hänt en himlans massa.. Jag har träffat Mathilde, jobbat på pissbyrån, fått nytt jobb, sagt upp mig från pissbyrån, träffat Sandra, slingat håret (tack Sandra!), lärt mig Chicago (kortspelet), varit i Lund hos Razz, träffat nya människor och varit på fest.

Det var en jäklig dag på jobb igårmorse, som vanligt - pissbyrån. Gick upp vid samma härliga, okristliga tid varje gång som jag öppnar butiken, dvs kl. 03.20. Kom till jobb lite innan fem, skulle gå och hämta dagstidningarna. Hade inte kommit några.. Hm? Kollade en sista gång när klockan var 5.40, vi öppnar 5.45, men det fanns inga. Icke! Jobbig känsla, kan nämligen inte springa och kolla fler ggr då jag är själv i butiken till klockan elva. Ångest! Försökte hålla koll på när pressbyrån mittemot öppnade för att ringa dem.. Så var det tänt där inne och jag ringde.
- Hej! Från pressbyrån mittemot. Har du fått dina tidningar?
- Jaa.
- Det hade inte kommit när jag kollade tidigare så jag har inga och jag kan inte springa och hämta dem då jag står själv i butiken. Du skulle inte kunna göra mig en tjänst och hämta mina? Jag kan ju inte springa själv.
- Neej, jag har mina tidningar att fixa med..

Biiitch! Det hade tagit två sekunder, skittaskigt att hon inte gjorde det. Man får ju hjälpa varandra! Hon hade alltså inte öppet, just so you know ;)

Så jag stod och hade ångest för det.. Alla kunder frågade vart tidningarna var. Lite senare var det en man som ville ha en hd. Så sade jag att om han stannade och "bevakade" butiken kunde jag springa snabbt, so I did. Jäklans skönt! Problemet sen var bara att jag skulle hinna sätta upp alla dagstidningar, kvällstidningar, bilagor (osv), sätta in mejerivarorna i kylen, fylla på vid kaffemaskinen och baka samtidigt som jag skulle stå i kassan.. Så jag var helt slut sen, sönderstressad.

Blev även raggad på av en lönnfet, tandlös, full kille. Han sade att om han/jag hade varit singel hade han bjudit mig på en korv med bröd till frukost.. Grrr! Attans asså..

Efter jobb tog jag tåget direkt till Klippan där min personaldriver Josefine väntade. Sen åkte vi till Ljungbyhed och kollade ett tag på en fotbollsmatch - hennes kille spelade. Å alla singelkillar blev galna då de trodde att jag var singel.. Det var fyra killar som slogs om mig under dagen/kvällen, en liten confidentboost där.

Vi åkte därefter hem till Josefine och deras "nya" hus. Det var jättemysigt! Lite torpaktigt, mysig trädgård och litet hus. Som en lägenhet med trädgård kan man säga, eller hur José? ;) Kände att jag också hade velat bo så med min kärlek.

Vi snackade lite, jag tog en efterlängtad dusch, åt lite, gjorde oss fina och drack en drink. Inte Josse dock, she was the designated driver! Det var Olof som kom med maten. Glömde nämna att jag såg mina favoritklipp på youtube; Dr Alban med "10 Små Moppepojkar", samt Samwell med "What, what in the but". Sedan var jag lycklig!

Vi åkte ner till fotbollsplanen igen - lagfest. Som tur var hade de vunnit matchen, annars hade det varit en del sura miner, förklarade Olof. Det var trevligt, vi åt lite, lyssnade (inte) på coachens tal och drack schprrit. Satt bredvid Scott, som verkar jättego. 

Blev en ganska tidig kväll vilket var bra med tanke på att jag hade sovit mindre än fyra timmar. Fast jag var så uppspelt att jag faktiskt inte kände att jag var trött. En klart godkänd kväll, tack för att du tog med min Joségumman! Sen att du körde mig hem var ju bara så snällt :)

Idag har jag legat bakis i några timmar, piggnat till, kört en powerwalk, en promenad med hunden, käkat söndagsmiddag och spelat yatzy. Å bråkat med Madde ;) Haha.. Men som sagt, det är utrett.

