Fill me up.










"Jag är vid liv
men inombords är det tomt
som om livet är meningslöst utan dig"

Handy-Woman.

Goo kväll!

Här sitter en trött, men nöjd Marlene.. Känner att jag fått ut mycket av dagen :) Sov hos Mary inatt, vi lekte ju lite igårkväll. Mådde inte så bra när jag vaknade dock, ont i halsen, yr och så.. Sen blev jag bättre och då passade jag på att diska en massa i köket (när Marie sedan kom hem och såg detta skickade hon iväg ett sms där hon påstod att jag var gullig.. Skulle jag? hihi..). For iväg till jobb och mådde sämre igen.. Baah!  Men det försökte jag skita i. Hursom, jag jobbade på (mådde bättre efter några timmar) och kunde gå 30-40 minuter tidigare än schemalagt. Därefter åkte jag hemmåt, hämtade ett paket med alla badrumsgrejer jag skickat efter på vägen, åkte hela vägen hem, åt kvällsmat, därefter maskerade jag lite lister och grejer i mitt rum - sedan målade jag! Voila..

Miljö(-jobbiga-som-fan-)nämd-någonting, har kommit med en idiotisk grej på jobb.. Finns det någon som gillar den eller? I think not.. Varje gång vi går in i köket, ska vi ta på oss en mössa. Det spelar alltså ingen roll om vi är i närheten av mat eller ej - mössa. Det är ju så onödigt! Om vi ska ta på och av dom här jäkla mössorna hela tiden, då flyger det ju hår om något! Smaaart då. Eller inte! Ibland får man t.o.m stå i kö för att gå in i köket eftersom alla mössor är upptagna.. Jisses! När jag skulle hämta sallad trillade mössan ner, framför ögonen på mig. Det hade kunnat gå illa! Hade ju kunnat tappa all den där salladen, halkat på den, sedan brutit nacken och dött. Hur bra tror miljö-människorna att det är med ett lik i köket? Va? Trodde inte det nä..


Man får försöka att hålla god min! Vissa lyckas bättre än andra..


Abdul är för rolig.. Han jobbar alltså i disken på jobb.
- Du är vacker som en sån.. Vad heter det, som jobbar på flygplan? Inte sjuksköterska..
- Flygvärdinna?
-Ja! Du ser ut som en vacker flygvärdinna.

Det intressanta i allt det här är att han säger det samtidigt som jag har den fina mössan på mig..(?)

Jag måste bara säga att jag ÄLSKAR mitt jobb! Just nu är det jätteroligt att jobba. Det känns som ett andra hem, jag har en massa söta systrar och trevliga kunder där och jag gör ett jäkligt bra jobb. Muuumma! Å sen är ju Mini tillbaka också :D förhoppningsvis för att stanna.


(bildbevis)


Å sen när jag var i Bjuv med Simon, Karro och Victor i lördags, pekade Karro på en pizza på menyn som hette "kärlekspizza". Hon sade att hon tänkt på mig när hon läste namnet - vilket jag blir djupt rörd av.. ;) På den är; tomatsås, ost, räkor, banan, annanas & curry. Det är min specialpizza som jag brukar beställa (med bernaisesås såklart!) och då finns den alltså inte på menyn eg! Så jäkla tufft. Jag är en kärlekspizza alltså! Wanna a bite?




Har haft fullt upp nu i dagarna.. Massor att göra och människor att träffa! På tal om massor att göra så har jag som sagt målat. Rummet är nästan färdigmålat och sen har pappa fixat vattnet till det nya badrummet under tiden jag jobbade idag.. :D Helt underbart! Har dock inte invigt badkaret än, tänkte vänta tills hela rummet är färdigt, eller åtminstonde mindre skitigt.. En himlans röra fortfarande och jag ska montera hyllor och grejer. Vill liksom att första gången ska vara perfekt! Inget man ska skynda på.. Finns bara en första gång! Det ska vara rent, stämmningsfullt, musik i bakgrunden, tända ljus.. - Nej, jag snackar inte om sex! Gosh. Badrummet, remember?!


before                        &                          after..


Ah, ni ska få se bättre bilder på rummet sen, allt är som sagt en enda stor oreda och då syns inte förändringarna lika tydligt! Det ska dock bli riktigt fina bilder att lägga upp här sen..

Sen såg jag en rolig grej, som fick mig att tänka på ett "internt skämt"! Hoppas du ser detta Mange..


("piparkakka")


Sen vill jag avsluta med ett ungefärligt uttalande av Carolina Gynning;
"Dom säger att de som som lägger mycket tid på utsidan är trasiga på insidan. Ja, då är jag väl det men jag kommer iallafall vara snygg resten av livet"


That is like soooo true.



Puss å kärlek till er alla!



En liten kärlekshistoria om världens gulligaste kille..



Idag har jag och lilla Timothy myst en massa! Han är helt underbar.. Håller om mig och pillar i mitt hår - my kind of guy!



Mitt lilla busfrö och jag..



pussades..




,kramades..



..å Tim pillade i mosters hår..