När jag kollade på tv fick jag veta att medelstor storlek på en snopp är 12,5-17,5. Samma mått har en kvinnas vagina.. Så alla ni killar som tror att ni ska ha femtio cm, lägg ägg! Då vill ingen ha sex med er, det blir ju bara en fråga om hur fasiken det ska gå överhuvudtaget. Hur sexigt är det? Kan avsluta detta med att största snoppen so far är 29,5 cm. Jag tackar nej, om ni undrar..

På tal om längd, Englands längsta kille (från fötter till huvud, inte down stairs) var 1,70 m lång när han var.. SEX år gammal!! Förstår ni hur sjukt det måste ha varit? Undrar hur mycket spenat de tvingade i den stackarn! Vid tolv års ålder hade han växt till 2,13 m .. 

En grej är väldigt jobbig just nu och det är att du mår så dåligt Emma. Det vill jag givetvis inte, men ibland känner jag mig bara så hjälplös. Som jag sade till dig tidigare, vill bara kidnappa dig och ta dig därifrån! Jag älskar dig och hoppas att jag kan ställa upp för dig så mycket du behöver. Ska bli roligt att träffa dig vecka 37.

Nu ska jag gå och lägga mig.. Imorgon blir det långpass på Grand, 12.30-21.30. Å bara ledig på fredag denna veckan! Money, money.. Nattpuss! <3


Beroende av
Powerwalks

Nej tack till
Bråk och tjafs

Veckans bästa
Nytt jobb
Lördagskvällen (Du)


Veckans värsta
Emma mått dåligt

Ser fram emot
Får paketet jag beställt måndag lr tisdag :D
(parfym, rengöring, ansiktsmask, mascara till mamma, mm.)



Eftersom texten är så bra, får ni den här. Har ni tillgång till youtube, så kör hårt! Det bästa med videon förutom texten, är dansen. Tack gode gud att jag slapp att dansa på det sättet när det gav sig..

Tio små moppepojkar, körde till en bio
En körde vilse, se'n var de bara nio


Hallå moppepojkar, tänk på vad ni gör
Hallå moppepojkar, tänk på hur ni kör

Nio små moppeojkar, meka' utan måtta
En meka' för mycket, se'n var de bara åtta

Hallå moppepojkar...

Åtta små moppeojkar, letade sig en fru
En högg på kroken, se'n var de bara sju

Hallå moppepojkar...

Sju små moppepojkar, spana' in ett kex
En såg för noga, se'n var de bara sex

Hallå moppepojkar...

Sex små moppepojkar, ville åka hem
En svängde vänster, se'n var de bara fem

Hallå moppepojkar...

Fem små moppepojkar, greps av väldig yra
En greps av hybris, se'n var bara fyra

Hallå moppepojkar...

Fyra små moppeojkar, såvitt man kunde se
Men en syntes inte, se'n var de bara tre

Hallå moppepojkar...

Tre små moppepojkar, på disko skulle gå
En lyssnade inte, se'n var de bara två

Hallå Moppepojkar...

Två små moppeojkar, ropade "kom igen"
En kom av sig, se'n var de bara en

Hallå moppeojkar...

En liten moppepojke, ensam kvar av tio
körde till en korvmoj, där stod de andra nio


Hallå moppepojkar...





I got it!

Nu är jag hos Sandra! Hon har t.o.m duschat till min ära.. Inte dåligt va?

Sist jag var här testade jag lite olika sminkningar på henne, inför en bröllopssminkning. Då lät det vi sade lite fel.. det gick ungefär såhär;

Sandra: - Vad blött det känns.
Marlene: - Men Sandra då. Tror du jag vill veta det eller?
S: - Hehehe.
M: -Pilla inte!
S: - Men det är så blött, då kan jag inte låta bli att pilla.
M: - Men Sandra. Hur blött det än är får du inte pilla!

Det som hände var att jag satt lösfransar på henne och då rann hennes ena öga..

Sen har hon köpt sig en söt liten kattunge som vi lekte med :D Fast han var värsta blyg. Dagen avslutades med att jag skrek av lycka när jag såg Sandras behå "OMG! Vi har samma behå!", å så gjorde vi en high five. Jag såg inte den för att vi klädde av oss om ni tror det era snuskhummrar. Den stack fram lite vid ett tillfälle!


Bröllopssminkningen gick bra btw! Fast det var stressigt. När jag kom dit visste hon inte hur hon ville ha det, jag lade fram några förslag men det kändes inte bra för henne. Som tur var hennes kusin där och vi kom fram till att hon skulle ha det lite sotat - fast med brunt. Kusinen var även hennes frisör! Hennes brudklänning hade även fått en fläck så hon var lite orolig. Dessutom hade hon två små döttrar som sprang omkring och busade samt en bebis på fem månader. Efter ett tag var det bara hon, jag och barnen kvar. Flickorna sprang kring benen på mig och frågade vad allt var, vilken färg skulle mamma har på läppstiftet? Skulle hon ha läppstift? Vilken färg? Lösfransen krånglade och bebisen grät. Men det blev bra i slutändan :)

Hörde på radion, på NRJ. Hakim hade haft en filosofisk tankegång; "Om en kille är sugen på något, men sedan tappar suget, är han avsugen då?". Tål att tänkas på..

Rasmus berättade om när han gick i gymnasiet och de fick i uppgift att göra en skylt mot rökning. På hans skylt stod det;

"Om du knarkar blir du hög.
Om du dricker blir du full.
Om du röker blir du.. ingenting."

Jag tycker att det är en skitbra skylt! Hans lärare höll inte med.. Torrboll!

Nu har Sandra slingat mitt hår, skitsnyggt blev det :) Tack!

Å jag har fått ett nytt jobb :) Det bästa med det nya jobbet är att jag sade upp mig från pissbyrån :D Ska jobba som försäljare för en produkt. Typ Loreal, Nivea, Biotherm, Lancôme, Helena Rubenstein mm. Så roligt! Kommer då åka runt i olika butiker, tex Kicks och sälja just den produkten. Det är främst i och kring Malmö men även tex Gbg och Sthlm. Ska gå en kort utbildning i Gbg vecka 37. Ska bli jätteskoj, hoppas på att jag kommer att trivas och att allt går bra! :)


Pallar inte skriva mer idag. Nästa gång blir det längre och kanske lite mer sammanhängande.. Å en bild på håret ;)

Puss å kram!




Give it 2 me!

God kväll mina damer och herrar.

Ja, jag vet.. Det var längesedan jag skrev. Men har jobbat mkt och mått dåligt! Nya jobbet på pressbyrån funkar inte, chefen får mig att må dåligt. He´s a bad, bad boss. Så jag har tänkt att säga upp mig. Mycket som hänt. Som vanligt!

Behöver, vill och måste flytta in till Hbg snaaart. Lyckligtvis har jag hittat en lägenhet; en gammal bekant som jag gick första året i gymnasiet med som heter Linnéa ska flytta till Karlstad och vill hyra ut sin lägenhet. En etta på Wilson Park, möblerad tillochmed december och med snart inflyttningsdatum. Så vad är problemet då? Jag måste givetvis kunna betala hyra, räkningar, mat osv. Då måste jag ha ett jobb med tillräckligt många timmar och det vet jag inte om jag har! Om jag inte stannar på pressbyrån. Det är nästan att jag funderar på det, men det hade inte varit bra för mig att jobba där. Har jobbat där i en och en halv månad och mår redan skit. Fortsätter jag finns det risk för att jag dör.. ;) Men jag ska ringa banken imorgon och fråga om det finns någon möjlighet att sänka summan som jag betalar av på lånet varje månad. Om det går, så kan jag nog flytta. Fast himlans jobbigt att inte vara säker på om man kan betala hyran, så det vetifan.

Letar jobb. Kollar läget på arbetsförmedlingen om där finns ngt. Men datorn är seg så man orkar inte söka mer än ett jobb om dagen, det tålamodet och tiden det tar.. Uuaaah. Finns dock chans att få heltid på Grand Coffee där jag för tillfället jobbar extra, men det är många som slåss om den tjänsten och därför räknar jag inte med att få den. 