Tills han blev så trött..



..att han somnade sittandes! Lade honom ner och kröp senare ner hos honom och vilade lite.

Älskar dig gulleplutt!



Lady Gaga - Brown Eyes.

Blir galen på dessa bråk. Allt man vill höra är ett ja och ett hejpuss. Säg vad du vill, så vet jag. Sen är jag nöjd! Mitt tålmod är inte det bästa pga sjukdomen. Men nu lägger jag ner, säger inte ett knyst. Orkar inte.

Nu ska jag ut med hunden.. Ska bli riktigt skönt!

Sen ska jag fixa mitt rum, kan snart flytta in dit igen :) Ska fota och lägga upp fotona här sen. Har beställt två olika toasitsar, för att se vilken som passar bäst. En i ek, vilket är samma som skrivbord, garderob och byrå. Även om toaletten givetvis inte står i rummet :) haha. Men anyway! Å sen en i randigt trä, en ljusare träsort och en mörkare. Förutom detta har jag beställt trähyllor, väldigt vackra, som jag ska ha schampo och grejer på. Även där två olika, för att se vilket som passar bäst! Förutom detta en liten, silvrig spegel som isåfall kommer att sitta utanför badrummet, på den nya väggen, i rummet alltså. Måste givetvis köpa toaborste, toalettrullehållare och smått å gott. Tror jag tar det på IKEA, gillar serien "Molger", det är ett ganska mörkt träslag som passar perfa till restena av inredningen. I think ;) 

Funderar på om jag kanske skulle åka till IKEA idag och handla det lilla. Har hittat en jättefin hylla där som jag vill ha ovanför badkaret, där jag ska ha mina badhanddukar (Björken vägghylla, 199:-). Hittade också en "topshållare" (racken, 39:-) som hade varit lite rolig å ha.. Jag älskar å inreda! :) Tänk om man hade haft obegränsat med pengar.. Fast man ska inte klaga!

Sist men inte minst - ska köpa färg och måla några väggar i rummet, ljusbrunt/krämfärgat. Kommer att bli jättefint, I'm so excited! Kanske köper den idag också..

Just det! En grej till.. Hihi. Har hittat en fin lampa på Harald Nyborg, det föreställer tre stora, breda ljus. Fast är alltså en lampa och inte levande ljus :) Den vill jag ha framför sängen. Tror den kostar 129:-, 149:- eller ngt. Men pengarna ramlar fort iväg.. Så jag får nog hålla hårt i dem.

Karro, Simon och Victor - tack för i lördags! Det var mysigt trots småkäbblet i början, haha ;) Men sen vann tjejerna ju faktiskt den jämna, hårda matchen..

Madde, Lee och Mary.. Tack! Ni är ett bra stöd. Marie, jag börjar undra om du inte har rätt som försöker leda mig i en annan riktning än den mitt hjärta vill. Men det är hårt!  

Nu ska jag gå med vovven min!

Pusspuss.






DALLE! - Jag ska göra ett inlägg om dig.. Okej? Haha!



 


Makeup artist!

Jag ska bli makeup artist!
 


 Har hittat en skola i El Stockholmo som verkar tipptopp (http://www.mariart.se/)! Då kommer jag och bor med dig Bea :) Så jäkla peppad just nu! Även om jag är sjuk och sitter hemma en fredagskväll..


Praktiken verkar sjukt rolig, man ska jobba med/göra..;
Fotografering

Skivomslag

Musikvideo

Pressbilder

Tidningar

TV

Film

Modevisningar

Makeupkurser

Mässor

Butik


 


Detta är verkligen något för mig! Jag älskar allt med att fixa å dona :) Både med mig själv och andra!

 
Nedan: olika stilar genom åren + uppklädd för fest



På tal om INGENTING;
"Jag har tappat min klocka. Jag kan ju ringa Sj, dom spårar ju ur"
(från "I ditt Ansikte", på kanal 5)


Vilket par!

Det gör så ont.

Här sitter jag och är olycklig eftersom vi inte är tillsammans längre. Tårarna strömmar nerför mina kinder och jag önskar så att jag låg i dina armar i "vår" säng. Undrar om det blir någon sömn inatt! Känns inte roligt att jobba imorgon, vet inte hur jag ska orka och sen kommer jag väl se svullen och hemsk ut. Efter allt gråtande har jag fått rosa ögonlock - å tyvärr inte på ett fint sätt.. Ser ju inte ut som skimrande ögonskugga direkt. Inte för att det spelar någon roll just nu, men saker och ting blir ju inte bättre för att jag ser ut som jag mår!

De som först och främst ställt upp är Madde, Bea, Marie, Lucy, Daniel och familjen och det är jag så glad för. Många vänner har också sändt sin omtanke.. Det uppskattas också! Kanske inte känner er så väl än, men det värmer likaväl! Utan er alla hade jag verkligen inte orkat! 