Så är trött och mår dåligt men det ska jag inte göra länge till! Känner mig som Carrie då hon och Aidan gör slut, han flyttar ut och hon har inga pengar till att köpa sin lägenhet. Allt är en enda röra. Som tur är vet jag att det ordnar sig tillslut, men man måste få tjura lite :)

Jag älskar djur, det vet ni. Men jag gillar inte spindlar! You guys creep me out. Ni förtjänar inte att dö men jag vill inte se er. Capish? Ni verkar ha himlans svårt att förstå det! Lördagkväll, ensam hemma - mor och far på fest hos grannarna. Trött och lite småsjuk går jag till mitt rum för att sova. Måste städa till det lite först, plockar undan lite kläder som jag hänger på en stol. Där, på golvet bredvid mina leopardmönstrade morgonskor(ej äkta förstås) sitter en brun, gigantisk spindel. Rent automatiskt skriker jag som fan och tänker att mamma och pappa borde ha hört mig. Inget litet vrål förstår ni. Då kommer Max och jag säger åt honom att stå still, det är äckligt. Men han står inte still, han kommer in i rummet och då springer spindeln iväg. Borta! Yeah right, inte borta, de gömmer sig alltid för att plötsligt komma fram igen. Skakad bestämmer jag mig för att sova med dörren stängd denna natt - sorry Sussan, men det här är på liv eller död. Ska stänga dörren då jag ser den utanför. Det här kommer inte att funka, jag kommer veta att den är där någonstanns. Hur ska jag kunna leva vidare med vetskapen att den är där någonstanns? Jag måste ringa mamma. Hon kommer och räddar mig, typ iaf. För hon ska just ta den med hjälpmedel (den är så stor att t.o.m mamma tycker den är äcklig och då är det illa, monsterspindel) då den springer iväg igen! Vi hade dock yttedörren öppen så vi hoppas på att den sprang ut. Men jag har en känsla av att vara bevakad, så jag är befarar att den är här inne någonstanns, redo att hoppa fram när jag minst anar det.. 

Jag och Rasmus var och badade i Lomma för en eller två veckor sen. När vi skulle gå i hade jag som vanligt lite panik eftersom det finns risk för att en krabba skulle ta en tugga av mig. Nä, jag gillar inte er heller, inte i min åsyn! 
 - Äh,lägg av. Det finns inga krabbor här, säger Rasmus.
Joo, det gör det visst. Försökte föklara att krabborna bor i tången men det gick inte hem. Hursomhelst var jag duktig och gick på bottnen alldeles själv. Jag räddade ca 45369389 nyckelpigor som höll på att drunkna, jag var deras ö.

Efter badet lade vi oss och solade igen. Då ser jag en liten pojke som ropar på sin syster.
- Titta, en krabba!
Han håller upp en krabba och sedan kommer systern och tar den.
- Titta mamma, en krabba.
Sen slänger hon i den igen.
- Inga krabbor sa du?

En annan historia.. Min kusin Emma är i Skåne och hälsar på. Jag får ett sms;
Emma: "Kan jag få låna en elastisk binda av dig?"
Jag: "Ja, klart! Bara du lämnar tillbaka den igen.. ;)"
Emma "Jaja, klart! Ska bara ha den i typ 30 min"
30 min? Hon tar det här skämtet ganska långt.. Sweet!

Hursom. Det är söndagsmiddag och vi firar pappas födelsedag, Emma är där och alla sitter i soffan. Lite diskret frågar jag;
- Ville du.. låna?
Jaa, säger Emma och reser sig. Vi går in till mitt rum och jag säger:
- Jag är faktiskt inte säker på att jag har några. Nej, det har jag inte. Men annars har jag tamponger?
Emma får en väldigt konstig min i ansiktet men säger inget.
- Men det använder du inte? Nähe, ojdå.
Då går det upp ett ljus..
- Aha, det är inte en binda du ska ha, det är en gasbinda!
Syster och faster skrattade så att de grät när jag berättade.

Så fel det kan bli. Samma kväll råkade jag även säga "Ska du ha lite kassler Rassler?" när jag skulle fråga Rasmus om han ville ha mer mat.. Då jag var på ett sjukt fnittrigt humör tog det 10-15 min för mig att upprepa vad jag hade sagt eftersom jag skrattade så att jag grät och fick å inte fram orden. Det var väldigt roligt då..


Beroende av
Vila
Heltidstjänst

Nej tack till
Dumma chefer

Dagens bästa
Såg den söta filmen "Fäst Vid dig" med Sussan :O)
Söndag är Sex & The City-kväll på Comedy Central

Dagens värsta
Att vakna upp efter att ha drömt om dig.
Mått lite dåligt

RSS 2.0