Det var så jobbigt att behöva inse sanningen igår. Att sitta och gråta i hans famn medan han strök mig över håret. Ringde mamma och bad henne hämta mig och mina grejer. Inte roligt att samla ihop mitt pick och pack och dra. Jag gav honom en kram och en avskedspuss. Den sista.. Jag som hade hoppats på att göra det i resten av mitt liv, ett tag trodde han likaså. Åh, varför ska det göra så ont? Jag vill inte det här alls.. Fastän att jag vet att han också tycker det är jobbigt vet jag att han inte sörjer lika hårt. Eller så visar han det inte för mig för min skull. Eller för hans egen skull. Jag vet inte! Skulle så gärna vilja veta om han sover nu eller ligger vaken och tänker på mig. Inte för att jag vill att han ska må dåligt, jag vill att han ska må bra. Önskar bara att det vore JAG som är nyckel till hans lycka!

Min Magnus. Du har varit så underbar. Jag saknar dig så! Förlåt för att jag gör det, men jag kan inte hjälpa det. Om jag bara hade kunnat styra det.. Vi är iallafall vänner. Å jag ska ta mig genom det här! På något sätt. För jag vet, även om jag innerst inne hoppas att jag har fel, så vet jag att det inte funkar för dig. Å det här gillar jag inte alls att säga; men det funkar inte för mig heller.

Du ansträngde dig för att ge mig vad jag ville ha, du spelade en roll för min skull. Tyvärr var det inte du! Å du ska inte vara någon annan än dig själv. Å jag har tvärtom fått hålla tillbaka den senaste veckan.. Det har ju dock berott främst på att du tagit avstånd från mig och då vill jag inte slänga mig över dig! Hoppades att det skulle hjälpa om jag inte pressade dig, om jag tog ett steg bakåt. Det har varit så jobbigt, när var vår sista riktiga kyss? Jag minns inte!! Vilken dag slutade du att älska mig? Känns som jag har försökt att kyssa dig hela veckan. Att nå dig.. Få dig att älska mig igen! Mått skit senaste veckan. Kännt mig instängd hos dig. Försökt förneka att det inte skulle lösa sig, speciellt efter den underbara veckan före. Men det gick inte. Jag ville hem, för jag kände inte mig välkommen längre!

Så jag vet, att du "gav för mycket" av dig själv, gav mig något som eg. inte fanns. Å jag gav för lite av mig själv, för att du inte kan ta så mycket jag har att ge. Har så mycket kärlek att ge! Du har sagt att du är ganska säker (minimalt osäker) på att du har gjort rätt, eftersom vi är olika. Tyvärr är jag den obotliga romantikern som hade går genom eld om det så hade krävs, för kärlek övervinner allt! Det vill jag tro på. Men du är den logiska typen som ser allt i svart och vitt, rätt och fel. Jag tänker med hjärtat, styrs av mina känslor. Men du tänker logiskt.

Det enda jag har kvar från dig nu är täcket och kuddarna vi hade i din säng. Å eftersom inatt är första natten utan dig, utan dig och din säng, vill jag ha dig här. Jag vet inte ens om det ens är en tröst men det är det enda jag kan hålla mig fast i just nu, för att lindra smärtan. Kanske gör det tvärtom verkan. Men jag kan inte släppa dig över en natt! Det kanske är sjukt, det kanske är patetiskt. Men jag vill krama ngt gosigt och stort. Å om det inte är du får jag nöja mig med mitt jädra täcke :P

Skriver här i ett försökt att släppa det. Verkar inte funka så bra! Men Mange, jag ångrar inget. Det ska man inte göra.. Du förgyllde en del i mitt liv och jag vet att jag också gjorde det för dig. 

Vet inte hur jag ska sluta, hur jag ska börja. Har så mycket att säga, känns som att jag bara skriver samma saker. Är rädd för att det viktigaste inte ska komma fram. Har hållt huvudet kallt mestadels av dagen, men nu när man inte är med sina vänner, när föräldrarna gått och lagt sig, då flödar tankarna fritt. Dessutom har jag verkligen börjat förstå att det är slut och att det aldrig kommer att bli vi igen! Aldrig en kyss, aldrig sitta och mysa i soffan, i sängen.. Inget av det som jag älskat!

Men jag tror på vår vänskap. Vi pratade i telefon imorse. Då kändes det bättre. Vi ska träffas och ta en fika någon dag och du stöttar mig! Fortfarande. Tack Mange! Vi fixar det här. 

Ska nog be mamma komma hit, för när jag andas så häftigt när jag gråter blir jag väldigt yr och händerna domnar. Inte för att jag tror att det händer något, men det känns tryggare.

Vet inte om jag klarar av att jobba imorgon. Ska se hur jag känner mig. För jag vill jobba så att jag tänker på annat  osv. Men jag kan ju inte jobba om det nu skulle vara så att jag inte kan hålla tårarna tillbaka.

Magnus, min klippa. Jag hoppas att det är rätt för oss.. Det är det säkert, bara lite svårt för mig att acceptera det när jag tycker om dig så. Jag ska minnas det bra och fokusera på framtiden som vänner. Hoppas att du sover gott! Saknar dig.


- Storöga












 

RSS 2.0